Ερωτηση για xbox one

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Ερωτηση για xbox one

Δημοσίευσηαπό JohnTehGreek » 04 Ιαν 2014, 20:13

Καλησπέρα,τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω ένα xbox one και θα ηθελα να μαθω αμα δουλεύει η tv στα ελληνικά ''δεδομένα''.

Πιστέυω οτί δεν θα μπορείς να πείς ''xbox mega'' και να σου βάλει το mega αλλα άμα συνδέσω την connex tv που εχω η οποία έχει π.χ discovery channel,FOX κτλ.Θα μπορώ να του πω ''xbox watch discovery channel''???

Και μιας και αρχισα να ρωτησω ακομα κατι.Επειδη οπως ειπα και πιο πάνω σκέφτομαι να πάρω ενα xbox one ΑΝΤΙ για το ps4 εσείς τι μου προτείνεται να πάρω

*Να αναφέρω οτι παίζω πολύ cod,battleifeld*

Παρακαλώ όχι fanboyλικια όπως ''ps4 εννοείτε'' κτλ. Θελω και εναν λόγο.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 05 Ιαν 2014, 02:03

Να περιμενεις να δεις αν ολα τα καλουδια και η multimedia φαση (που ειναι ολη η ουσια του XBOX) , θα εχει αξιοπρεπη υποστηριξη στη χωρα μας. Αν κρινουμε παντως απο την εμπειρια του 360 δεν προκειται. και για λογους μαρκετινγκ αλλα (κυριως) για τεχνικους λογους. Ειχα 360 απο τη πρωτη μερα κυκλοφοριας του ,ηταν η πρωτη φορα στα 30 χρονια που παιζω παιχνιδια που αγορασα dayone κονσολα. Περασα πολυ καλα μου χαρισε πολλες ωρες διασκεδασης ξενερωσα τη ζωη μου με το RROD και αναγκαστηκα να αγορασω δευτερη κονσολα κατι που μου συνεβει ΠΡΩΤΗ φορα στη ζωη μου και πιστεψε με εχω και ειχα πολλες κονσολες, ειναι κατι που νομιζω δε θα ξαναεπαναληφθει απο καμια εταιρια... Αλλα η υποστηριξη ηταν απλα τραγικη και ειχα πολλα προβληματα κατα διαστηματα ειδικα τη πρωτη πενταετια και φυσικα δεν απολαυσαμε ουτε το 1/3 σαν υπηρεσια το xboxlive. Αν δε βιαζεσαι λοιπον καλυτερα να περιμενεις να δεις πως θα παει το πραμα. Αλλιως παρε ps4 να εισαι σιγουρος γιατι λογικα η κυριαρχια του στην Ευρωπαικη αγορα θα ειναι απολυτη. Προσωπικα ειχα πει οτι αν υπηρχε συμβατοτητα των τιτλων του 360 στο ONE θα ξαναγοραζα χβοχ. Δεν εγινε κατι τετοιο δυστυχως. Οποτε αν παρω καποιο απο τα δυο θα ειναι ps4 και θα ξαναγινω πλεηστεησονας ξανα μετα απο 15 χρονια και το ps1... ειχα και ps2 αλλα μολις ασχοληθκα με το GameCube δε το ξαναγγιξα το ps2... PS3 δεν απεκτησα ποτε. Αυτα ελπιζω να βοηθησα. Αν δε μπορεις να περιμενεις κανα χρονο ακομα παρε ps4 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό JohnTehGreek » 05 Ιαν 2014, 16:38

Eυχαριστώ πολύ φίλε μου.

Τελικα θα περιμένω να ερθει πρωτα στην ελλαδα και μετα βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 09 Ιαν 2014, 15:03

Λογικά μέχρι Φεβρουάριο Μάρτιο θα έρθει. Έτσι λένε οι πληροφορίες από το λιανεμπόριο. Απλά μέχρι στιγμής είναι εντελώς σπαστικό το θέμα με το Marketplace με τις λίρες και μου έχει κάνει και κάτι κουλά να βλέπει το account, αλλά να θέλει να εισάγω πάλι πιστωτική παρά το γεγονός ότι έχω ήδη μέσα χρήματα στο wallet.

Γενικά το μηχανηματάκι είναι εξαιρετικό και το multimedia κωλολέει αν το φτιάξουν σωστά. Όπως είπες όμως, υπομονή :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB