Ποιο ειναι το αγαπημενο σας Call of duty?

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Ποιο ειναι το αγαπημενο σας Call of duty?

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 05 Απρ 2014, 18:57

Δημιουργω αυτο το θεμα για να ανταλλαξουμε τις γνωμες μας για το ποιο ειναι το καλυτερο Cod,αλλα και για να πουμε τι θελουμε να δουμε απο την σειρα στο μελλον ετσι ωστε να βελτιωθει.
Ξεκινωντας πρωτος,αυτο που θεωρω εγω καλυτερο ειναι το Modern Warfare 3 γιατι ειχε πολυ εθιστικο και διασκεδαστικο multiplayer και αξιοπρεπες single player.Μου αρεσεν επισης και το Cod 4,Mw2 και Black ops 1,το BO2 το βρηκα πολυ μετριο γιατι ειχε πολλα προβληματα και το χειροτερο ολων ειναι σιγουρα το Ghosts.Ηταν τραγωδια το τι εκαναν με τους χαρτες,την λιγη ζωη και τα εντελως αδιαφορα killstreaks,σαν να μην προσπαθησαν καν.
Για φετος ανυπομονω και ευχομαι να δουμε κατι πολυ καλυτερο,ετσι ωστε να ξαναγυρισουν οι πολλοι οι παιχτες πισω,γιατι αν δειτε τωρα το ποσα ατομα παιζουν Ghosts θα εκπλαγειτε,πολυ μικρος αριθμος :)

Δημιουργησα και ενα ερωτηματολογιο ωστε να εχουμε ολες τις ψηφους συγκεντρωμενες εδω:
http://poll.pollcode.com/17296992
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Απρ 2014, 19:38

Παρά το ότι έχω τα έχω παίξει όλα και θα συνεχίζω να τα παίζω, η απάντησή μου είναι: ΚΑΝΕΝΑ! Όλα μικρής διαρκείας, με έμφαση στα cinematics και τα περίεργα οχήματα παρά στη δράση και όλα είναι αρκετά εύκολα ακόμη και στη μέγιστη δυσκολία. Προτιμώ κάπως το Medal of Honor, αν και το κάνανε και αυτό να μοιάζει με το Call of Duty. Μόνο το Medal of Honor: Airborne ήταν το τιτανομέγιστο παιχνίδι.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 05 Απρ 2014, 20:09

Ωραίο topic, συμφωνώ και γω, χειρότερο όλων το Ghosts με μέτριο campaign, στο multiplayer άστο καλύτερα ο συνδυασμός του μεγάλου damage και του μεγάλου lag το κάνουν τις περισσότερες φορές unplayable :x :x

Καλύτερα campaign: CoD4: MW, CoDd: World of War, Black ops

Καλύτερα multi: Black ops 2 , Black ops, ΜW2, MW3

Καλύτερο Cod συνολικά : Call of Duty 4: Modern Warfare
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Απρ 2014, 13:56

Λοιπον ..... Χμμμμμ .... Ας ξεκινησουμε ..... Εχω ολη την call of duty σειρα εκτος απο το call of duty 3 ... Δεν ειμαι ο κολλημενος Gamer που το εχει κανει επαγγελμα , απλως μου αρεσει σαν παιχνιδι απο αποψη single και multi player ... To Ghost θα το χαρακτηρισω ως την απολυτη μαπα !!!! Σκετη αποτυχια και το χειροτερο εξοδο που εχω κανει ποτε πανω στο gaming !!! Τα γραφικα του δεν μου αρεσουν καθολου !!! Τα Next-Gen χαρακτηριστικα που ειναι ??? Μην πουμε για τα απαιχτα lags , crashes κλπ κατι το οποιο τοποθετει το παιχνιδι εις τον καδον απορριματων βεβαιως βεβαιως !!!
Το call of duty 2 με συγκινησε παρα πολυ !!! Ηταν το παιχνιδι που επαιζες με τους κολλητους σου online και δεν ξεκολουσες με τιποτα απο την οθονη ... Ενα παιχνιδι που το παιζω ακομα και σημερα με τους παλιους μου φιλους και ειναι πολυ διασκεδαστικο και πολυ πιο διασκεδαστικο απο πολλα σημερινα παιχνιδια ... Ακομα και απο το Ghost !!!
Ξαφνικα ακουμε για το πολυ αναμενομενο call of duty 4 modern warfare με καινουρια μηχανη γραφικων και το παιχνιδι που θα δωσει αλλη πορεια στο multiplayer gaming . Πηγαμε με την παρεα μολις βγηκε σε ενα ιντερνετ καφε να το τεσταρουμε ( λιωσουμε ) και αυτο ηταν !!! Κολλημα !!! Απιστευτα γραφικα , τρομερο gameplay , ηχοι οταν ανεβαινες level , perks !!! Ενα παιχνιδι που πιστευω πως ακομα και μετα απο τοσα χρονια το ειναι ενα απο τα καλυτερα multiplayer που εχουν βγει !!!
Μετα ακουστηκε για το call of duty 5 . Η εναρξη μιας απιστευτης εμπειριας Zombie οπως και το Black ops 1 και 2 , περαν απο το multi που επιστρεφει πισω στο στυλ του 2 ... Zombies με πολυ ωραια custom maps , γραφικα οπλα και βεβαια η αδρεναλινη να φτανει στα υψη με το να σε κυνηγουν zombies χωρις σταματημο και εσυ να προσπαθεις να επιβιωσεις με καθε τροπο !!!
Για τα επομενα Modern warfare παιχνιδια δεν εχω να πω και πολλα γιατι δεν αλλαξαν και πολλα ... Ωραια γραφικα , καινουρια οπλα , πιστες με χιονια . Γενικα υπεροχο single και multi player .
Και τελος το black ops 2 με το φανταστικο multi και το φανταστικο Zombie mode βεβαιως βεβαιως !!! Λεω τελος γιατι προσωπικα το Ghost δεν το θεωρω Call of duty !!!
Δεν μπορω να αποφασισω ποιο ειναι το καλυτερο ... Επισης δεν υπαρχει κατι που θα ηθελα να αλλαξει ... Αυτο ειναι το CoD που μεγαλωσαμε και αυτο πρεπει να ειναι . Μακαρι το επομενο να μην ειναι Ghost 2 ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 10 Απρ 2014, 20:37

Παιδια ξερετε αν υπαρχει ακομα κοσμος που να πεζει το Cod 4 για PS3?Σκεφτομουν να το αγορασω τωρα που εχει πεσει πολυ η τιμη του για αυτο και θα ηθελα να γυρισω στα παλια Cod's μιας και τα καινουργια δεν μου αρεσουν πολυ
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 11 Απρ 2014, 08:34

Mε διαφορα το 2. Aπιστευτο παιχνιδι απιστευτο multiplayer Aκομα παιζεται απο αρκετους 10 χρονια μετά. Μετα ακολουθει το πρωτο Modern Warfare και τριτο αλλα οχι καταιδρωμενο το Black Ops 1...
@green killer. Nαι παιζει ο κοσμος. Ακομα οι σερβερς ειναι γεματοι. Αφου ηταν παιχνιδαρα τι να λεμε...
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 11 Απρ 2014, 11:38

Αν και γενικά δεν είμαι fan της σειράς, σαν ιστορία με κέρδισε πιο πολύ το modern warfare 3.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό Stamatis » 06 Ιουν 2014, 00:04

Το καλύτερο Call of duty για μένα είναι το modern warfare, το modern warfare 3 και το Ghost
Άβαταρ μέλους
Stamatis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό aggosgr » 07 Ιουν 2014, 11:41

τα πιο ωραια call of duty κατα τη γνωμη μου ειναι το call of duty 2 και το modern warfare 3
aggosgr

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 05 Οκτ 2014, 15:45

Το 2 κυριως για το multiplayer του.
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB