Sword Art Online: Lost Song

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Sword Art Online: Lost Song

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 05 Οκτ 2014, 23:46

Έκανα ένα search και δεν είδα να υπάρχει κάποιο thread οπότε είπα να το κάνω γιατί θα μ'ενδιέφερε να συζητήσω για το παιχνίδι.

Ανακοινώθηκε λοιπόν το επόμενο SAO παιχνίδι που θα βασίζεται στο 2ο act της 1ης season του anime και στο VR MMORPG ALfheim Online. Ακολουθεί το teaser trailer:

Προσωπικά πάντα ήθελα από μικρός ένα action RPG που θα έχεις τη δυνατότητα να πετάς σε ένα ανοιχτό κόσμο και να είναι όσο το δυνατόν εμπλουτισμένο αυτό με ενδιαφέροντες εναέριους μηχανισμούς οπότε το Lost Song ήρθε σαν μάννα εξ ουρανού (συνέπεσε πολύ ευχάριστα και με το DragonBall XV το οποίο δεν έχω παρακολουθήσει τόσο στενά ωστέ να έχω σαφή εικόνα του πως χειρίζεται τα flying mechanics ακόμα). Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο το Hollow Fragment βοηθάει στο να δικαιολογήσει τις υψηλές προσδοκίες και γι'αυτό άλλωστε έκανα και το thread για να ακούσω απόψεις και από κόσμο που το έπαιξε και είναι και fan του anime.
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό evergrey » 06 Οκτ 2014, 00:25

Ωραιος gsmaggiore!Το εχω ποσταρει και εγω στα νεα για το PS3.
Το Hollow Fragment που ειχα την τυχη να παιξω σε ενα φιλαρακι ειναι αρκετα καλο σε γραφικα,gameplay και ο κοσμος του.Ειδικα αν εχεις η δεις το anime θα σε "αγγιξει" ακομα πιο πολυ.(Τοποθεσιες,εχθροι και υποθεση)
Τωρα το Lost Song δεν ξερω αν ακολουθησει το ιδιο μονοπατι με το 1ο.Φυσικα μεχρι να ερθει στα μερη μας εχουμε καιρο!
Οσο για το anime εγω βλεπω ηδη το Sword Art Online II που συνεχιζει να ειναι το ιδιο καλο με το πρωτο.
Οριστε και μια αγαπημενη σελιδα να ριξεις μια ματια στο anime η οτι αλλο βρεις και σου αρεσει. http://sickfansubs.com/index.php?topic=1037.0
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 06 Οκτ 2014, 00:58

Την έχω δει την 1η season και είμαι τρελός fan :lol:

Την ομάδα των sickfansubs την είχα υπ'όψη μου αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ ν'ασχοληθώ σοβαρά γιατί ότι θέλω να βρω το βρίσκω άμεσα από μεγάλα fansub groups του εξωτερικού. Από λίγο που είδα πρέπει όντως να κάνουν φοβερή δουλειά (πρέπει κυριολεκτικά να έχουνε παρόμοια χρονοδιαγράμματα στη δουλειά τους και τα releases τους με διάσημα groups του εξωτερικού απ'ότι είδα) οπότε thx για την ενημερωσή και χαίρομαι πάντα όταν μου δίνεται η ευκαιρία να στηρίξω ελληνικά groups. Αν δω ότι έχουνε καλά 1080p encodes θα τους προτιμήσω για τη 2η season του SAO αλλά θα περιμένω να τελειώσει πρώτα, μου τη σπάει να περιμένω ένα 20λεπτο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Το thread το έκανα έχoντας και στο μυαλό ένα μακροπρόθεσμο ορίζοντα οπού θα υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες που θα συνεισφέρουν στη συζήτηση, απ'ότι είδα στο gematsu θα υπάρξει detailed update στο επόμενο τεύχος του Dengeki.
Τελευταία επεξεργασία από gsmaggiore και 06 Οκτ 2014, 02:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 06 Οκτ 2014, 01:59

Δεν είχα πάρει χαμπάρι πως είχατε φτιάξει θέμα. Αν και δεν μου άρεσε το ALfheim arc ο τίτλος φαίνεται δυνατός. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και το πρώτο. Λογικά το 2016 θα δούμε το gungrave online :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 06 Οκτ 2014, 03:25

Ήτανε όντως ψιλοαδύναμο το ALfheim arc αλλά είχες δεθεί με τους χαρακτήρες, υπήρχε ένα momentum κλπ. οπότε εξισορροπήθηκε κάπως έτσι (για μένα τουλάχιστον). Αν καταφέρει πάντως το παιχνίδι να εξομοιώσει με έξυπνο τρόπο τους μηχανισμούς του ALfheim Online αυτό από μόνο του θα είναι ενδιαφέρον πιστεύω.

Ίσως να χάνει κάποια πράματα by default με το να μην είναι MMO RPG αλλά από την άλλη φαντάζομαι πως το rendering που πρέπει να γίνει σε ένα κόσμο στον οποίο θα μπορείς να πετάς με αρκετά μεγάλες ταχύτητες και θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να γεμίζει το οπτικό σου πεδίο με όσο το δυνατόν υψηλής ανάλυσης και λεπτομέρειας assets θα ήταν υπερβολικά βαρύ (αν όχι απαγορευτικό και αδύνατο τελείως) αν έπρεπε να συνυπολογιστούν και τα massive multiplayer στοιχεία ενός server based σχεδιασμού σε hardware τύπου ps3.

Οπότε καλώς μάλλον έμεινε έτσι και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα ωφελήσει και το storytelling και θα τους δωθεί και η δυνατότητα να κάνουνε simulated gameplay sections από σημαντικά events του anime όπως η φάση που συνεργάζονται όλοι για να εκτοξεύσουνε τον Kirito στην κορυφή του World Tree. Ίσως και να ζητάω υπερβολικά πολλά από ένα licensed παιχνίδι με αμφίβολα production values αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μακάρι να το χειριστούνε έξυπνα και να μην πάνε για το εύκολο cash in γιατί απ'ότι είδα το Hollow Fragment ήτανε στην κορυφή των ps store πωλήσεων του Αυγούστου για το vita.
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Οκτ 2014, 14:55

First Sword Art Online: Lost Song gameplay details. http://gematsu.com/2014/10/first-sword-art-online-lost-song-gameplay-details
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 14 Οκτ 2014, 16:07

Ωραίος evergrey. Νομίζω είναι θετικές οι πρώτες πληροφορίες, μένει να δούμε και λίγο gameplay για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Θέλω να πιστευώ ότι για να έχουν τόσο μεγάλο εμβαδό τα levels θα μπορείς να πετάξεις με αρκετά μεγάλες ταχύτητες. Απ'ότι είδα το έχουν ανακοινώσει μόνο για Ιαπωνία, ελπίζω να γίνει localised και να υπάρχει η επιλογή για ιαπωνικό voice over.
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσίευσηαπό evergrey » 16 Οκτ 2014, 10:47

Ασχετο με το Lost Song αλλα σχετικο με το πως τα παει απο πωλησεις το Sword Art Online: Hollow Fragment. http://www.psu.com/news/24944/Sword-Art-Online--Hollow-Fragment-hits-over-400000-copies-sold
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Οκτ 2014, 21:03

First look at Sword Art Online: Lost Song.(Εικονες ειναι δυστυχως) http://gematsu.com/2014/10/first-look-sword-art-online-lost-song
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό evergrey » 24 Οκτ 2014, 20:31

Sword Art Online: Lost Song English localization announced for Asia. http://gematsu.com/2014/10/sword-art-online-lost-song-english-localization-announced-asia
Άβαταρ μέλους
evergrey

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB