The Walking Dead: The Game

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

The Walking Dead: The Game

Δημοσίευσηαπό JamieT » 27 Απρ 2012, 19:55

Εικόνα

Το τερμάτισα προχθές. Εξαιρετικότατο. Το προτείνω σε όλους. Το voice acting είναι στα γνωστά υψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η TellTale Games και έχουν προσθέσει ένα παράξενο αλλά ταυτόχρονα πολύ καλά εφαρμοσμένο σύστημα μάχης. Οι κινηματογραφικές λήψεις μου άρεσαν πάρα πολύ. Βέβαια, σε πολλούς ίσως ξενίσει το χαμηλό επίπεδο δυσκολίας. Οι χαρακτήρες αν και δεν είναι τόσο αξιομνημόνευτοι, ειδικά ο Doug, δέθηκα για λίγο μαζί τους. Κατάφερε με λίγα λόγια να μου προσφέρει αυτή τη μικρή σύνδεση με τους πρωταγωνιστές ακόμα και αν δεν ήταν τόσο μεγάλη.

Υ.Γ Για όσους ενδιαφέρονται, η διάρκεια του κυμαίνεται γύρω στις 3 ώρες. Αν όχι τα καλύτερα 5€ που ξόδεψα ποτέ, σίγουρα από τα καλύτερα. ;)
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 28 Απρ 2012, 08:54

ακουγιέται δελεαστικό σαν συνολο, αν και θα ηθελα να μην εχει τοση μικρη διάρκεια, ..εχω καποιες απορροιες ?
α) Εχει σχεση με την ομαδα των seiries? ή απλά ειναι μια αλλη ομάδα σε ενα μέρος τρέχα γήρευε
β) Δίνει κάποιες απαντήσεις για το πώς ξεκινησε η καταστροφή?
γ) τι στυλ ειναι ? Δεν εχω διαβάσει σε ξένα site και δεν θέλω να μπω στην κόπο... ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 28 Απρ 2012, 11:48

Αγόρασα χθες το season pass. Πιστεύω το 15ωρο θα το φτάσει αφού είναι 5 επεισόδια. Θα το ξεκινήσω κάποια στιγμή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Shepard » 30 Απρ 2012, 17:18

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Μάιος 2012, 14:18

Τελείωσα και εγώ χθες το βραδάκι το πρώτο μέρος. Με πήραν λίγο τα ξημερώματα αλλά πραγματικά χαλάλι. Η κάθε επιλογή που κάνεις μετράει σε όλα τα υπόλοιπα επεισόδια, ακόμα και στο βιντεάκι που λέει τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Τουλάχιστον με τις επιλογές που είχα κάνει, είδα τα ανάλογα αποτελέσματα. Τα γραφικά μου θύμησαν BORDERLANDS κάτι που δεν είναι καθόλου κακό, το voice acting κατά την ταπεινή μου γνώμη ταίριαζε απόλυτα με τον κάθε χαρακτήρα και το gameplay έκανε πολύ σωστά τη δουλεία του.

Η διάρκεια του με άφησε αρκετά ικανοποιημένο(περίπου 3 ώρες) και σίγουρα θα κάνω και 2ο playthrought καθώς τα δειλήματα και γενικά οι επιλογές που έχει μου άρεσαν πολύ. Στις περισσότερες επιλογές, έχει χρόνο απάντησης οπότε αγχώνεσαι γιατί πρέπει να διαβάσεις την κάθε απάντηση και να σκεφτείς πως θα απαντήσεις και όλα αυτά σε δευτερόλεπτα. Περιμένω να τελειώσει η σειρά για να τα κάνω όλα.

Από το teaser του δεύτερου επεισοδίου, έχω hype-αριστεί σε άσχημο βαθμό, καθώς μας προηδεάζει για μεγάλα πράγματα. Τα σέβη μου στην Tell Tale για αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Δεν μετανιώνω το season pass για κανένα λόγο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Shepard » 18 Μάιος 2012, 07:25

H Telltale δήλωσε ότι ο τίτλος ξεπέρασε τo 1εκατ. πωλήσεις
Σε λιγότερο από ένα μήνα, ένα παιχνίδι που βασίζεται σε βιβλίο και έχει μετατραπεί σε μια επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή, κατάφερε να κερδίσει και το gaming κοινό. Το The Walking Dead Episode 1: A New Day έχει κατέβει ένα εκατομμύριο φορές μέσω των Xbox Live, PlayStation Network και Steam. Νέα επεισόδια είναι καθοδόν.

Εικόνα

Να υπενθυμίσουμε ότι το πλήρες παιχνίδι θα περιλαμβάνει 5 επεισόδια όπου θα γίνονται διαθέσιμα μόνο σε digital μορφή από τις αντίστοιχες υπηρεσίες με $4.99 το καθένα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 18 Μάιος 2012, 11:27

To λάτρεψα! Ελπίζω να μην μετανιώσω το season pass που αγόρασα... Κομματάκι δύσκολο γιατί είναι απίστευτο παιχνίδι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Spahar » 19 Μάιος 2012, 00:15

Μόλις πριν λίγο το τελείωσα. Ήθελα να παίξω κάτι γρήγορο (αντί να δω ταινία) και έχοντας διαβάζει τις εντυπώσεις εδώ είπα να το δοκιμάσω. Μου πήρε 2.5-3 ώρες, διάρκεια παραπάνω από ικανοποιητική για τα λεφτά του.

Γενικά δεν είμαι fan των adventure games, αλλά το απόλαυσα. Το σύστημα διαλόγων δουλεύει πολύ καλά, με τον περιορισμό στον χρόνο να δένει υπέροχα. Η ιστορία καλή και σωστά δομημένη για ένα "επεισόδιο". Τα γραφικά μου άρεσαν με αυτό το comic feel. Το coming soon στο τέλος όλα τα λεφτά, όντως ένιωσα σαν να βλέπω σειρά και να θέλω να δω το επόμενο επεισόδιο.

Πολύ καλή δουλειά γενικότερα, και πολύ καλό δείγμα για το πως πρέπει να εξελιχθεί το episodic μοντέλο δημιουργίας παιχνιδιών.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Μάιος 2012, 01:52

Το θέμα είναι πως αργούν τα επεισόδια. :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσίευσηαπό Spahar » 19 Μάιος 2012, 01:58

Scott_Pilgrim έγραψε:Το θέμα είναι πως αργούν τα επεισόδια. :(

Πότε βγαίνει το 2ο; Δυστυχώς εκεί μπάζει το episodic gaming, άλλο να περιμένεις 1-2 εβδομάδες για να δεις το επόμενο επεισόδιο σε μία σειρά και άλλο 3+ μήνες σε ένα παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB