Πετάω PS4 απο το μπαλκόνι (πρόβλημα με rest mode)

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Πετάω PS4 απο το μπαλκόνι (πρόβλημα με rest mode)

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Σεπ 2015, 17:28

για να μην το πετάξωαπο το μπαλκονάκι ημέρες που είναι...Είμαι ο μόνος που το PS4 ΟΠΟΤΕ του καπνίσει μπαίνει σε rest mode??? Εχω τσεκάρει τις ρυθμίσεις και δεν εχω πειράξει κάτι...Μου το εμφάνισε μετά το τελευταίο update
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 01 Σεπ 2015, 19:18

Δεν μου εχει συμβει παρε ενα τηλ στην σονυ hellas μπορει να το ξερουν οτι υπαρχει θεμα
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Σεπ 2015, 19:36

Είδα κι εδώ οτι παιζει σε πάρα πολλούς μετά το update.

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/PS4-goes-into-rest-mode-randomly/td-p/22693649

H SONY εδωσε οδηγίες για rebuild database. Σε αλλους πιάνει, σε άλλους οχι...Το έκανα κι εγώ, θα δείξει...(αν και δεν το βλέπω)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Σεπ 2015, 20:47

Κάθετα είναι, και δεν εχει πετάξει ποτέ δίσκο. Είναι και σε μέρος που αερίζεται απο παντού. Δεν είναι θέμα hardware 100%. Ειχε βγει κάποιοα στιγμή ενα διορθωτικό update απο Sony (2.1 ναμίζω) αλλα δεν έλυσε και πάλι το θέμα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 01 Σεπ 2015, 21:27

Γενικα μετα το update υπηρξαν θεματα μπολικα εγω δεν εμπαινα στο psn απο το ps4 με τπτ και αλλαξα ρουτερ (psvita,ps3 kai browser απο το ps4 εμπαιναν ολα στο psn και το tablet)η σονυ το ελουσε και δυστηχως τα προβληματα τα διορθωνει με ρυθμο χελωνας.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσίευσηαπό Chased » 17 Δεκ 2015, 00:49

Γενικώς, μην τα αφήνετε σε rest mode! Το Wii (το original) παρουσίαζε πρόβλημα επειδή "ψηνόταν" η κάρτα γραφικών αφού ήταν κοντά στο Wireless chip και εμφάνιζε νεκρά πίξελς μετά. Όχι μόνο αυτό, αλλά το PS4, συγκεκριμένα, εμένα άλλες φορές κολλάει σε αιώνιο "Putting the PS4 in Rest Mode..." οθόνη και δεν μπαίνει ποτέ, ενώ άλλες φορές δεν ανοίγει η κονσόλα με τίποτα μετά από Rest Mode, εκτός αν κλείσω εντελώς την τροφοδοσία και περιμένω. Γάμησέ τα τα έχει κάνει η Sony με το PS4.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 17 Δεκ 2015, 18:39

Εγω κατέληξα οτι οταν το ανοίγω απο το gamepad, όλα καλά... Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 18 Δεκ 2015, 10:18

Τελικά μάλλον περισσότερο κακό κάνουν τα update παρά καλό και σε συνέχεια του νέου ότι θα κάνουν δυνατότερες( σε επίπεδο hardware PS4,Xbox one) κάτι μου βρωμάει κατά πόσο αξιόπιστες είναι τελικά……. :roll:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 18 Δεκ 2015, 15:23

Chased έγραψε:Γενικώς, μην τα αφήνετε σε rest mode! Το Wii (το original) παρουσίαζε πρόβλημα επειδή "ψηνόταν" η κάρτα γραφικών αφού ήταν κοντά στο Wireless chip και εμφάνιζε νεκρά πίξελς μετά. Όχι μόνο αυτό, αλλά το PS4, συγκεκριμένα, εμένα άλλες φορές κολλάει σε αιώνιο "Putting the PS4 in Rest Mode..." οθόνη και δεν μπαίνει ποτέ, ενώ άλλες φορές δεν ανοίγει η κονσόλα με τίποτα μετά από Rest Mode, εκτός αν κλείσω εντελώς την τροφοδοσία και περιμένω. Γάμησέ τα τα έχει κάνει η Sony με το PS4.

Chased μετα τις γιορτες πηγαινε το πισω για αλλαγη.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσίευσηαπό baldur21 » 18 Δεκ 2015, 23:05

Μην μου λέτε τέτοια και παρήγγειλα PS4! Ελπίζω να μην έχω τέτοια προβλήματα!
Άβαταρ μέλους
baldur21

Δημοσιευσεις : 62

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB