Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά! Ανοίγω αυτό το topic για να πρωτείνουμε διάφορα games από την γενιά που πέρασε σε όποιον θέλει να κάνει μία Α' συλλογή με τα top games κάθε κονσόλας!
( 1.Σκοπός του συγκεκριμένου topic είναι να βοηθηθεί όποιος ψάχνει games για να χτίσει συλλογή από την προηγούμεννη γενιά!
2. Ελπίζω τέτοιου είδους topic να μην υπάρχει ξανά...)
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 13:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Last generation top games (PS3 & Xbox 360)
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Επίσης και από μεριά της sony (ps3) η οποία έχει και τα God Of War που είναι όλα τους "must have games", τα uncharted 1,2,3,(όπως αναφέρεις και εσυ) και το The Last Of Us (blockbuster). Το beyond two souls παίζει υποκειμενικά από το 7-9(rating)ανάλογα με το γούστο του καθενός αλλά εγώ προσωπικά "ψιλοκαλά" πέρασα- παρόμοιο είναι και το heavy rain-) Από shooter έχουμε και τα killzone (τριλογία). Εξίσου καλό είναι και το infamous 2 και τα gt(gran turismo) και τέλος αν μας αρέσουν και τα platforming, strategy κτλ. έχουμε στο σύστημα little big planet & ratcet and clank!
1. The Last Of Us, Uncharted 1,2,3, God Of War (σε όλα απευθύνομαι). (10 rating)
2. Infamous 2, Killzone (trilogy), Gran Turismo. (8-9 rating)
3. Heavy Rain, Beyond Two Souls. (7-9 rating)
4. Little Big Planet, Ratchet & Clank. [Όπου τα επιλέγουμε για "χαλάρωση" πιο πολύ - (rating 8) - γενικά περνάς καλά μαζί τους]!
-Απευθύνθηκα σε αποκληστικότητες του PS3 ανάλογα με την γνώμη μου προσωπικά-
1. The Last Of Us, Uncharted 1,2,3, God Of War (σε όλα απευθύνομαι). (10 rating)
2. Infamous 2, Killzone (trilogy), Gran Turismo. (8-9 rating)
3. Heavy Rain, Beyond Two Souls. (7-9 rating)
4. Little Big Planet, Ratchet & Clank. [Όπου τα επιλέγουμε για "χαλάρωση" πιο πολύ - (rating 8) - γενικά περνάς καλά μαζί τους]!
-Απευθύνθηκα σε αποκληστικότητες του PS3 ανάλογα με την γνώμη μου προσωπικά-
- TLOU
- Δημοσιευσεις : 25
Καλησπερα. Επειδη εχω παρει προσφατα το PS4 πουλαω τα παιχνιδια του PS3. God of war. Dark souls. Demon souls. Mortal combat. Castlevania. Wolfenstein. Borderlands. PES. Assasin's creed. Prince of Persia. Bioshock. Dragon age. Batman arkam asylum.Ολα σε αριστη κατασταση.
- Vkalobra
- Δημοσιευσεις : 1
Με φειδώ θα προτείνω: Uncharted, AC (ειδικά τα πρώτα), Hitman Absolution, Bordelands (τα σπάνε όλα), Max Payne, The Last Of Us (must have)...
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Γενικά παιδιά όποιος δεν έχει ασχοληθεί με last generation, τώρα εκτός τις τιμές οι οποίες έχουν πέσει αρκετά θα ξέρει και τα games τα οποία "αξίζουν" (user's experience). Τώρα πλέον έχει αρχίσει και η καινούργια γενιά και αν κάποιος δεν έχει και τόσα μεγάλα "κενά" σπό την προηγούμενη γενιά (όσον αφορά την Sony) η Sony έχει βγάλει αρκετά remastered games για PS4 

- Naughty_Dog_
- Δημοσιευσεις : 29
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης