Dota 2 Κανείς???

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Dota 2 Κανείς???

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 13 Μάιος 2014, 17:30

Τα moba είναι πολύ διαδεδομένα, πώς και κανείς δεν λέει μια κουβέντα? Το prize pool για το International 4 (του DOTA 2) κοντεύει τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Νομίζω ότι το site θα έπρεπε έστω να το αναρτήσει σαν νέο.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 15 Μάιος 2014, 06:44

Παίζω Dota 2, και το προτιμώ από άλλα MOBA, αλλά επειδή γενικά δεν μου αρέσουν τα competitive strategy, δεν ασχολούμαι συχνά. Πάντως όντως πρόκειται για ένα παιχνίδι που αξίζει πολύ, και έχει παραμεληθεί γενικά στην Ελλάδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό Plisken » 15 Μάιος 2014, 14:01

Είναι καλό αλλά δυστηχώς θεωρώ ότι τα LoL & Smite είναι καλύτερα και έχουν πλέον αποσπάσει όλη την προσοχή των παικτών. Και βγαίνει το Heroes of the Storm σε κανα χρόνο , οπότε αρκετοί που έπαιζαν Dota θα πάνε προς τα εκεί...
Άβαταρ μέλους
Plisken

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 15 Μάιος 2014, 14:33

@DaDiRa Έχεις δίκιο. Πρόσφατα πήγα σε ένα νετ-καφέ το οποίο έκανε ανακαίνιση και σε μία κολόνα είχαν σκαλίσει το logo από την Dota2 και όλοι ρωτούσαν τι είναι αυτό το σχέδιο.

@ Plisken Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου. Πρώτον και κυριότερον για το ποιο είναι καλύτερο. Εάν είχες λιώσει και στα 2 τότε ίσως να μοιραζόμασταν την ίδια άποψη. Ότι δλδ είναι 2 τελείως διαφορετικά games τα οποία μοιράζονται το ίδιο υπόβαθρο. Αυτό που ένιωσα εγώ είναι ότι στη Dota2 το παιχνίδι συνεχώς αλλάζει. Βασίζεται πολύ περισσότερο στο teamplay και λιγότερο στο farm. Δεν προσπαθώ να υποβαθμίσω το LoL και τα υπόλοιπα. Ίσα-ίσα. Παιχνιδάρες είναι. Απλά εμένα με συμπληρώνουν περισσότερο αυτά που προσφέρει η Dotούλα :-D

2ον To Dota2 για τον μήνα που πέρασε, είχε γύρω στα 8 εκατομμύρια ενεργούς, μοναδικούς players (χωρίς να υπολογίζονται παίκτες από την Κίνα που είναι και η μεγαλύτερη αγορά για Dota2).
To prize pool για το Παγκόσμιο που διοργανώνει η Valve κοντεύει να ξεπεράσει τα 5,000,000$, 3,500,000 από τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από αγορές εισιτηρίων κλπ. Λογικά θα γίνει το μεγαλύτερο prize pool στην ιστορία των e-sports. Για ένα game που έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά, ούτε 1 χρόνο καλά καλά, νομίζω είναι πάρα πολύ καλή η απόδοσή του.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Φεβ 2015, 19:05

-Kapsimo-
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό blueshark » 18 Φεβ 2015, 19:16

Σε βλέπω καμένο εσένα πόσο mmr έχεις;;
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 18 Φεβ 2015, 19:31

blueshark έγραψε:Σε βλέπω καμένο εσένα πόσο mmr έχεις;;

όχι πολύ γτ τα περισσοτερα games τα επαιζα πριν βγει το mmr σύστημα! γύρω στα 4000
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσίευσηαπό blueshark » 18 Φεβ 2015, 22:58

GooDShiveR έγραψε:
blueshark έγραψε:Σε βλέπω καμένο εσένα πόσο mmr έχεις;;

όχι πολύ γτ τα περισσοτερα games τα επαιζα πριν βγει το mmr σύστημα! γύρω στα 4000

α είσαι μικρός ακόμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB