News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

News: PlayStation 4

Δημοσίευσηαπό Alucard » 20 Φεβ 2013, 14:54

Σε λίγες ώρες αρχίζει το πανηγύρι, οπότε... ;)

PlayStation Meeting 2013: Το PlayStation 4 αποκαλύπτεται
http://www.enternity.gr/Article/PlayStation-Meeting-2013-%CE%A4%CE%BF-PlayStation-4-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/14820.html

edit by Shepard
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό evergrey » 20 Φεβ 2013, 18:29

Ευχομαι να μην μου πεσουν πολυ τα σαλια σημερα!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Shepard » 20 Φεβ 2013, 18:51

Προμηθευσου χαρτομαντηλα για την συγκινηση και χειροπετσετες για να σκουπιζεις! :P

Χαρτι τουαλετας ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο... :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Sackboy » 20 Φεβ 2013, 19:06

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sackboy

Δημοσιευσεις : 331

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 21 Φεβ 2013, 03:56

Νιώθω αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Η κονσόλα (που δεν είδαμε) φαντάζει κτήνος με τα specs (ακούς εκεί 8GB GDDR5 RAM...). Εντάξει, το περιμέναμε εξάλλου. Τα γραφικά αρκετά σκαλιά πιο πάνω από την υπάρχουσα γενιά. Και φυσικά, αρκετές νέες Social και Multimedia δυνατότητες που είναι ευπρόσδεκτες. Ειδικά το βελτιωμένο online κομμάτι είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενο.

Οι δε Ιάπωνες, φαίνεται πως δεν είναι συγκεντρωμένοι.
Ειλικρινά ρε παιδιά, αυτός ο αχταρμάς με όπλα, μαγεία, δράκους, σήριγγες, μεταλλάξεις ζώων κ.α. τί στο καλό ήταν? Μόνο τα pokemon έλειπαν. Αυτά θες να προωθήσεις ρε Square, αντί κάποιου νέου για ένα FF (γκουχ, γκουχ, Versus 13...), οπού στη περίπτωση του τελευταίου, απλά ανεβαίνει ο Director της Square και μας λέει "περιμένετε μέχρι την Ε3"?

Ή εκείνο το Dark Souls wannabe του Ono πάλι? Εκεί που άρχισα να παθαινω εγκεφαλικά και καρδιακό για κάποια ανακοίνωση ενός Street Fighter 5 ή Street Fighter Alpha 4, πας και δείχνεις αυτό? Δε γίνεσαι FromSoftware έτσι εύκολα.

Τέλος, αυtά που πραγματικά άξιζαν κατ'εμέ, ήταν το The Witness και το Watch Dogs. Το δε Killzone είναι το ομορφότερο της σειράς, αλλά δε παύει να είναι ένα scripted shooter.

Εν κατακλείδη, με Wii U & PS4, εφόσον τηρηθούν οι υποσχέσεις που έκαναν, νιώθω καλυμένος, αρκεί βέβαια να δούμε και μεγάλη υποστήριξη από παιχνίδια.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 21 Φεβ 2013, 04:25

Πάντως, προσωπικά απόλαυσα για άλλη μία φορά τις ατάκες των παιδιών στο chat πραγματικά μερικοί δεν παίζονται...

Πέρα από τη πλάκα... ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που περίμεναν το κάτι παραπάνω (τι άλλο; παρουσίαση Ps4 και βάλε!). Παρόλα αυτά η Sony έκανε αυτό που έπρεπε... από θέμα μάρκετινγκ, δεν βιάστηκε να ανοίξει τα χαρτιά της πιστεύω. Και μας άφησε με την... όρεξη...

Καθαρά μελετημένη "μαρκετίστικη" στρατηγική. Από εκεί και πέρα, ίσως να είμαι από τους λίγους; Που δεν ενθουσιάστηκαν με τις "social" δυνατότητες της επερχόμενης κονσόλας. Αφήστε δε, που στη παρούσα φάση, είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Όσο για τα specs όπως ήταν φυσικό είπαν όσα έπρεπε -και αυτά που έπρεπε- να πουν, πετώντας μας έτσι ουσιαστικά, άλλο ένα... τυράκι. πέρα από τα 8gb ram -που είναι κάτι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό- μίλησαν πολύ λακωνικά (ξανά λέω είναι κάτι πολύ φυσικό) γενικότερα για το hardware της κονσόλας. Κάποια από τα Games όμως μας άνοιξαν την όρεξη περισσότερο!

Περιμένω λοιπόν περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες, σίγουρα μέχρι την Ε3 θα έχουν "διαρρεύσει" αρκετά πράγματα ακόμα. Θα δούμε... το "παιχνίδι" μόλις άρχισε!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 21 Φεβ 2013, 08:53

προσωπικα δεν εντυπωσιαστηκα. περιμενουμε. δεν ειδα κατι που δεν εχω δει στο PC.... οντως η μνημη φανταζει πολυ μενει να δουμε πως θα αξιοποιηθει τετοια πολυτελεια που νομιζω ποτε ξανα σε κονσολα δε ξαναυπηρξε αφου διαχρονικα απο την εποχη των 16βιτ ακομα η λιγη μνημη των κονσολων ηταν το μονιμο παραπονο και δικαιολογια των developers
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Shepard » 21 Φεβ 2013, 10:22

Ας μην ειμαστε εξαρχης τοσο δυσπιστοι! Δεν παρουσιασε τα παντα ολα χτες η Sony. Αυτο που βλεπουμε ειναι οτι η νεα γενια θα ειναι πολυ μπροστα της τωρινης και θα δουμε πολλα "τρελα" features.

Για αρχή, εχω μεινει ευχαριστημενος απο αυτα που εδειξαν χτες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 21 Φεβ 2013, 11:15

Έμενα μου άρεσε το χειριστήριο πάρα πολύ. Μένει να το πιάσω στα χέρια μου να δω την αίσθηση.

Πάρτε μερικές φώτο του:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 21 Φεβ 2013, 12:17

Ας μην συγκρίνουμε κονσόλες με PC, το PC πάντα θα είναι μπροστά. Το θέμα είναι πως στις κονσόλες, με ένα σχετικά πιο αδύναμο HW, μπορεί να κάνει παπάδες, όπως τα PC, γιατί άλλη η αρχιτεκτονική μιας κονσόλας.

Και εμένα μου έκανε αίσθηση που δε αποκάλυψαν CPU και GPU. Αλλά και πάλι, από δύναμη μια χαρά έδειχνε.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB