Gears Of War 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Gears Of War 4

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 13 Οκτ 2016, 18:23

Τέτοια παιχνιδάρα αξίζει το δικό της thread. Αν γίνεται να μείνουμε στα του παιχνιδιού και να μη συνεχιστεί η κόντρα που υπάρχει κάτω από το review.

Γιατί στο team deathmatch, αλλά και στα άλλα core modes έχει default ρύθμιση να παίζεις ένα μόνο ένα παιχνίδι και μετά quit και φτου και από την αρχή; Είναι που είναι αργό το matchmaking, έτσι χαλάει εντελώς η ροή σε βαθμό που προλαβαίνεις και να ξενερώσεις. Πιστεύω όσοι είχαν εθιστεί με το GOW3, όπου το να πας από το ένα match στο επόμενο ήταν θέμα δευτερολέπτων, καταλαβαίνουν. Ελπίζω να το διορθώσουν. Επίσης αν κάποιος κάνει quit κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν μπαίνει κανένας στη θέση του. Ούτε παίχτης ούτε botάκι και καταλήγεις να παίζεις 5vs4 ή 3. Ελπίζω να διορθωθούν σύντομα ή να υπάρχει δυνατότητα να διαλέξεις εσύ σε τι είδους playlist θες να μπεις.

Το campaign θέλω να το τελειώσω μία φορά μόνος μου και μετά είμαι μέσα για 4άδα enternity στο Insane. Όποιος ψήνεται ας με κάνει add. Το gamertag είναι igna89.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 13 Οκτ 2016, 19:17

Κι εγώ θέλω να λιώσω λιγάκι το single (παίζω με την ησυχία μου προς το παρόν) και μετά σε κάνω και add να διαλυθούμε :D
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 13 Οκτ 2016, 20:31

RiderSoMysterious έγραψε:Τέτοια παιχνιδάρα αξίζει το δικό της thread. Αν γίνεται να μείνουμε στα του παιχνιδιού και να μη συνεχιστεί η κόντρα που υπάρχει κάτω από το review.

Γιατί στο team deathmatch, αλλά και στα άλλα core modes έχει default ρύθμιση να παίζεις ένα μόνο ένα παιχνίδι και μετά quit και φτου και από την αρχή; Είναι που είναι αργό το matchmaking, έτσι χαλάει εντελώς η ροή σε βαθμό που προλαβαίνεις και να ξενερώσεις. Πιστεύω όσοι είχαν εθιστεί με το GOW3, όπου το να πας από το ένα match στο επόμενο ήταν θέμα δευτερολέπτων, καταλαβαίνουν. Ελπίζω να το διορθώσουν. Επίσης αν κάποιος κάνει quit κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν μπαίνει κανένας στη θέση του. Ούτε παίχτης ούτε botάκι και καταλήγεις να παίζεις 5vs4 ή 3. Ελπίζω να διορθωθούν σύντομα ή να υπάρχει δυνατότητα να διαλέξεις εσύ σε τι είδους playlist θες να μπεις.

Το campaign θέλω να το τελειώσω μία φορά μόνος μου και μετά είμαι μέσα για 4άδα enternity στο Insane. Όποιος ψήνεται ας με κάνει add. Το gamertag είναι igna89.

H ηνώμη μου:

Τα Core playlists είναι ranked. Για λόγους "διαφάνειας", τα lobby δεν μπορεί να είναι rolling γιατί μπορεί να μένεις στο ίδιο Lobby με κάποιους κατώτερων δυνατοτήτων παίκτες και να ανέβεις rank πιο εύκολα έτσι. Γι' αυτό σε αναγκάζει να ξαναπεράσεις από το matchmaking ώστε να ανακατεύονται συχνά τα lobby. Συμφωνώ όμως ότι το matchmaking είναι κάπως αργό. Πριν το πρόσφατο update ήταν ακόμα πιο αργό, αλλά η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου είναι ένα θετικό σημείο.

Το quit τιμωρείται εφόσον αυτό γίνεται στο Core και στο Competitive. Επομένως ο κάθε ηλίθιος που δεν ψήνεται να κάτσει μέχρι το τέλος του αγώνα, γνωρίζει και τις συνέπειες μετέπειτα. Τα bots που παίρνουν την θέση κάποιου quitter χαλάνε κάθε shooter που υπάρχει εκεί έξω, είτε αυτό λέγεται Gears of War είτε CS: Global Offensive. Ειδικά στο Gears, τα bots κλέβουν downs όλη την ώρα, σηκώνουν power weapons και ξοδεύουν όλο το ammo τους αφού δεν μπορούν να πετύχουν κανέναν και τίποτα και γενικότερα δεν βοηθάνε πουθενά. Επομένως στα ranked playlists είναι ένα θετικό πράγμα που δεν υπάρχει bot backfiling. Μια βόλτα από το forum του παιχνιδιού θα σε πείσει.

Όσο για το campaign, θέλω να δω κάποια στιγμή Παπαπαύλου να θέλει να φουντάρει από τον 6ο λόγω δυσκολίας του Campaign στο Insane. Ειδικά από το Act III και μετά! :D
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Re: Gears Of War 4

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 13 Οκτ 2016, 22:51

Έχεις δίκιο. Εγώ έμπλεξα με τα ranked επειδή θέλω να παίζω μόνο team deathmatch και στο casual έχει πλέον ψηφοφορία. Ελπίζω να επαναφέρουν το παλιό σύστημα.

Εν τω μεταξύ, τόσο καιρό μπαίνω μέσω tapatalk και είχα ξεχάσει ότι το gamertag φαίνεται στην υπογραφή μου. [emoji13]

Edit:
Ήμαρτον με τους quitters. Δύο φορές σε μία μέρα έμεινα 5 vs 1 αφού οι άλλοι την κοπάνησαν μετά τον πρώτο θάνατο. Όλοι πρωταθληταράδες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB