Batman Arkham City

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 29 Μάιος 2012, 06:14

Γιατιιιιιιιιι; Τι έχει; Εκτός και αν το ήθελες και εσύ σκοτεινό για να ταιριάζει με την φιλοσοφία του Batman.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό game over » 17 Ιουν 2012, 00:28

Batman: Arkham City - Scarecrow DLC incoming?
About the official Twitter account of Batman: Arkham City present evidence to be sprinkled on a new DLC, which apparently revolves around Scarcrow.

It says: "And at the end of Fear, Oblivion," Scarecrow, and was posted a picture of it. What does this mean, is still unclear.

The last show was Scarecrow in Arkham Asylum where he was more or less defeated by Batman. Nevertheless, the villains keep coming back.

For September, the publication of Game of the Year Edition is planned here in Europe. Perhaps Rocksteady until then a surprise in store.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Νοέμ 2012, 11:53

Batman: Arkham City GOTY Edition - Story and Narrative

Check out a behind-the-scenes video for Batman: Arkham City's Game of the Year Edition, focusing on the game's story and narrative.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Senzin » 04 Νοέμ 2012, 22:47

Τα 2 τελευταια Batman και το Spiderman εχουν κανει την ανατροπη σαν παιχνιδια μεταφερομενα απο ταινιες-ηρωες... πλεον δεν νομιζω οτι θα μεινει το στερεοτυπο που υπηρχε για γραφικα, combat system, gameplay κλπ! Ειδικα στο Batman το combat system και η ατμοσφαιρα ηταν συναρπαστικα!
Εικόνα
Senzin

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Νοέμ 2012, 21:48

Batman Arkham City Armored Edition (Launch)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό jofus » 31 Μαρ 2013, 23:50

Πρόσφατα πήρα το GOTY edition και πραγματικά είναι ότι καλύτερο!
Πέρα από τα τέλεια γραφικά και την πλοκή, το παιχνίδι είναι τεράστιο με πάρα πολλά side quests και διαφορετικά modes που περιέχονται στα DLC! :D
Άβαταρ μέλους
jofus

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό tak96 » 01 Απρ 2013, 14:32

Το περιμενω το παιχνιδι αυτην την βδομαδα, αντεε να ρθει να το λιωσω!
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 04 Απρ 2013, 22:53

Το εχω τερματησει τουλαχιστον 3 φορες! Αν και παντα μου μενανε μερικοι γριφοι! :lol: :P Fan του Batman αλλα κυριως Joker :twisted: Το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει στην ζωη μου!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό tak96 » 19 Απρ 2013, 21:28

Ξεκινησα το παιχνιδι προσφατα και εχω κατι αποριες...εχω παιξει αρκετα και μου λεει οτι το χω παει μονο 9%...ειναι τοσο μεγαλο το παιχνιδι ή κανω γω κατι λαθος με τις αποστολες?...τελειωσα τα training...και εχω κανει και κατι αποστολες με τα τηλεφωνα και με κατι μπετονια που πρεπει να εκρηξεις...και απο βασικη ιστορια το χω παει μεχρι κει που σε περιμενει ο πιγκουινος εξω απο την εκκλησσια και πρεπει να κανεις κατι που δεν εχω καταλαβει πριν μπεις.....τι πρεπει να κανω αν και δεν πολυεψαξα?....και γιατι δεν με αφηνει να σημαδεψω στον χαρτη τα τιταν ??.....πολυ καλο παιχνιδι γενικα αν και λιγο περιεργο γιατι δεν ειναι καθοδηγουμενο και πρεπει να ψαχνεσαι.....βασικα νομιζω με καθυστερουν περισσοτερο τα βλαμενα που συνανταω στον δρομο..και δεν μπορω να τα αφησω χωρις λιγο ξυλικι....πειτε μου καμια συμβουλη..μπας και δεν εχω καταλαβει κατι
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 29 Απρ 2013, 12:59

μαλλον,κανεις side missions και οχι την βασικη αποστολη
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης