The collectors/posers thread

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

The collectors/posers thread

Δημοσίευσηαπό Deus » 26 Οκτ 2015, 12:39

Καταρχάς να πω πως έψαξα και δεν μπόρεσα να βρω αντίστοιχης θεματολογίας νήμα, αν υπάρχει παρακαλώ να διαγραφεί.

Λοιπόν στο παρόν θέμα θα παραθέτουμε φωτογραφίες από την προσωπική μας συλλογή.Καλό επίσης θα ήταν να πούμε και δυο κουβέντες για αυτά για να υπάρχει ενδιαφέρον και για να κινηθεί περισσότερο το τοπικ.

Εικόνα

Αυτή είναι η προσωπική μου συλλογή από Final Fantasy. Καρπός πολλών ετών προσπάθειας, ως φανατικοί της σειράς το βάλαμε στόχο να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Περιλαμβάνονται τα περισσότερα spin offs, όλα σχεδόν τα αριθμημένα ffs καθώς επίσης και το bravely default, τίτλος που παρόλο που δεν είναι μέλος της σειράς έχει τόσα πολλά κοινά που αξίζει να είναι μέσα. Επίσης εικονίζονται οι επίσημοι οδηγοί στρατηγικής για τα ff από το 7 μέχρι και το ff13-2. Η φωτογραφία αυτή δεν είναι πρόσφατη καθώς δεν εικονίζονται τα τρία τελευταία αποκτήματα που είναι το Final Fantasy X remaster για play3, final fantasy type 0 collectors edition για playstation 4 και Final Fantasy adventure για το πρώτο gameboy. Θα βγάλω φωτογραφία στο μέλλον που θα περιέχει και αυτά.

Αγαπημένο μου κομμάτι της συλλογής είναι το Final Fantasy tactics για το πρώτο playstation. Δεν είναι το πιο σπάνιο παιχνίδι της συλλογής αλλά το έχω μέσα στην καρδιά μου, έχει και το προσωπικά αγαπημένο μου σενάριο σε παιχνίδι.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Να τονίσω ότι τα σχεδόν όλα έχουν τερματιστεί και μάλιστα περισσότερες από μία φορές. Θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες. Περιμένω να δω τις δικές σας! Next! :D
Άβαταρ μέλους
Deus

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 26 Οκτ 2015, 13:17

Εικόνα

Και τα δικά μου "παιδιά".... Δεν έχω ναπω και πολλά γι αυτά, μόνο τρεις λέξεις...ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ.... Ξεκινήσαμε απο τα LMA και premier manager του PS1, και μετά μας πήρε η "κατηφόρα"... :D
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 26 Οκτ 2015, 14:28

Ανατριχιλα με το που ειδα ολα τα manager μαζεμενα.....

Θα ποσταρω και εγω φωτο με τις φιγουρες που εχω αλλα το βαριεμαι τωρα διοτι πρεπει να βγαλω κατι ασχετα πραγματα απο το ραφι....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Οκτ 2015, 14:32

Κακή στιγμή που έγινε το thread καθώς έχω πουλήσει κάποιες συλλεκτικές μου, και κάποια κομμάτια της συλλογής μου βρίσκονται στο σπίτι στην Αθήνα. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω κάποια πράγματα. Πολύ όμορφη η συλλογή σου Deus! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Geovra » 27 Οκτ 2015, 17:03

12179881_10207391474202141_1643754625_n.jpg

Oκ δεν εχει σχεση με games but...:) Sorry για την κακη ποιοτητα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό michalis80 » 23 Νοέμ 2015, 23:08

Games.jpg

Nα βάλω και τα κόμικ; Θα βάλω και τα κόμικ.

Comics.jpg
michalis80

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό DemonHelldark » 23 Νοέμ 2015, 23:56

michalis80 έγραψε:
Games.jpg

Nα βάλω και τα κόμικ; Θα βάλω και τα κόμικ.

Comics.jpg

epic collection (Y) :ugeek:
DemonHelldark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό baldur21 » 24 Νοέμ 2015, 01:13

Μακάρι να είχα κι εγώ μια συλλογή να δείξω. Που θα πάει όμως? Θα τα καταφέρω σιγά σιγά!
Άβαταρ μέλους
baldur21

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Deus » 30 Νοέμ 2015, 20:59

Ωραίες φωτογραφίες παιδιά. Δεχόμαστε και φωτογραφίες από κομικ και οτιδήποτε άλλο άσχετο. Θα ανεβάσω σύντομα και άλλες, συμπεριλαμβανομένων κομικ...
Άβαταρ μέλους
Deus

Δημοσιευσεις : 16

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB