Half Life Universe

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Half Life Universe

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 05 Σεπ 2011, 19:37

Είναι must να υπάρχει ένα thread για το Half Life..οπότε εδώ όλοι οι fans της σειράς ας μιλήσουμε για την θρυλική σειρά,οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν ας γράφεται εδώ :)
Εγώ προσωπικά ανυπομονώ για την συνέχεια..και πιστεύω μεγάλη πατάτα απο την μεριά της valve να αφήσει απότομα το Episode 3..ενώ ήταν προγραμματισμένο να βγεί κανονικότα όπως και τα προηγούμενα episodes.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Lacruise » 20 Ιαν 2012, 10:51

Που είναι το black mesa project οεο??? Η Valve έδωσε ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών......welcome to coty 17, it's safer here (ναι ου)

citizen out.
Άβαταρ μέλους
Lacruise

Δημοσιευσεις : 54

half life 2

Δημοσίευσηαπό stelios1975 » 21 Ιαν 2012, 22:57

Καλησπερα.Θελω βοηθεια με το Half life 2!Δεν εχω σχοληθει πολυ με παιχνιδια,αλλα ενας γνωστος μου προτεινε το εν λογο παιχνιδι.Εχω κολλησει σε ενα καναλι οπου το νερο ειναι μολυσμενο και χανεται η ζωη μου οσες φορες εχω προσπαθησει να κανω κατι!Εχω ριξει μεσα βαρελια ετσι ωστε να πατησω πανω τους,εχω βαλει βαρελια στο πιο ψηλο σημειο μηπως και ανεβω στον δρομο αλλα ματαια.Ελπιζω σε βοηθεια γιατι το παιχνιδι αν και παλιο ειναι παρα πολυ καλο..
stelios1975

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό game over » 21 Ιαν 2012, 23:41

Λοιπόν επειδή δεν θυμάμαι το μέρος γιατί πάει καιρός που το έχω παίξει, πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις βοήθεια στο youtube.Απλά γράψε half life 2 και το όνομα της τοποθεσίας που είσαι και θα βρεις άκρη. Αν δεν θυμάσαι το όνομα της περιοχής που είσαι πήγαινε στο menu του half life 2 και new game και τσέκαρε τις πίστες που έχεις ήδη παίξει θα είναι η τελευταία που έχεις ξεκλείδωτη . Αν δεν τα καταφέρεις τότε κάνε κάτι άλλο, γράψε πάλι στο youtube half life 2 walktrοugh και βλέπε τα όλα βίντεο(όχι ολόκληρα από λίγο) αριθμητικά ώσπου να φτάσεις στο βίντεο με το μέρος που σε ενδιαφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από game over και 22 Ιαν 2012, 02:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

half life 2

Δημοσίευσηαπό stelios1975 » 22 Ιαν 2012, 02:14

Να εισαι καλα φιλε
stelios1975

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό game over » 31 Ιαν 2012, 14:08

Εικόνα
Άβαταρ μέλους