- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 22:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Batman Arkham City
Batman: Arkham City - Scarecrow DLC incoming?
About the official Twitter account of Batman: Arkham City present evidence to be sprinkled on a new DLC, which apparently revolves around Scarcrow.
It says: "And at the end of Fear, Oblivion," Scarecrow, and was posted a picture of it. What does this mean, is still unclear.
The last show was Scarecrow in Arkham Asylum where he was more or less defeated by Batman. Nevertheless, the villains keep coming back.
For September, the publication of Game of the Year Edition is planned here in Europe. Perhaps Rocksteady until then a surprise in store.

About the official Twitter account of Batman: Arkham City present evidence to be sprinkled on a new DLC, which apparently revolves around Scarcrow.
It says: "And at the end of Fear, Oblivion," Scarecrow, and was posted a picture of it. What does this mean, is still unclear.
The last show was Scarecrow in Arkham Asylum where he was more or less defeated by Batman. Nevertheless, the villains keep coming back.
For September, the publication of Game of the Year Edition is planned here in Europe. Perhaps Rocksteady until then a surprise in store.

-
game over - Δημοσιευσεις : 1789
Τα 2 τελευταια Batman και το Spiderman εχουν κανει την ανατροπη σαν παιχνιδια μεταφερομενα απο ταινιες-ηρωες... πλεον δεν νομιζω οτι θα μεινει το στερεοτυπο που υπηρχε για γραφικα, combat system, gameplay κλπ! Ειδικα στο Batman το combat system και η ατμοσφαιρα ηταν συναρπαστικα!

- Senzin
- Δημοσιευσεις : 15
Ξεκινησα το παιχνιδι προσφατα και εχω κατι αποριες...εχω παιξει αρκετα και μου λεει οτι το χω παει μονο 9%...ειναι τοσο μεγαλο το παιχνιδι ή κανω γω κατι λαθος με τις αποστολες?...τελειωσα τα training...και εχω κανει και κατι αποστολες με τα τηλεφωνα και με κατι μπετονια που πρεπει να εκρηξεις...και απο βασικη ιστορια το χω παει μεχρι κει που σε περιμενει ο πιγκουινος εξω απο την εκκλησσια και πρεπει να κανεις κατι που δεν εχω καταλαβει πριν μπεις.....τι πρεπει να κανω αν και δεν πολυεψαξα?....και γιατι δεν με αφηνει να σημαδεψω στον χαρτη τα τιταν ??.....πολυ καλο παιχνιδι γενικα αν και λιγο περιεργο γιατι δεν ειναι καθοδηγουμενο και πρεπει να ψαχνεσαι.....βασικα νομιζω με καθυστερουν περισσοτερο τα βλαμενα που συνανταω στον δρομο..και δεν μπορω να τα αφησω χωρις λιγο ξυλικι....πειτε μου καμια συμβουλη..μπας και δεν εχω καταλαβει κατι
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης