θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών με το μικρότερο δυνατό κόστος για να παίζω LoL.
Έχω ,επεξεργαστή Intel(R)Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, RAM 2GB , και κάρτα γραφικών NVS290 Nvidia Quattro, τι θα μου προτείνατε ??
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 06:55 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Κάρτα Γραφικών
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Καλήμερα φίλε. Τη ανάλυση είναι το μονιτορ που παίζεις και σε τη ανάλυση θέλεις να παίζεις lol? Σε ενδιαφέρει να το παίζεις με καλά γραφικά? η όλα Low? και τέλος μέχρι πόσα λεφτά έχεις σκοπό να διαθέσεις?
Στις οικονομικές λύσεις για 1080p medium-highest settings και frames γύρω στα 50 μια Gt730 των 60-65 ευρώ μπορεί να κάνει τη δουλειά σου.
Στις οικονομικές λύσεις για 1080p medium-highest settings και frames γύρω στα 50 μια Gt730 των 60-65 ευρώ μπορεί να κάνει τη δουλειά σου.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Καλημέρα επίσης, δεν έχω θέμα να παίζω με full γραφικά , απλά γιατί εκεί που παίζω ξαφνικά σβήνει το PC και ανοίγει ξανά, θεώρησα ότι χρειάζομαι κάρτα γραφικών, συνήθως παίζω με τα πάντα στο Low.
Για την ανάλυση οθόνης δεν ξέρω ακριβώς πόσα είναι αλλα εχω μεγάλη οθονη...
και τέλος 60-65 που είπες μεχρι εκει ναι
Για την ανάλυση οθόνης δεν ξέρω ακριβώς πόσα είναι αλλα εχω μεγάλη οθονη...
και τέλος 60-65 που είπες μεχρι εκει ναι
- basic21
- Δημοσιευσεις : 14
Κάρτα Γραφικών
CPU : Intel Core 2 Quad Q6600
Code Name : Kentsfield
Package : Socket 775 LGA
Technology : 65nm
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40 Ghz
Motherboard : HP, Model : 3032h
Chipset : Intel Q45/Q43
BIOS
Version : 786G1 v01.16
Date 03/05/2009
Memory ( μάλλον εννοεί RAM ) : Type : DDR2 2GB
DRAM Frequency : 399,0 MHz
Στο SPD εχει 2 slots , 1024 mb το καθενα
Graphics : Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset ( Microsoft Corporation )
Windows 10 Home 64-bit (build 14393)
Eπεξεργαστης τεχνολογίας χ64
δεν εχω θέμα να παίζω και με low γραφικα αρκει να μην με πεταει και κανει reboot το pc
Ποια κάρτα γραφικών θα μου πρότεινες?
Code Name : Kentsfield
Package : Socket 775 LGA
Technology : 65nm
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40 Ghz
Motherboard : HP, Model : 3032h
Chipset : Intel Q45/Q43
BIOS
Version : 786G1 v01.16
Date 03/05/2009
Memory ( μάλλον εννοεί RAM ) : Type : DDR2 2GB
DRAM Frequency : 399,0 MHz
Στο SPD εχει 2 slots , 1024 mb το καθενα
Graphics : Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset ( Microsoft Corporation )
Windows 10 Home 64-bit (build 14393)
Eπεξεργαστης τεχνολογίας χ64
δεν εχω θέμα να παίζω και με low γραφικα αρκει να μην με πεταει και κανει reboot το pc
Ποια κάρτα γραφικών θα μου πρότεινες?
- basic21
Η μητρική σου από ότι διάβασα έχει θύρα pci-e οπότε με αλλαγή κάρτας γραφικών είσαι οκ. H Gt730 είναι μια χαρά για το σύστημα σου και μπορείς να τη βρεις από τα 50 ευρώ στο Skroutz. Συμβουλή πάρε τη έκδοση με τα 2GB καθώς η διαφορά είναι στα 2-3 ευρώ.
Όσο αφορά το γεγονός πως το PC σου κάνει επανεκκίνηση τα ποιο πιθανά σενάρια είναι υπερθέρμανση κάρτας γραφικών η cpu. Ποιο σπάνια μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοτικού. Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα το οποίο παρακολουθεί της θερμοκρασίες του Υπολογιστή σου και παρακολούθησε να δεις ποιο υλικό ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες.
Αν βγάλεις το πλαινό καπάκι μπορείς επίσης να δεις αν οι ανεμιστήρες σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών δουλεύουν. Αν κάποιος είναι σταματημένος τότε έχει καεί με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες και να κλίνη για λόγους ασφαλείας.
Όσο αφορά το γεγονός πως το PC σου κάνει επανεκκίνηση τα ποιο πιθανά σενάρια είναι υπερθέρμανση κάρτας γραφικών η cpu. Ποιο σπάνια μπορεί να είναι και θέμα τροφοδοτικού. Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα το οποίο παρακολουθεί της θερμοκρασίες του Υπολογιστή σου και παρακολούθησε να δεις ποιο υλικό ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες.
Αν βγάλεις το πλαινό καπάκι μπορείς επίσης να δεις αν οι ανεμιστήρες σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών δουλεύουν. Αν κάποιος είναι σταματημένος τότε έχει καεί με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες και να κλίνη για λόγους ασφαλείας.
-
Σωστός σε αυτά που λέει ο diver_gr
Ο λόγος που σου σβήνει ξαφνικά είναι η άνοδος της θερμοκρασίας σε επίπεδα που το pc σβήνει για
ασφάλεια.
Ο λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι κατά 99% η σκόνη που έχει μαζευτεί στην ψύκτρα του επεξεργαστή. και 1% στο ότι η θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή ίσως θέλει αλλαγή.
Επειδή η αλλαγή της πάστας είναι πιο... βαβούρα. Δοκίμασε την πρώτη λύση. Πάρε ένα σπρέυ πεπιεσμένου αέρα. Άνοιξε την πλαϊνή κάσα του PC και φύσα (με κλειστό το Pc φυσικά) από τις τρύπες και τις χαραγματιές της ψύκτρας.
Ο λόγος που σου σβήνει ξαφνικά είναι η άνοδος της θερμοκρασίας σε επίπεδα που το pc σβήνει για
ασφάλεια.
Ο λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι κατά 99% η σκόνη που έχει μαζευτεί στην ψύκτρα του επεξεργαστή. και 1% στο ότι η θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή ίσως θέλει αλλαγή.
Επειδή η αλλαγή της πάστας είναι πιο... βαβούρα. Δοκίμασε την πρώτη λύση. Πάρε ένα σπρέυ πεπιεσμένου αέρα. Άνοιξε την πλαϊνή κάσα του PC και φύσα (με κλειστό το Pc φυσικά) από τις τρύπες και τις χαραγματιές της ψύκτρας.
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Κάρτα Γραφικών
Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας , θέλω να ενημερώσω πως το PC το αγόρασα καινούριο (Refurbished) και εχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών και μου εδωσαν και την NVS290 Nvidia Quadro 256mb την οποία δεν εχω βαλει γιατι δεν εχω καλωδιο DVI , οπότε πιστευω ότι με την GT730 δεν θα εχω πρόβλημα επανακκινησης, τι λέτε? (γιατι και στα min req's του LoL λεει καρτα 515mb και πανω)
- basic21
Κάρτα Γραφικών
και κάτι άλλο, όταν με το καλό την αγοράσω, θα πρεπει να την συνδεω από DVI H VGA? Η Δεν παιζει ρολο?
- basic21
Καλησπέρα, και τη ποιο φθηνή να πάρεις στα 2GB μια χαρά είσαι για το σύστημα σου. Στη θέση σου θα επέλεγα αυτήν http://www.skroutz.gr/s/5536021/Gigabyte-GeForce-GT730-2GB-GV-N730D3-2GI.html
Από σύνδεση έχει και vga, hdmi, dvi ότι σε βολεύει. Πάντως είναι λίγο άκυρο το γεγονός πως για 3-4 ευρώ καλώδιο δεν έβαλες τη κάρτα γραφικών που σου έδωσαν εξτρά και είσαι τόσο καιρό με την onboard.....
Να ξέρεις πάντως ότι αν αγοράσεις άλλη κάρτα θα απολαύσεις πραγματικά το lol μιας και θα έχεις frame rate στα 60 χαλαρά και με αρκετά Settings στο high. Αξίζει λοιπόν η αγορά της κάρτας μιας και με τη προηγούμενη σου σίγουρα σερνόταν..... μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι τώρα αλλά όταν το παίξεις στα 60 frames και γραφικά high εκεί θα καταλάβεις τη διαφορά.
Από σύνδεση έχει και vga, hdmi, dvi ότι σε βολεύει. Πάντως είναι λίγο άκυρο το γεγονός πως για 3-4 ευρώ καλώδιο δεν έβαλες τη κάρτα γραφικών που σου έδωσαν εξτρά και είσαι τόσο καιρό με την onboard.....
Να ξέρεις πάντως ότι αν αγοράσεις άλλη κάρτα θα απολαύσεις πραγματικά το lol μιας και θα έχεις frame rate στα 60 χαλαρά και με αρκετά Settings στο high. Αξίζει λοιπόν η αγορά της κάρτας μιας και με τη προηγούμενη σου σίγουρα σερνόταν..... μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι τώρα αλλά όταν το παίξεις στα 60 frames και γραφικά high εκεί θα καταλάβεις τη διαφορά.
-
24 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης