PS3 πρόβλημα: Δεν διαβάζει τα παιχνίδια.

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό platonxii » 28 Ιαν 2017, 12:32

Ανάλογα ποιο Playstation 3 εχεις μπορεί να βρεις και drive.

Σε αντίστοιχη δική μου περίπτωση, εγώ πήρα drive από ebay (θα χρειαστείς όμως ακριβώς το μοντέλο του PS3 σου, κάτι σε CECH-χχχχ), το τοποθέτησα και μετά από ένα re-marry περνώντας κατεβασμένο firmware δούλεψε κανονικά. Το να αλλάξεις το drive, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, είναι αστείο.

Αλλιώς τα 130 για ένα επισκευασμένο σλιμ δεν είναι πολλά, αλλά φαντάζομαι αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να βρεις και μεταχειρισμένο Superslim σε παρόμοια τιμή (πολύ πιο σκυλί και ας είναι εντελώς κινέζικη κατασκευή).
Άβαταρ μέλους
platonxii

Δημοσιευσεις : 44

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 28 Ιαν 2017, 12:55

Κανένα συνοικιακό μαγαζί δεν παίζει;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό billbig » 28 Ιαν 2017, 14:28

Νομίζω πως αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσεις να βρεις drive (για εμένα αν μπεις στον κόπο πάρε αυθεντικό, όχι OEM) μπορείς να ψαχτείς με αγγελίες μεταχειρισμένων για να μην σου πάει ο κούκος αηδόνι. Γιατί εδώ που τα λέμε, ακόμα και τα 130 για επισκευή θεωρώ πως είναι πολλά για PS3, πόσο μάλλον να φεσωθείς καινούριο για κοντά 200.

Φίλος είχε αντίστοιχο πρόβλημα με Slim πριν 3-4 μήνες και βρήκαμε Super Slim μεταχειρισμένο με 50. Δεν είναι οτι σου κάθεται κάθε μέρα τέτοια τιμή, αλλά γενικά δεν είναι απίθανο να βρεις οκ κονσόλα με λιγότερο από 100.

Για επισκευή έχω ακούσει καλά λόγια για αυτούς εδώ:

http://easyservice.gr/service-playstation-3

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά από ότι έχω ακούσει από 1-2 φίλους κ.λπ.
Άβαταρ μέλους
billbig

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό billbig » 28 Ιαν 2017, 15:16

Good luck then :)
Άβαταρ μέλους
billbig

Δημοσίευσηαπό billbig » 29 Ιαν 2017, 20:55

Με βάση όσα γράφεις μου φαίνεται αδύνατο να φταίει ο σκληρός δίσκος. Κατά πάσα πιθανότητα πεθαίνει το drive σου. Είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
billbig

Δημοσίευσηαπό leonalkalai » 27 Ιουν 2017, 23:16

Φταίει η μονάδα blue ray.Για να την αντικαταστήσεις πρέπει να αφαιρέσεις την πλακέτα από το προβληματικό σου blue ray drive και να την τοποθετήσεις σε ένα άλλο που θα πρέπει να βρεις ως ανταλλακτικό.
Άβαταρ μέλους
leonalkalai

Δημοσιευσεις : 74

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB