- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 15:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Project CARS
Project CARS
Αυτό το θέμα θα είναι για το πολυαναμενομενο racing simulator
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Re: Project cars
Παρακολουθώ πολύ την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αν επαληθευτουν κατά 80% όλα αυτά που υπόσχονται οι δημιουργοί. Πρόκειται για το καλύτερο racing simulator που έχει γίνει.
-
Γεια σου φιλέ teopanta το έχω προπαραγγηλει το παιχνιδι κ το αναμενω με ανυπομονησία! Εχεις κάποια τιμονιερα για να παίξεις το συγκεκριμένο game;
- illuminati23
- Δημοσιευσεις : 26
Δεν έχω αλλά ψήνομαι για την t80 η την t100 που υποστηριζονται από το ps4. Έχεις άποψη για κάποια από της 2;
-
Είδα ενα βίντεο κ επαθα πλάκα.ηταν βράδυ στην Ίμολα κ σε ενα φρενάρισμα είδα να κοκκινιζει ο δισκος γιατί πυρωσε!είμαι πολύ αισιοδοξος για το παιχνιδι!
- illuminati23
Δεν έχω παίξει με αυτές!παντός την t80 δεν θα στην πρότεινα γιατί έχει γραμμική αντίσταση ενω η t100 έχει μοτέρ(ffb)!έχω μια τιμονιερα με αντίσταση για το ps3 και έναι πολύ μουφα!
- illuminati23
Μήπως γνωρίζει κανεις αν μπορούμε να συνδέσουμε το ταμπλέτ με το ps4 για στροφόμετρο κ αλλες ενδείξεις; Κ αν ναι με ποιον τροπο;;Για pc γνωρίζω πως γίνεται!
- illuminati23
raysod έγραψε:Στο θέμα των γραφικών και εφέ, σε ότι έχει να κάνει με racing τίτλους, νομίζω ότι μακράν την πρωτιά την έχει το Driveclub στο PS4 αυτή την στιγμή...
Μακάρι το project cars να το ξεπεράσει, αλλά τα συνεχόμενα delays του εμένα με προβληματίζουν...
Τουλάχιστον να είναι καλό το κομμάτι του driving physics και τα άλλα τα βρίσκουμε...
Καλησπέρα raysod
Όσον αφορά της αναβολές εμένα προσωπικά δεν με πειράζουν αρκεί βέβαια το τελικό προϊόν να είναι άρτιο. Για αυτό άλλωστε υπήρχαν και οι αναβολές
Όσον αφορά τα γραφικά είναι ένα δευτερεον θέμα που κοιτάζω ειδικά σε παιχνίδια racing simulators όπου ο στόχος είναι η αίσθηση του αυτοκινήτου. Πιστεύω ότι αν πετύχουν σε αυτό το κομμάτι θα είναι ένας επιτυχημένος τίτλος.
Πρέπει να είναι επιτυχημένος ένα παραπάνω για αυτήν την ομάδα επειδή είναι το πρώτο. Δεν είναι ούτε forza ούτε GT όπου κάνουν πωλήσεις μόνο με το όνομα εφόσον έχουν αποδείξει τη μπορούν να κάνουν.
Αν δεν πετύχουν με την εκκίνηση θα χαθούν πιστεύω.
-
illuminati23 έγραψε:Δεν έχω παίξει με αυτές!παντός την t80 δεν θα στην πρότεινα γιατί έχει γραμμική αντίσταση ενω η t100 έχει μοτέρ(ffb)!έχω μια τιμονιερα με αντίσταση για το ps3 και έναι πολύ μουφα!
Από ότι κατάλαβα προτείνεις την t100;
-
illuminati23 έγραψε:Είδα ενα βίντεο κ επαθα πλάκα.ηταν βράδυ στην Ίμολα κ σε ενα φρενάρισμα είδα να κοκκινιζει ο δισκος γιατί πυρωσε!είμαι πολύ αισιοδοξος για το παιχνιδι!
Όλα αυτά υπάρχουν από εποχή ps3 x360 δεν είναι κάτι πρωτοποριακό. Σίγουρα φαίνεται δυνατό από ότι έχω δει αλλά καλύτερα να περιμένουμε να βγουν τα πρώτα review. Από ότι παρακολουθώ και στο εξωτερικό υπάρχει μεγάλο hype με καλό ρυθμό pre-order. Βέβαια εγώ είμαι κατά των pre-order εδώ και χρόνια.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης