- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 13:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε κανένα καλό Rpg για Ps4???
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε κανένα καλό Rpg για Ps4???
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε ιδέες για Rpg Ps4?????
- Eternity Gamer
- Δημοσιευσεις : 30
Dragon Age Inqusition και The Witcher 3 με κλειστά μάτια.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με Dragon Age στο οποίο έχει βγει και η Game of the Year Edition με όλα τα Dcl και μόλις το τελειώσεις θα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ The Witcher 3 και Fallout το οποίο βγαίνει το Νοέμβριο.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με Dragon Age στο οποίο έχει βγει και η Game of the Year Edition με όλα τα Dcl και μόλις το τελειώσεις θα μπορείς να επιλέξεις μεταξύ The Witcher 3 και Fallout το οποίο βγαίνει το Νοέμβριο.
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Αν θες ενα πραγματικα καλο rpg στο PS4 τοτε εχω ενα σου προτεινω να παρεις PC. Ή το Skyrim . Αλλα κ αυτο στο PC
BTW @ Tanno ακουσα καπου σε αυτες τις συνεντευξεις της Ε3 οτι ο Gerrald δν θα ξανα ειναι πρωταγωνιστης σε επομενα παιχνιδια witcher. εκτος κ αν εκανα λαθος κ μιλουσαν αποκλειστικα για το Gwent ή οπως λεγεται το card game που κανουν.
BTW @ Tanno ακουσα καπου σε αυτες τις συνεντευξεις της Ε3 οτι ο Gerrald δν θα ξανα ειναι πρωταγωνιστης σε επομενα παιχνιδια witcher. εκτος κ αν εκανα λαθος κ μιλουσαν αποκλειστικα για το Gwent ή οπως λεγεται το card game που κανουν.
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
12 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης