Ps4 Account SoS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Ps4 Account SoS

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 09 Δεκ 2016, 19:20

Καλησπερα σε ολους ,

Μετα απο μια αποχη 2 μηνων περιπου απο το Ps4 ειπα να παιξω λιγο . Οταν ανοιξα λοιπον την κονσολα μου σημερα μου ζητησε να κανω update το καινουριο firmware . Μετα το update αφου εκανα restart μου ζητησε να κανω sign in . Εκανα το sign in και επειτα μου ζηταει να αλλαξω τον κωδικο για λογους ασφαλειας του λογαριασμου . Πραγματικα δεν μου εχει ξανατυχει κατι παρομοιο και το θεμα ειναι πως η sony με εξαναγκαζει να αλλαξω κωδικο . Εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει ? Αν ειναι καποια νορμαλ διαδικασια η περιπτωση χακερ ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Aniwthos » 10 Δεκ 2016, 01:27

Η διαδικασία είναι νορμάλ, νο στρες! Η Sony ανα περίπου 2-3 μήνες σου ζητάει να αλλάξεις κωδικό.. και μάλλον επειδή είχες καιρό να λογκάρεις στο ζητάει για επιβεβαίωση. ´Ισως απλά να το κάνει και μετά απο κάθε major firmware update. Μου το ζήτησε και εμένα να αλλάξω κωδικό το τελευταίο τρίμηνο 2 φορές αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω ps για να σου πω. Πάντως σίγουρα δεν είναι hacking περίπτωση :-)
Άβαταρ μέλους
Aniwthos

Δημοσιευσεις : 41

Re: Ps4 Account SoS

Δημοσίευσηαπό Volga » 28 Δεκ 2016, 08:27

Κι εμένα μου είχε ζητήσει να αλλάξω και μάλιστα όχι από το play μου αλλά από το pc με mail, με είχε πρήξει το καλοκαίρι...

Για λόγους ασφαλείας γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB