Πρόβλημα με PS4 - Corrupt Data

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Πρόβλημα με PS4 - Corrupt Data

Δημοσίευσηαπό theoatis » 28 Απρ 2016, 20:02

Καλησπέρα παιδιά! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.

Εδώ και λίγο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Το PS4 μου βγάζει μνμ για corrupted data - quit game - insert disc again. Έπαιζα 3 παιχνίδια την τελευταία περίοδο. Το Fifa 16, το GTA V και το Far Cry Primal. Το πρόβλημα αυτό μου το εμφάνιζε μόνο με το Fifa. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα έπρεπε να κάνω και reinstall τα πάντα ή ακόμα και format το PS4. Όταν σταμάτησα να παίζω Fifa και επικεντρώθηκα στο Far Cry δεν είχα κανένα πρόβλημα και θεώρησα ότι ίσως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το cd του. Σήμερα απέκτησα το Rally Dirt και το πρόβλημα επανήλθε. Έχω αγανακτήσει λίγο η αλήθεια είναι. Διαβάζοντας λίγο στο forum του Playstation οι πιο πολλοί αναφέρουν για πρόβλημα στον HDD όταν εμφανίζεται τέτοιο μνμ. Το PS4 έχει αγοραστεί το Νοέμβριο του 2014 από Κωτσόβολο με επέκταση εγγύησης (ούτε να το ξερα) Να το πάω εκεί ή υπάρχει κάποια άλλη πιο απλή λύση? To service είναι αξιόπιστο? Έχετε υπ' όψιν κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο service?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χρόνια πολλά σε όλους!
Άβαταρ μέλους
theoatis

Δημοσιευσεις : 6

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 28 Απρ 2016, 20:46

Εφόσον έχεις εγγύηση μη το σκέφτεσαι. Εμένα στο ps3 μου είχε συμβεί έβγαλα το σκληρό τον καθάρισα και όλα κομπλέ.Αλλά δεν στο συνιστώ λόγω εγγύησης πήγαινε το λογικά στη sony το στέλνουν φαντάζομαι!
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB