θελω εδω και καιρο να αγορασω το συλεκτικο κομματι κονσολας του 3ds xl αλλα δυστιχος περα απο Nortec δεν υπαρχει παντου οπου και αν εψαξα ουτε σε ξενα site μερικα που ηξερα και κοιταξα και αν κ δεν εχω χρονο εψαξα λιγο και ειδα οτι βορεια αμερικη και ευρωπη βγαινει στης 27-09 πως γινεται να μην υπαρχει πουθενα αλλου?
ξερει κανεις που μπορω να το βρω και που ειναι η καλυτερη τιμη?
ειναι μεγαλη χαζομαρα που πλεον ουτε ψυφειακο παιχνιδι δεν σου βαζουν η εστω ν υπαρχει και εκδοσει με λιγα λεφτα παραπανω να παρεις ενα "πακετο" με το παιχνιδι και με ενα κωδικο για οταν γιινει διαθεσιμο να το κατεβασεις...
- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 22:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
3DS XL RED POKEMON
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μπορείς να το βρείς από το GAME 180 λίρες=214 ευρώ. Βέβαια δεν ξέρω πόσο θα πάει με τα μεταφορικά. Αλλά ψάξε το.
http://www.game.co.uk/en/limited-edition-pokemon-nintendo-3ds-xl-red-243431?pageSize=20&categoryIdentifier=10206
http://www.game.co.uk/en/limited-edition-pokemon-nintendo-3ds-xl-red-243431?pageSize=20&categoryIdentifier=10206
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
θα το ψαξω το απογευμα μετα την δουλεια να δω δεν το ηξερα το site ευχαριστω 
γιατι ομως δεν υπαρχει πουθενα οπως ολα τα αλλα? ψαχνω για κανα νεο που να το εξηγη οτι ξερω γω πχ ειναι αποκληστικοτιτα της Nintendo να το πουλαει αυτην και κανενα αλλο μαγαζη η οτι δεν ειναι ετοιμα... δεν το καταλαβενω γιατι γινεται αυτο..
μπορει κανενας να με ενοιμεροσει?

γιατι ομως δεν υπαρχει πουθενα οπως ολα τα αλλα? ψαχνω για κανα νεο που να το εξηγη οτι ξερω γω πχ ειναι αποκληστικοτιτα της Nintendo να το πουλαει αυτην και κανενα αλλο μαγαζη η οτι δεν ειναι ετοιμα... δεν το καταλαβενω γιατι γινεται αυτο..
μπορει κανενας να με ενοιμεροσει?
-
RODIFIRE - Δημοσιευσεις : 17
Είναι λίγα τα κομμάτια νομίζω. Στην Ελλάδα θα το βρείς στην Nortec που είναι και ο αντιπρόσωπος της Ninty στην χώρα μας. Τώρα δεν ξέρω αν θα το φέρουν και καταστήματα όπως το Public ή ο Κωτσόβολος.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
4 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης