- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 10:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Οικονομική αγορά παιχνιδιών για PS4
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Καλημέρα, από όσο είδα δεν έχει ανοίξει κανείς τέτοιο θέμα (αν ναι να με συγχωρέσουν οι διαχειριστές). Αναρωτιέμαι από που μπορεί να παραγγείλει κανείς παιχνίδια για PS4 σε αισθητά μειωμένες τιμές σχετικά με τη δική μας αγορά. Τα γνωστά όπως zavvi,play τα ξέρω. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Βέβαια για play asia. παίζει να περιμένεις και κανα μήνα να έλθει...(γι αυτο τον λόγο και σταμάτησα)
Ρίξε και μια ματιά σε shopto.net
Ρίξε και μια ματιά σε shopto.net
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Έχω να σου προτείνω επίσης το http://www.thegamecollection.net/ που χρεώνει επιπρόσθετα £2 για τα μεταφορικά και βγάζει συχνά πυκνά προσφορές.Για παράδειγμα σήμερα έχει το THIEF για PS4 £18 και το game.co.uk με επιπρόσθετη χρέωση £2.95 για μεταφορικά

-
SithDante - Δημοσιευσεις : 77
Προτεινω τα ...
εξης, μιας και εχω κανει αγορες σχεδον απο ολα :
1.thegamecollection : κανει καλες προσφορες, συχνα-πυκνα αλλα χρεωνει 2 λιρες ανα τεμαχιο!
2.zavvi : ποτε δε μου καθυστερησε παιχνιδι. Δυστυχως, ακομα στα παιχνιδια του ps4 εχει ιδιαιτερα τσιμπημενες τιμες.
3.amazon.co.uk : πλεον εχει ακριβα μεταφορικα, αλλα μπορεις να κανεις παραγγελια 2-3 παιχνιδια μαζι και να μοιραστει το κοστος. Τελος Νοεμβρη εχει και Black Friday deals νομιζω.
1.thegamecollection : κανει καλες προσφορες, συχνα-πυκνα αλλα χρεωνει 2 λιρες ανα τεμαχιο!
2.zavvi : ποτε δε μου καθυστερησε παιχνιδι. Δυστυχως, ακομα στα παιχνιδια του ps4 εχει ιδιαιτερα τσιμπημενες τιμες.
3.amazon.co.uk : πλεον εχει ακριβα μεταφορικα, αλλα μπορεις να κανεις παραγγελια 2-3 παιχνιδια μαζι και να μοιραστει το κοστος. Τελος Νοεμβρη εχει και Black Friday deals νομιζω.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
10 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης