SoS Προβλημα με Diablo 3 ...

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

SoS Προβλημα με Diablo 3 ...

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 26 Μαρ 2014, 17:52

Καλησπερα παιδια . Αγορασα επιτελους το Diablo 3 Reaper of Souls DLC . Παω να κανω Login στην Battlenet να βαλω το Redeem Code και μου λεει πως εχω μπει απο αλλο συστημα και πρεπει να κανω confirm τα στοιχεια μου . Εχοντας να μπω απο Σεπτεμβριο του 2013 και αλλαξει σε καινουριο Pc μου ζηταει να κανω κλασικα το confirmation και μου λεει να μπω στο mail να ολοκληρωθει η διαδικασια . Παω να μπω στο Yahoo mail μου και μου βγαζει οτι το Yahoo account has been deactivated !!!!!!!!
Δεν μπορω να επαναφερω με τιποτα το mail και με αποτελεσμα ουτε μπω Battlenet . Εχω ψαξει στο google μπας και μπορεσω να επαναφερω το mail αλλα με τιποτα !!!
Ξερεις κανεις τι να κανω ?
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 26 Μαρ 2014, 18:03

Πόσο καιρό έχεις να χρησιμοποιήσεις το account σου στο yahoo;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 27 Μαρ 2014, 17:36

Απο το καλοκαιρι . Μαιο , ιουνιο περιπου
mariodm22

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 05 Απρ 2014, 12:20

Ψαχνω να βρω πως μπορω να επικοινωνησω με την Blizzard μεσω τηλεφωνου γιατι μεσω email ειναι καπως δυσκολη η κατασταση . Μπορει να μου πει καποιος αν ξερει καποιο τηλεφωνο γιατι δεν μπορω να βρω ?
mariodm22

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 05 Απρ 2014, 17:19

https://eu.battle.net/support/en/help/ Δοκίμασες να επικοινωνήσεις μαζί τους δημιουργώντας κάποιο ticket; Αν πάλι θες να μιλήσεις μαζί τους αυτό που θα κάνεις είναι να πας να δημιουργήσεις ticket και σε κάποια φάση θα σου βγάλει τρεις επιλογές,submit a ticket,phone callback και live chat,επιλέγεις το δεύτερο και θα σε καλέσουν.Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 06 Απρ 2014, 14:04

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση . Αυτο θα κανω και μακαρι να βγει καποια ακρη ...
mariodm22

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 06 Απρ 2014, 15:09

Τίποτα ρε συ σιγά,απλά γράψε όταν λυθεί το πρόβλημα ώστε να ξέρουν και άλλοι τι να κάνουν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB