Damaged PS3 Disc ΒΟΗΘΕΙΑ

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Damaged PS3 Disc ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό SlyGladiator » 23 Αύγ 2015, 08:01

Ενα game μου χαράχτηκε απο το πουθενά και τωρα δεν παίζει . Σίγουρα δεν ειμουν εγω . Υπαρχει κάποιο μέρος στο οποίο θα μπορούσα να το πάω για να το επιδιορθώσουν ? + αν το PS3 ειναι ελαττωματικό και μου καταστρέψει ολα τα games τι να κανω ? :oops: :?: :cry:
SlyGladiator

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Αύγ 2015, 03:22

Συνήθως τα περισσότερα dvdαδικα (αν υπάρχουν ακόμα) μπορούν να αναλαβουν. Εχουν κάποιες μικροσυσκευές που περνάνε αλοιφή τα δισκάκια και μετά είναι οκ (το είχα κάνει κι εγώ)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό ZazzyJr13 » 28 Αύγ 2015, 00:52

προσφατα ειδα βιντεο στο youtube οπου απλωνεις το εσωτερικο της μπανανας και το πασαληφεις με τη φλουδα της το αφηνεις κανα λεπτο και μετα το σκουπιζεις με τον κλασικο τροπο και εγινε.....ή ετσι λεει....
επισης το ιδιο με οδοντοκρεμα, τονιζει πως πρεπει να ειναι η ασπρη οχι τζελ και αηδιες, αφηνεις κανα λεπτο ξεπλενεις με κρυο νερο και βουαλα....εγινε....αν και αναφερει πως ειναι πιο ασφαλες να πας στην βιβλιοθηκη οπου εχουν τετοια μηχανηματα για να το κανουν.....αμερικανοι ομως τι να πεις.....
ZazzyJr13

Δημοσιευσεις : 28

Epidiorthwsi

Δημοσίευσηαπό pakos » 18 Μαρ 2016, 11:30

Tha symfwnisw me ton nfs kalutrea tha itan na to paw se kapoio videoclub synithws exoun mixanes epidiorthwseis sigoura apefyge tis symvoules tou youtube h odontokrema einai polu toksiki (fantastite ti vazoume sto stoma mas) tin proteinoun ekoma gia gia gyalisma fanariwn se aytokinita....protimise pio sigoyres luseis
Άβαταρ μέλους
pakos

Δημοσιευσεις : 76

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB