Διαβασα αυτο το αρθρο
http://www.gadgetfreak.gr/2011/10/27/πρώτη-χρονιά-με-ζημιές-για-την-nintendo/
Και συμφωνω απολυτα οτι η Nintendo η παλια αγαπημενη παει να γινει και αυτη μια ακομη Sega.
Πιστευω πως η αγορα δεν χωραει 3 ανταγωνιστες και η Ninty ειναι ο αδυναμος κρικος.
Τωρα ειδικα που δεν πουλαει και το 3ds το βλεπω να ερχετε η μερα που θα ακουσω το "it's me Mario" απο το Playstation μου.
Δεν θελω να μειωσω και το Wii αλλα δεν το θελουν ουτε τα 7 χρονα ανηψια μου.
Βλεπω και το Wii U να ειναι η τελευταια κονσολα της Nintendo αλλα δεν νομιζω να πουλησει.
Ο θεος να με βγαλει ψευτη αλλα θα φτασουν οι μερες που στα μαρκετ του xbox και ps3 θα κατεβαζουμε Zelda και Metroid.
Για να μην παρεξηγηθω ειμαι φανατικος Nintendo αλλα δεν ειμαι και φανατικα χαζος εχω ματια και βλεπω και δυστυχως ειχα παρει wii απο την πρωτη μερα, ε δεν εκανε κουκου,ξαναπηρα Wii για να παιξω καποια παιχνιδια αλλα η Nintendo τα ειχε κανει θαλασσα, μετριο Zelda,κακα Metroid (ολα και το Μ), ενα Donkey Kong που ειχε μονο το ονομα και τις πιο πολλες καινοτομιες τις περιμενες απο την ιδια την Nintendo γιατι oι 3rd Party δεν καναν και τιποτα.
Σε καποια φαση βεβαια ξεχασε και οι νιντεντο της δικες της καινοτομιες (οπως το ηχειακι στο χειριστηριο που το εβρισκα εξυπνο αλλα ενιωθα οτι δεν το χρησιμοποιουσε κανεις πια)
Τα πραγματα φαινονται απο την αρχη, οπως με
το Nintendo DS που σε μαγνητιζε τωρα το 3DS δεν μπορει να το κανει αυτο.
Ετσι και το wii u θα ειναι το Dreamcast της Nintendo.
Εκφραζω παντα προσωπικες αποψεις.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 07:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ζημιές για Nintendo
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
"For Nintendo, yes, things really are that bad" - analysts
http://www.eurogamer.net/articles/2011-10-28-for-nintendo-yes-things-really-are-that-bad-analysts
Συμφωνώ στα περισσότερα. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με το U...
http://www.eurogamer.net/articles/2011-10-28-for-nintendo-yes-things-really-are-that-bad-analysts
Συμφωνώ στα περισσότερα. Θα περιμένω να δω τι θα γίνει με το U...

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Παιδιά, για να μην κριτικάρουμε όλα με λάθος βάση. Η Nintendo έκανε φέτος την μεγαλύτερη ΠΑΤΑΤΑ στην ιστορία της. Τη στιγμή που το Wii είχε αρχίσει να πέφτει (αλλά πούλαγε κάποια πραγματάκια), ανακοίνωσε νέο σύστημα πολύ πριν έτοιμη να παρουσιάσει κάτι. Μιλάμε για συγκεκριμένη συγκυρία, η οποία δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα συνεχίσει να υφίσταται. Κατά δεύτερον, η Nintendo έχει περάσει τόσες φουρτούνες και νομίζω ότι οι άνθρωποί της (ειδικά στην εποχή Iwata) δεν θα μείνουν αδρανείς. Για μένα, το Wii U είναι μεγάλο στοίχημα που νομίζω ότι θα πιάσει, αλλά έχω την εντύπωση ότι στο Kyoto κρατούν και άλλους άσους στο μανίκι...
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Εγώ πάλι πιστεύω πως η Νιντυ βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή από τότε που δημιουργήθηκε!
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της όπου φαίνεται να κλείνει τον χρόνο με απώλειες.
Πλέον από εκεί που έπαιζε μόνη της στην κατηγορία των φορητών παιχνιδομηχανών, τώρα έχει μια αρμάδα από κινητά-παιχνιδομηχανές απέναντι της. Και ακόμα δεν έχουμε δει τπτ σε αυτό τον τομέα!
Έκανε μια πολύ άστοχη κίνηση όπως λέει και ο Παύλος από πάνω με το Wii U.
Γενικώς το μέλλον της Νιντυ θα καθοριστεί στον μέγιστο βαθμό από το U. Αν δεν πιάσει αυτό... σκούρα τα πράματα. Βέβαια αν έχουν και άλλους λαγούς στα μανίκια τους, είναι πλέον η καλύτερη περίοδος να αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.
Δε νομίζω πως έχει πολύ χρόνο στην διάθεση της η Νιντυ.
Από την άλλη, θα κερδίσει πολύ χρόνο εφόσον οι 2 αντίπαλοι βγάλουν τις κονσόλες τους στα τέλη του 2013. Εαν γίνει αυτό, ΟΚ! Αλλά αν τα επόμενα Xbox & PS βγουν τέλη 2012...
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της όπου φαίνεται να κλείνει τον χρόνο με απώλειες.
Πλέον από εκεί που έπαιζε μόνη της στην κατηγορία των φορητών παιχνιδομηχανών, τώρα έχει μια αρμάδα από κινητά-παιχνιδομηχανές απέναντι της. Και ακόμα δεν έχουμε δει τπτ σε αυτό τον τομέα!
Έκανε μια πολύ άστοχη κίνηση όπως λέει και ο Παύλος από πάνω με το Wii U.
Γενικώς το μέλλον της Νιντυ θα καθοριστεί στον μέγιστο βαθμό από το U. Αν δεν πιάσει αυτό... σκούρα τα πράματα. Βέβαια αν έχουν και άλλους λαγούς στα μανίκια τους, είναι πλέον η καλύτερη περίοδος να αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.
Δε νομίζω πως έχει πολύ χρόνο στην διάθεση της η Νιντυ.
Από την άλλη, θα κερδίσει πολύ χρόνο εφόσον οι 2 αντίπαλοι βγάλουν τις κονσόλες τους στα τέλη του 2013. Εαν γίνει αυτό, ΟΚ! Αλλά αν τα επόμενα Xbox & PS βγουν τέλη 2012...

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Sephiroth έγραψε:Να υπολογίσουμε βέβαια πως όλα αυτά τα χρόνια η Nintendo έχει χεστ@#$@#$ στο τάληρο. Δε νομίζω με ένα "κακό" έτος να είναι τόσο κακή η κατάσταση. Θα φανεί πάντως στην πορεία...
Ακριβώς! Πιστεύω ότι η καταστροφολογία αυτή τη στιγμή για την Nintendo είναι πρόωρη. Δεν της έχει βγει το 3DS και ξαφνικά είναι ένα βήμα πριν να γίνει Sega; Είχε βγάλει η Sega τόσα φράγκα πριν το Dreamcast; Δεν νομίζω.
Σίγουρα οι κινήσεις της τελευταία είναι πολύ κακές, αλλά όπως και η Sony με το PS3 στην αρχή έχει όλο το χρόνο για να ξεκαβαλίσει το καλάμι και να ανακάμψει. Το ότι μιλάμε για την πρώτη χρονιά στην ιστορία της που σημειώνει απώλειες, είναι σίγουρα ανησυχητικό, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μετά από τις N64-GC εποχές μία "κακή" γενιά μπορεί να την διαλύσει, ειδικά όταν στην προηγούμενη δεν προλάβαινε να μετράει χρήματα.
-
Spahar - Δημοσιευσεις : 419
Μα μου φαίνεται εξωπραγματικά τραγικό να έχει γίνει επικήδειος για μία εταιρία που παρουσιάζει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ επιδόσεις με το μείον μπροστά. Είναι να πάρουμε φόρα να φύγουμε από το μπαλκόνι, την έβγαλαν ένα βήμα πριν το φαλιμέντο ορισμένοι (και "επαγγελματίες" του χώρου ακόμη...)
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Ξερεις τι ειναι ρε Παυλο, νιωθω οτι οι 3rd party δεν θα την στηριξουν και δεν εχω καμια ορεξη παλι να παιξω Super Mario 128 , Metroid U, και παει λεγοντας.
Μαγκια το το wii U αλλα θα πρεπει να ειναι ο εναλλακτικος τροπος παιχνιδιου και οχι ο στανταρ.
Ο στανταρ τροπος πρεπει να ειναι ενα νορμαλ χειριστηριο.
Στο wii με αυτες τις εμμονες τους με απομακρυναν που ηθελαν ντε και καλα να παιζω τα παντα με το wii remote και δεν εβαζαν επιλογη να παιξω με το classic controller.
Το donkey kong country returns ηταν το αποκορυφωμα, ακου εκει να ψανχω το σωστο timing να κουνησω το remote για να πηδηξει.
Χεσε με Nintendo.
Πολλες εταιριες χρειαστηκαν μονο μια κακη χρονια για να φτασουν πατο και να μην γυρισουν ποτε πισω.
Αν θελει να σωθει πρεπει να φτιαξει κατι αναλογο του xbox live ή εστω του psn , να βγαλει μια ισχυρη κονσολα με ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ και να κανει κατι με το 3DS.
Βλεπει κανεις να γινετε κατι απο τα παραπανω;
Εγω ο χαζο-Σταματης βλεπω οτι οσοι πηραν wii (εννοω αυτο που δεν ηταν gamers και απλα του αρεσε το wii σαν καινοτομια) το εχουν και σκονιζεται ή το εχουν στο παταρι.
Αρα τις πωλησεις που εκανε το wii πριν καταλαβει ο κοσμος οτι ειναι πατατα δεν θα της κανει πια.
Πρεπει να βγαλει μια συσκευη που να παιζει ανετα CoD, Castlevania: Lords of Shadows 2 και παει λεγοντας, βαρεθηκαμε κυρια Nintendo να παιζουμε κακεκτυπα.
Μαγκια το το wii U αλλα θα πρεπει να ειναι ο εναλλακτικος τροπος παιχνιδιου και οχι ο στανταρ.
Ο στανταρ τροπος πρεπει να ειναι ενα νορμαλ χειριστηριο.
Στο wii με αυτες τις εμμονες τους με απομακρυναν που ηθελαν ντε και καλα να παιζω τα παντα με το wii remote και δεν εβαζαν επιλογη να παιξω με το classic controller.
Το donkey kong country returns ηταν το αποκορυφωμα, ακου εκει να ψανχω το σωστο timing να κουνησω το remote για να πηδηξει.
Χεσε με Nintendo.
Πολλες εταιριες χρειαστηκαν μονο μια κακη χρονια για να φτασουν πατο και να μην γυρισουν ποτε πισω.
Αν θελει να σωθει πρεπει να φτιαξει κατι αναλογο του xbox live ή εστω του psn , να βγαλει μια ισχυρη κονσολα με ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ και να κανει κατι με το 3DS.
Βλεπει κανεις να γινετε κατι απο τα παραπανω;
Εγω ο χαζο-Σταματης βλεπω οτι οσοι πηραν wii (εννοω αυτο που δεν ηταν gamers και απλα του αρεσε το wii σαν καινοτομια) το εχουν και σκονιζεται ή το εχουν στο παταρι.
Αρα τις πωλησεις που εκανε το wii πριν καταλαβει ο κοσμος οτι ειναι πατατα δεν θα της κανει πια.
Πρεπει να βγαλει μια συσκευη που να παιζει ανετα CoD, Castlevania: Lords of Shadows 2 και παει λεγοντας, βαρεθηκαμε κυρια Nintendo να παιζουμε κακεκτυπα.
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
Nintendo
*Nintendo going 3rd party since 1889.jpg*
MrBison,το χειριστήριο μια χαρά κανονικότατο είναι.Έχει όλα τα πλήκτρα που έχει αυτό των PlayStation.
Τώρα για τα κέρδη και τις ζημιές...Μήπως να κοιτάγαμε επί εποχής Virtual Boy?
Ή μήπως να κοιτάγαμε τα 3 πρώτα χρόνια του PS3?
Όσο για τη βιβλιοθήκη,προσωπικά χαίρομαι που έχω(ναι,ακόμα βγαίνουν παιχνίδια,μην κοιτάτε που σας κάνανε να το ξεγράψετε οι δημοσιογράφοι που πίεζαν τη Nintendo για επόμενη κονσόλα!) πολλές επιλογές σε αντίθεση με τις άλλες δύο κονσόλες στις οποίες η πρωτοτυπία έρχεται μόνο από τα downloadable παιχνίδια...FPS,ζόμπι,βίαια παιχνίδια και καμιά 10ριά πρωτότυπα/ψαγμένα...Ορίστε,αμέσως αμέσως η περιγραφή της βιβλιοθήκης και των δύο HD κονσολών...
Γουστάρω που έχω στο Wii μια εταιρεία με το μεγαλύτερο κατάλογο ΙΡ,άσχετο που δεν τα έβγαλε όλα στο Wii.Γουστάρω που παίζω Metroid Other M και ας λένε κάποιοι ό,τι θέλουν...Τους πείραξε η Samus που ψάχνεται και έχει πατρικό σύνδρομο αλλά δεν τους πείραξε ο φλωράκος ο Marcus που 3 παιχνίδια τώρα ψάχνει τον πατερούλη του!Τί να πω?
Γουστάρω να έχω στη βιβλιοθήκη της μιας κονσόλας μου παιχνίδια όπως το Marbles Mania,παιχνίδια που σε άλλες κονσόλες απλά δεν.Ή Silent Hill Shattered Memories που σε άλλες κονσόλες πάλι δεν...
Γουστάρω που έχω την κονσόλα με την πλειοψηφία των καλύτερων παιχνιδιών στην ιστορία από άποψη αποδοχής,όπως SMG, SMG2, Zelda:TP και Zelda:SS...
Αν η Nintendo πήγαινε για φούντο τόσο εύκολα,κλάφ' τα Χαράλαμπε!
Τώρα για το 3DS, Luigi's Mansion 2, SM3D, MK7, RE:R, Time Travelers, Beyond the Labyrinth, Kid Icarus, MGS 3D, Bravely Default:Flying Fairy και αρκετά ακόμα λένε "hello!"...
MrBison,το χειριστήριο μια χαρά κανονικότατο είναι.Έχει όλα τα πλήκτρα που έχει αυτό των PlayStation.
Τώρα για τα κέρδη και τις ζημιές...Μήπως να κοιτάγαμε επί εποχής Virtual Boy?
Ή μήπως να κοιτάγαμε τα 3 πρώτα χρόνια του PS3?
Όσο για τη βιβλιοθήκη,προσωπικά χαίρομαι που έχω(ναι,ακόμα βγαίνουν παιχνίδια,μην κοιτάτε που σας κάνανε να το ξεγράψετε οι δημοσιογράφοι που πίεζαν τη Nintendo για επόμενη κονσόλα!) πολλές επιλογές σε αντίθεση με τις άλλες δύο κονσόλες στις οποίες η πρωτοτυπία έρχεται μόνο από τα downloadable παιχνίδια...FPS,ζόμπι,βίαια παιχνίδια και καμιά 10ριά πρωτότυπα/ψαγμένα...Ορίστε,αμέσως αμέσως η περιγραφή της βιβλιοθήκης και των δύο HD κονσολών...
Γουστάρω που έχω στο Wii μια εταιρεία με το μεγαλύτερο κατάλογο ΙΡ,άσχετο που δεν τα έβγαλε όλα στο Wii.Γουστάρω που παίζω Metroid Other M και ας λένε κάποιοι ό,τι θέλουν...Τους πείραξε η Samus που ψάχνεται και έχει πατρικό σύνδρομο αλλά δεν τους πείραξε ο φλωράκος ο Marcus που 3 παιχνίδια τώρα ψάχνει τον πατερούλη του!Τί να πω?
Γουστάρω να έχω στη βιβλιοθήκη της μιας κονσόλας μου παιχνίδια όπως το Marbles Mania,παιχνίδια που σε άλλες κονσόλες απλά δεν.Ή Silent Hill Shattered Memories που σε άλλες κονσόλες πάλι δεν...
Γουστάρω που έχω την κονσόλα με την πλειοψηφία των καλύτερων παιχνιδιών στην ιστορία από άποψη αποδοχής,όπως SMG, SMG2, Zelda:TP και Zelda:SS...
Αν η Nintendo πήγαινε για φούντο τόσο εύκολα,κλάφ' τα Χαράλαμπε!
Τώρα για το 3DS, Luigi's Mansion 2, SM3D, MK7, RE:R, Time Travelers, Beyond the Labyrinth, Kid Icarus, MGS 3D, Bravely Default:Flying Fairy και αρκετά ακόμα λένε "hello!"...
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Να σου πω μονο οτι το SMG που επαιξα καλο αλλα δεν με κρατησε να το τερματισω (ρωτα τον Jedah τι θα πει οτι επαιξα game και δεν το τερματισα) , το 2 δεν το επαιξα.Το Metroid other M καλουτσικο,το Μetroid Prime 3 Corruption μετριο , αυτο με την κακη μαυρη Samus εχει παραγινει, ασε που βαλαν στα Metroid να μιλαει η Samus και να υπαρχει και στρατος που ακουστηκε και με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ σεναριο.
Οσο για τα Zelda εχω παιξει και εχω τελειωσει το TP ε, πολυ μετριατζα, εχω τερματισει πολλα Zelda, αυτο ηταν το μονο που δεν απολαυσα.
Με εξοργιζε και τα παιχνιδια απο το store που δεν τα ειχαν φτιαξει καθολου, για να παιξεις Donkey Kong Country του SNES επρεπε να κανεις την TV σου στα 4:3 γιατι αλλιως το Wii ξεχειλωνε την εικονα.
Αν αυτο το θεωρεις σεβασμο απο την Νιντεντο προς τον πελατη της ΟΚ!
Οσο για τα Zelda εχω παιξει και εχω τελειωσει το TP ε, πολυ μετριατζα, εχω τερματισει πολλα Zelda, αυτο ηταν το μονο που δεν απολαυσα.
Με εξοργιζε και τα παιχνιδια απο το store που δεν τα ειχαν φτιαξει καθολου, για να παιξεις Donkey Kong Country του SNES επρεπε να κανεις την TV σου στα 4:3 γιατι αλλιως το Wii ξεχειλωνε την εικονα.
Αν αυτο το θεωρεις σεβασμο απο την Νιντεντο προς τον πελατη της ΟΚ!
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
14 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης