Λοιπόν στο παρόν θέμα θα παραθέτουμε φωτογραφίες από την προσωπική μας συλλογή.Καλό επίσης θα ήταν να πούμε και δυο κουβέντες για αυτά για να υπάρχει ενδιαφέρον και για να κινηθεί περισσότερο το τοπικ.

Αυτή είναι η προσωπική μου συλλογή από Final Fantasy. Καρπός πολλών ετών προσπάθειας, ως φανατικοί της σειράς το βάλαμε στόχο να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Περιλαμβάνονται τα περισσότερα spin offs, όλα σχεδόν τα αριθμημένα ffs καθώς επίσης και το bravely default, τίτλος που παρόλο που δεν είναι μέλος της σειράς έχει τόσα πολλά κοινά που αξίζει να είναι μέσα. Επίσης εικονίζονται οι επίσημοι οδηγοί στρατηγικής για τα ff από το 7 μέχρι και το ff13-2. Η φωτογραφία αυτή δεν είναι πρόσφατη καθώς δεν εικονίζονται τα τρία τελευταία αποκτήματα που είναι το Final Fantasy X remaster για play3, final fantasy type 0 collectors edition για playstation 4 και Final Fantasy adventure για το πρώτο gameboy. Θα βγάλω φωτογραφία στο μέλλον που θα περιέχει και αυτά.
Αγαπημένο μου κομμάτι της συλλογής είναι το Final Fantasy tactics για το πρώτο playstation. Δεν είναι το πιο σπάνιο παιχνίδι της συλλογής αλλά το έχω μέσα στην καρδιά μου, έχει και το προσωπικά αγαπημένο μου σενάριο σε παιχνίδι.
Αυτά σε γενικές γραμμές. Να τονίσω ότι τα σχεδόν όλα έχουν τερματιστεί και μάλιστα περισσότερες από μία φορές. Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες. Περιμένω να δω τις δικές σας! Next!