Bully: Scholarship Edition

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Bully: Scholarship Edition

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 03 Δεκ 2013, 02:37

Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, γι'αυτό και έχω μια φωτογραφία του παιχνιδιού σα φωτογραφία του profile μου. Το Bully: Scholarship Edition είναι τρίτου προσώπου βιντεοπαιχνίδι δράσης - περιπέτειας. Το παιχνίδι αυτό σε εισάγει στο πιο βίαιο σχολείο που έχεις δει ποτέ σου, στην Ακαδημία Bullworth. Είναι ένας ύμνος προς τη σχολική βία και σου διαθέτει ένα μεγάλο οπλοστάσιο από φαινομενικά αθώα παιδικά όπλα, όπως και ποδήλατα, μηχανάκια και καρτ. Χειρίζεσαι τον Jimmy, έναν από τους καινούργιους μαθητές, τον οποίον έχουν διώξει από πολλά σχολεία, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να νικήσεις όλες τις αδελφότητες του σχολείου, ώστε να ανακηρυχθείς βασιλιάς του σχολείου, έχοντας σαν αντίπαλό σου τον Gary, ένα παιδί που προσπαθεί να χειραγωγήσει τους πάντες. Αλλά μην ξεχνάς ότι είσαι σε σχολείο - πρέπει να πηγαίνεις στο μάθημα και να γράφεις καλά στα διαγωνίσματα. Και για να αράξεις, πήγαινε μια βόλτα στο λούνα παρκ, αλλά πρόσεξε να είσαι πίσω πριν την ώρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ή τουλάχιστον φρόντισε να μη σε δει κανείς. Τόσα χρόνια περιμένω το sequel του. Θα το δω άραγε;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό Chased » 18 Δεκ 2013, 15:43

Το είχα δοκιμάσει στο Wii...Ωραίο ήταν αλλά το παράτησα γιατί α)δεν είχα χρόνο και το είχα ενοικιάσει και β)μου έβγαιναν αποτελέσματα που δεν ήθελα και ξενέρωσα... Επίσης, το μάθημα που έπρεπε να βρίσκεις λέξεις με συγκεκριμένα γράμματα, το σιχαινόμουν, γιατί αν δεν είναι η κύρια γλώσσα σου, δυσκολεύεσαι αφάνταστα. Για τον ίδιο λόγο δεν παίζω και Scribblenauts.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Δεκ 2013, 00:50

Τι αποτελέσματα εννοείς; Ναι, κάποια μαθήματα ήταν λίγο δύσκολα, αλλά με προσπάθεια τα κατάφερνες όλα. Σου λέω ότι αξίζει. Οι αποστολές του είναι μία και μία, με την έννοια ότι είναι όλες εκπληκτικές.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Chased » 19 Δεκ 2013, 01:56

Ε, ας πούμε ότι ο Τζιμάκος φιλήθηκε με την σπυριάρα με το βιβλίο ενώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο...
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Δεκ 2013, 14:26

Φιλάει καλύτερα γκομενάκια μετά. :-P Τα όπλα πάντως που έχει, είναι καταπληκτικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό dipratsi » 08 Οκτ 2014, 04:07

Από τα καλύτερα games που έχω παίξει.. απλά τα έσπαγε!! μακάρι να δούμε κάποια στιγμή ένα sequel από την Rockstar..
Άβαταρ μέλους
dipratsi

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Οκτ 2014, 12:35

Ναι, αλλά πότε θα βγει το τιμημένο το sequel; :'(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 20 Οκτ 2016, 02:59

Απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ελπίζω να βγει κάτι γιατί έχει υλικό και ιδέες ώστε να βγει αξιόλογο αποτέλεσμα
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό bigdaddy89 » 28 Νοέμ 2017, 02:20

Και σε εμένα έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μου, μακάρι να βγει κάτι ίδιο. Είχα διαβάσει μια ανακοίνωση ότι ήταν στα πλάνα της rockstar τουλάχιστον για ένα remaster, αλλά ποιος ξέρει τι έγινε...
Άβαταρ μέλους
bigdaddy89

Δημοσιευσεις : 46

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB