Hitman Absolution

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 04 Δεκ 2012, 15:48

Ναι σωστά. Είναι κάθε χρόνο στη βδομάδα του thanksgiving των αμερικάνων ε; Ε δε πειράζει και πάλι μπορεί κάποιος να βρει προσφορά σε αυτά τα sites τώρα στις γιορτές.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Δεκ 2012, 08:25

Deus Ex: Human Revolution DLC για το Hitman: Absolution
Γεύση από το Deus Ex: Human Revolution φαίνεται πως θα πάρουν οι κάτοχοι του πρόσφατου Hitman: Absolution, μέσα από το DLC που κυκλοφόρησε σήμερα η IO Interactive σε συνεργασία με την Eidos Montreal. Το DLC κοστίζει ένα δολάριο ή 80 Microsoft Points και θα περιέχει την στολή του Adam Jensen και το όπλο «Zenith», ενώ θα είναι διαθέσιμο για PS3, Xbox 360 και PC. Αν θέλετε να δείτε τον Agent 47 ντυμένο ως Adam Jensen, παρακολουθήστε το trailer για το DLC μέσα από τον παρακάτω player:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Δεκ 2012, 13:22

Ωραίο αλλά ακριβό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό litanies » 05 Δεκ 2012, 16:21

τώρα το amazon το έχει στις 29 λίρες.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 05 Δεκ 2012, 16:43

Και η deluxe έκδοση με τη φιγούρα και τα λοιπά στις 53 για PC. Όποιος ενδιαφέρεται ας κοιτάξει εδώ http://www.amazon.co.uk/Hitman-Absolution-Deluxe-Professional-Edition/dp/B008H0H404/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1354718530&sr=8-5
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 05 Δεκ 2012, 17:19

Scott_Pilgrim έγραψε:Ωραίο αλλά ακριβό.

Άλλες εποχές 8α έλεγα πως αξίζει τα λεφτά του τώρα όμως θα πρέπει να συμφωνίσω μαζί σου
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 05 Δεκ 2012, 17:25

Κλαψ ....και εγω... :roll: ....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Δεκ 2012, 17:41

σαν παιχνίδι είναι τρομερό...η υπόθεση είναι λίγο μπαρούφα κατά την γνώμη μου...αλλά από gameplay κλπ είναι πάρα πολύ καλό...όσο για την τιμή είναι ακριβό και σχετικά μικρό σε διάρκεια...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 05 Δεκ 2012, 19:35

korko έγραψε:σαν παιχνίδι είναι τρομερό...η υπόθεση είναι λίγο μπαρούφα κατά την γνώμη μου...αλλά από gameplay κλπ είναι πάρα πολύ καλό...όσο για την τιμή είναι ακριβό και σχετικά μικρό σε διάρκεια...

E...όχι και μικρό ρε συ korko μια χαρά είναι.Μα καλά πως το παίζεις τρέχοντας :P?
Εμένα στο normal μου πήρε γύρω στις 15 ώρες το campaign συνολικά.
Όμως το έπαιζα full stealth και εκτός από τους targets δεν σκότωνα σχεδόν κανέναν άλλο.
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό korko » 05 Δεκ 2012, 19:44

έκτος από την προτελευταία αποστολή που δεν μου έβγαινε stealth όλες τις άλλες τις έκανα stealth...τώρα σε πόσο χρόνο το έβγαλα δεν ξέρω αλλά μου φάνηκε μικρό...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB