- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 17:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τι κονσόλα να επιλέξω;
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Τι κονσόλα να επιλέξω;
Αγαπητοί φίλοι, καθώς τα παιδιά μου μεγαλώνουν, δεν θέλω να μην τους έχω σε επαφή με την τεχνολογία και τη δυνατότητα να βρίσκονται μέσα στα πράγματα. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να μου προτείνετε τι κονσόλα να επιλέξω. Με ενδιαφέρει να έχει καλή γκάμα παιχνιδιών και καλή ποιότητα γραφικών. Γενικά με κονσόλες δεν έχω ασχοληθεί, οπότε δεν γνωρίζω πολλά. Το Gaming το δικό μου περιορίζεται στο PC. Αξίζει να πάρω μεταχειρισμένη ή να προτιμήσω καινούρια; Υπάρχουν σε κάποιες από αυτές τίτλοι προγραμμάτων εκπαιδευτικού χαρακτήρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
Και εγώ στον υπολογιστή παίζω αλλά μιας και το ps4 έχει αρκετά καλά exclusives πιστεύω ότι είναι η καλύτερη μακράν επιλογή. Τώρα μεταχειρισμένο ή όχι δεν γνωρίζω το καλύτερο πιστεύω θα ήταν να αγόραζες ένα Ps4 στην τιμή που είχε την Μαύρη Παρασκευή .
Για άλλη κονσόλα ίσως σου πρότεινα ένα Wii U αλλά μόνο αν έχεις φίλους και συγγενείς και παίζεις με αυτούς όλη την ημέρα multiplayer (μιας και καμία άλλη κονσόλα δεν προσφέρει αυτό που προσφέρει το Wii U σε θέμα multiplayer) και το έβρισκες σχετικά φτηνά .
Για άλλη κονσόλα ίσως σου πρότεινα ένα Wii U αλλά μόνο αν έχεις φίλους και συγγενείς και παίζεις με αυτούς όλη την ημέρα multiplayer (μιας και καμία άλλη κονσόλα δεν προσφέρει αυτό που προσφέρει το Wii U σε θέμα multiplayer) και το έβρισκες σχετικά φτηνά .
-
darkshark981 - Δημοσιευσεις : 64
Για τις ηλικίες 7 και 10 μπορείς να ξεκινήσεις με ένα Wii U. Το κακό είναι πως δεν θα βρίσκεις εύκολα παιχνίδια σε καταστήματα για Wii U και αυτά που θα βρεις είναι ακριβά ασχέτως αν έχουν 3+ χρόνια που βγήκαν. Μπορείς να βρεις όμως μεταχειρισμένα μέσα από forums η περνάς μια βόλτα από Amazone και κάνεις τις αγορές σου.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
dimidour έγραψε:Εμένα είναι 10 και 7 ετών... Το Wii το έχω δοκιμάσει στον γαμπρό μου, αλλά δεν με ικανοποιούν τα γραφικά του... Όμως πραγματικά μπορείς να παίξει όλη η οικογένεια μαζί! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
To Wii είναι αρκετά παλιό, κοινώς δε βλέπεται. Το Wii U όμως μια χαρά είναι.
Το θέμα είναι τι παίζει το παιδάκι όμως και τι του αρέσει. Δεν ξέρω κανένα παιδάκι που να ασχολείται με κονσόλα Nintendo πλέον. Η εταιρεία είναι για 28 - 30 και άνω ηλικιακά.
Τα παιδιά πλέον παίζουν σε tablet και pc... (περιέργως)...
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Στο tablet είναι αλήθεια πως μπορείς να βρεις πολλά παιχνίδια και ψυχαγωγικά και με εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Αλλά απομονώνουν τα παιδιά και δεν παίζουν μαζί... Το Wii U είναι και αυτό ατομικό, για αυτό έψαχνα κάτι σε κονσόλα. Το ΧΒΟΧ προσφέρεται άραγε; Η τιμή του είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις άλλες κονσόλες...
-
dimidour - Δημοσιευσεις : 100
Κρίνοντας από την δική μου παιδική ηλικία (γενιά του ps1) νομιζω η κονσόλα είναι η καλύτερη επιλογή (ps4 ή xbox ), εγώ τουλάχιστον αυτό θα επιλέξω σε λίγα χρόνια για τον μικρό. Προσωπικά πιστεύω πως το καινούριο είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή χωρίς, ωστόσο να αποκλείω και το μεταχειρισμένο (για οικονομικούς λόγους κυρίως) .
- theodon
- Δημοσιευσεις : 52
19 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης