3DS XL RED POKEMON

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

3DS XL RED POKEMON

Δημοσίευσηαπό RODIFIRE » 25 Σεπ 2013, 13:23

θελω εδω και καιρο να αγορασω το συλεκτικο κομματι κονσολας του 3ds xl αλλα δυστιχος περα απο Nortec δεν υπαρχει παντου οπου και αν εψαξα ουτε σε ξενα site μερικα που ηξερα και κοιταξα και αν κ δεν εχω χρονο εψαξα λιγο και ειδα οτι βορεια αμερικη και ευρωπη βγαινει στης 27-09 πως γινεται να μην υπαρχει πουθενα αλλου?

ξερει κανεις που μπορω να το βρω και που ειναι η καλυτερη τιμη?

ειναι μεγαλη χαζομαρα που πλεον ουτε ψυφειακο παιχνιδι δεν σου βαζουν η εστω ν υπαρχει και εκδοσει με λιγα λεφτα παραπανω να παρεις ενα "πακετο" με το παιχνιδι και με ενα κωδικο για οταν γιινει διαθεσιμο να το κατεβασεις...
Άβαταρ μέλους
RODIFIRE

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Σεπ 2013, 03:35

Μπορείς να το βρείς από το GAME 180 λίρες=214 ευρώ. Βέβαια δεν ξέρω πόσο θα πάει με τα μεταφορικά. Αλλά ψάξε το.

http://www.game.co.uk/en/limited-edition-pokemon-nintendo-3ds-xl-red-243431?pageSize=20&categoryIdentifier=10206
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό RODIFIRE » 26 Σεπ 2013, 08:41

θα το ψαξω το απογευμα μετα την δουλεια να δω δεν το ηξερα το site ευχαριστω :)

γιατι ομως δεν υπαρχει πουθενα οπως ολα τα αλλα? ψαχνω για κανα νεο που να το εξηγη οτι ξερω γω πχ ειναι αποκληστικοτιτα της Nintendo να το πουλαει αυτην και κανενα αλλο μαγαζη η οτι δεν ειναι ετοιμα... δεν το καταλαβενω γιατι γινεται αυτο..
μπορει κανενας να με ενοιμεροσει?
Άβαταρ μέλους
RODIFIRE

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Σεπ 2013, 06:24

Είναι λίγα τα κομμάτια νομίζω. Στην Ελλάδα θα το βρείς στην Nortec που είναι και ο αντιπρόσωπος της Ninty στην χώρα μας. Τώρα δεν ξέρω αν θα το φέρουν και καταστήματα όπως το Public ή ο Κωτσόβολος.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB