- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 23:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
θελω τιν γνωμη σας για κονσολα
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
θελω τιν γνωμη σας για κονσολα
Καλησπερα θελω τιν γνωμη σας. Τι κονσολα φορητη προτινετε. Ακουω τις γνωμες σας.
- arxagelos289
- Δημοσιευσεις : 1
Ps Vita φυσικά.Αρκετά καλά games και οθονάρα,touch panel και πολλα + σε σχεση με τον ανταγωνισμό.Αν θες zelda και mario πάρε 3ds.Μόνο αυτά αξίζουν στο 3ds
- NinjaDream
- Δημοσιευσεις : 7
PS VITA
Άμα θέλεις να παίξεις πραγματικό gaming, PS Vita!!! Έχει μεγάλη αφής οθόνη ωραία games που θυμιζουν πραγματικό Playstation. Άμα είσαι πιο retro και προτιμάς gaming σαν Super mario πάρε 3DS. Οτιδήποτε παλιότερο δεν αξίζει από άποψη γραφικών και ποιότητας.
Πάντος εγώ δεν έχω φορητό αλλά σκεφτόμουν να πάρω, οπότε το έχω ψαξεί πολύ.
Επίσης έχει και μερικά γαμάτα χαρακτηριστικά όπως:
Αφής οθόνη
Είναι πιο έυχρηστο σε άποψη χειρηστηρίου
Έχει γαμάτα games
και φυσικά άν έχεις PS4 το remote play που νομίζω συνδέεται και με PS3 αλλά αυτό δεν το ξέρω, ψάξε το.
Πάντος εγώ δεν έχω φορητό αλλά σκεφτόμουν να πάρω, οπότε το έχω ψαξεί πολύ.
Επίσης έχει και μερικά γαμάτα χαρακτηριστικά όπως:
Αφής οθόνη
Είναι πιο έυχρηστο σε άποψη χειρηστηρίου
Έχει γαμάτα games
και φυσικά άν έχεις PS4 το remote play που νομίζω συνδέεται και με PS3 αλλά αυτό δεν το ξέρω, ψάξε το.
- Int3l_Mich43l
- Δημοσιευσεις : 9
Εξαρτατε απο τι αλλες κονσολες εχεις. Αν εχεις PC η καποια αλλη κονσολα οπως ps3/ps4 τοτε μαλλον καλυτερα ενα 3DS αφου το vita ειναι βασικα "port machine", στο 3DS θα βρεις περισσοτερα exclusives, εκτος και αν θες indie games εκτος σπιτιου.
Προσωπικά πιστευω το 3DS εχει ευκολα καλυτερη βιβλιοθηκη παιχνιδιων, ειδικα αν βαλεις μεσα και το backwards compatibility με το DS τοτε δεν ανταγωνιστη, αλλα ειναι και θεμα γουστου γιατι εμενα ας πουμε σε μια φορητη κονσολα τα multiplatform ports απο κονσολες μου ειναι εντελως αδιαφορα.
Καθενα εχει πολυ διαφορετικη βιβλιοθηκη και το ps vita ειναι σχεδον "νεκρο" πια αλλα και το 3DS δεν ειναι πως εχει τα φοβερα παιχνιδια πια, αυτην την χρονια δεν ειχε ουτε αυτο πολλες φοβερες κυκλοφοριες. Για καμια κονσολα δεν θα πρεπει να περιμενεις φοβερα πραγματα, ειδικα αν το NX αντικαταστησει και το 3DS, αλλα σιγουρα καλυτερο μελλον εχει το 3DS μιας και ερχονται μερικα καλα παιχνιδια.
Τελευταιο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι και η τιμη του software, στο 3ds ισως να ειναι πιο ακριβα τα παιχνιδια ενω στο ps vita αν δεν κανω λαθος ειναι πιο προσιτα και μπορεις με ps+ να παιρνεις και 2 αν δεν κανω λαθος με την συνδρομη καθε μηνα (βεβαια ποιος ξερει ποτε θα τα κοψουνε).
Aλλα οι memory cards του vita ειναι ακομα πολυ ακριβες, 50€ για μια μνημη 16gb ειναι σαν αστειο.
Προσωπικά πιστευω το 3DS εχει ευκολα καλυτερη βιβλιοθηκη παιχνιδιων, ειδικα αν βαλεις μεσα και το backwards compatibility με το DS τοτε δεν ανταγωνιστη, αλλα ειναι και θεμα γουστου γιατι εμενα ας πουμε σε μια φορητη κονσολα τα multiplatform ports απο κονσολες μου ειναι εντελως αδιαφορα.
Καθενα εχει πολυ διαφορετικη βιβλιοθηκη και το ps vita ειναι σχεδον "νεκρο" πια αλλα και το 3DS δεν ειναι πως εχει τα φοβερα παιχνιδια πια, αυτην την χρονια δεν ειχε ουτε αυτο πολλες φοβερες κυκλοφοριες. Για καμια κονσολα δεν θα πρεπει να περιμενεις φοβερα πραγματα, ειδικα αν το NX αντικαταστησει και το 3DS, αλλα σιγουρα καλυτερο μελλον εχει το 3DS μιας και ερχονται μερικα καλα παιχνιδια.
Τελευταιο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι και η τιμη του software, στο 3ds ισως να ειναι πιο ακριβα τα παιχνιδια ενω στο ps vita αν δεν κανω λαθος ειναι πιο προσιτα και μπορεις με ps+ να παιρνεις και 2 αν δεν κανω λαθος με την συνδρομη καθε μηνα (βεβαια ποιος ξερει ποτε θα τα κοψουνε).
Aλλα οι memory cards του vita ειναι ακομα πολυ ακριβες, 50€ για μια μνημη 16gb ειναι σαν αστειο.

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
-
Roronoa - Δημοσιευσεις : 419
Μιας και που εχω και τα 2 θα σου πω την αποψη μου.εαν εχεις playstation και εχεις ενεργη συνδρομη psplus τοτε εχεις χτισει ηδη μια μεγαλη βιβλιοθηκη για το vita οποτε παιρνεις vita.εαν δεν εχεις psplus απο πριν δηλαδη και θελεις φορητο τοτε το 3ds ειναι μονοδρομος εχει πολυ καλυτερα παιχνιδια εχει πολλα διαφορετικα παιχνιδια εχει τα παντα (δεν εχει μονο ζελντα και μαριο)εαν παιζεις jrpg τοτε το 3ds ειναι απλα το καλυτερο συν το οτι παιζεις και τα παιχνιδια του ds δεν ειναι τυχαια η διαφορα τους στις πωλησεις και δεν ειναι τυχαιο οτι το vita το εγκατελειψε η σονυ.
-
dawnstar - Δημοσιευσεις : 191
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης