- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 00:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Watch Dogs
Οι λειτουργίες hacking του Watch Dogs
To Watch Dogs ήταν για δεύτερη συνεχόμενη Ε3 ένα από τα καλύτερα games που εμφανίστηκαν και ως εκ τούτου το νέο gameplay video τράβηξε τα βλέμματα του κοινού. Ο Dominic Guay συνομίλησε με το VG247 σχετικά με το όσα είδαμε στο demo και εξήγησε το πώς λειτουργεί κάθε μηχανισμός hacking. Δείτε το σχετικό video μέσα από τον παρακάτω player και ετοιμαστείτε για την έλευση του τίτλου στις 22 Νοεμβρίου σε εκδόσεις για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U και αργότερα για PS4 και Xbox One.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Ενδιαφέρον φαίνεται και μου αρέσει το ότι θα αναβαθμίζεις σταδιακά τον χαρακτήρα σου κα το τι μπορεί να κάνει. Επίσης θέλω να δω πως θα δουλεύει και αυτό με τη βοήθεια από άλλους παίκτες.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
H Aisha Tyler στο Watch Dogs
Η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο video για το Watch Dogs, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την Aisha Tyler. Η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε πρόσφατα πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου στην αγορά της Ευρώπης για PS3, Xbox 360, Wii U και PC και στο λανσάρισμα του PlayStation 4. Υπενθυμίζεται ακόμη, πως οι PlayStation εκδόσεις του τίτλου θα προσφέρουν μία έξτρα ώρα δράσης.
http://www.enternity.gr/Article/H-Aisha-Tyler-%CF%83%CF%84%CE%BF-Watch-Dogs/18008.html
http://www.enternity.gr/Article/H-Aisha-Tyler-%CF%83%CF%84%CE%BF-Watch-Dogs/18008.html

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Το παραπάνω video είναι από κονσόλες τωρινής γενιάς;Γιατί τα γραφικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είδαμε...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Και το hype συνεχίζει να ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο. Πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι βαθμολογίες θα πάρει.
Όντως το trailer με την Aisha Tyler γιατί τόσο χάλια γραφικά; Vice City μου θύμισε.
Όντως το trailer με την Aisha Tyler γιατί τόσο χάλια γραφικά; Vice City μου θύμισε.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης