PC ή κονσόλα;;;

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

PC ή κονσόλα;;;

Δημοσίευσηαπό funisher » 14 Ιαν 2015, 17:25

Καλησπέρα σας!!!Είμαι καινούριος και θέλω να με βοηθήσετε να πάρω μια απόφαση αν μπορείτε...
Έχω συγκεντρώσει με τα χίλια ζόρια :P 300 ευρώ και θέλω να μου πείτε αν αξίζει να πάρω κάρτα γραφικών ή να πάρω κονσόλα;;;
Υπολογιστή έχω επεξεργαστή amd fx-6200 και ram 8gb.
Άβαταρ μέλους
funisher

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό funisher » 14 Ιαν 2015, 20:00

@commenter, ps4 με €300 ;;; για στείλε κανα λινκ ψήθηκα
Άβαταρ μέλους
funisher

Δημοσίευσηαπό foluke » 14 Ιαν 2015, 20:19

Καλησπέρα ,και εγω με την σειρά μου εχω μπει στον συγκεκριμένο προβληματισμό.Παροτι παντα είχα pc (κυριως γιατι κανει τα παντα και οχι λογω γραφικών) νομιζω οτι αυτην την στιγμη θα επαιρνα κονσολα λογω της υποστηριξης για πολλααα χρονια χωρις να κοιταξω απαιτησεις και τα σχετικα για να παιξω.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κονσολες λοιπον :
+ παιζουν τα παντα χωρις προβληματισμο
+καμια αναβαθμιση δεν χρειαζεται

(-)κοστος αγορας (αν υπαρχει pc που ικανοποιει)
(-)κοστος παιχνιδιων (δεν εχω γνώση για τα store της εκαστοτε κονσολας και τις προσφορες)
foluke

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό funisher » 14 Ιαν 2015, 20:32

Ωραία έστω ότι επιλέγω κονσόλα.Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο...Πόσο χρόνο ζωής δίνετε στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς ps3,xbox360 και κατά πόσο θα με συνέφερε μια τέτοια αγορά;;;
Το θέμα είναι οικονομικό γιατί δεν ξέρω αν θα έχω να δίνω 50 ευρώ για αγορά παιχνιδιού αν αγοράσω κονσόλα νέας γενιάς.
Άβαταρ μέλους
funisher

Δημοσίευσηαπό funisher » 14 Ιαν 2015, 20:48

Κάπου τόσο πιστεύω κι εγώ...Ξαναγυρνάω στις κάρτες γραφικών...Είμαι ανάμεσα στις r9 270x,r9 280 kai gtx760 επειδή θέλω να πάρω και κανα controller με τα υπόλοιπα χρήματα.Ποιά μου προτείνετε;;;
Άβαταρ μέλους
funisher

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 14 Ιαν 2015, 22:57

Αν και ειμαι PC gamer,θα σου προτεινα PS4 αν παιζεις σε σαλονι και με καλη TV,συν του οτι θα εχεις πολλα καλα exclusives,το ps plus τα σπαει αν και δεν ειναι σαν το steam και παιχνιδια μπορεις να βρεις σε καλες τιμες αν τη ψαξεις λιγο τη φαση.Το Killzone Shadow fall ας πουμε ειναι ηδη στα 25 ευρω στο ιντερνετ.Ο,τι και αν επιλεξεις παντως δε θα βγεις χαμενος :D
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό funisher » 15 Ιαν 2015, 10:06

Καταρχάς ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου :P
Σκεφτόμουν για sapphire radeon r9 270x 4gb
http://www.e-shop.gr/sapphire-radeon-r9-270x-dual-x-edition-with-boost-oc-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510844
Άμα είναι να πάρω κάρτα δεν θέλω να δώσω πάνω από 230 το πολύ, για να πάρω και τίποτα άλλο...
Λογικά μια κάρτα σε αυτά τα λεφτά θα μπορώ να παίξω σε high-ultra settings;;;
Επιπλέον το κουτί μου είναι midi-tower και το τροφοδοτικό μου 650watt.
Άβαταρ μέλους
funisher

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB