- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:26 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hitman Absolution
Ναι σωστά. Είναι κάθε χρόνο στη βδομάδα του thanksgiving των αμερικάνων ε; Ε δε πειράζει και πάλι μπορεί κάποιος να βρει προσφορά σε αυτά τα sites τώρα στις γιορτές.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Deus Ex: Human Revolution DLC για το Hitman: Absolution
Γεύση από το Deus Ex: Human Revolution φαίνεται πως θα πάρουν οι κάτοχοι του πρόσφατου Hitman: Absolution, μέσα από το DLC που κυκλοφόρησε σήμερα η IO Interactive σε συνεργασία με την Eidos Montreal. Το DLC κοστίζει ένα δολάριο ή 80 Microsoft Points και θα περιέχει την στολή του Adam Jensen και το όπλο «Zenith», ενώ θα είναι διαθέσιμο για PS3, Xbox 360 και PC. Αν θέλετε να δείτε τον Agent 47 ντυμένο ως Adam Jensen, παρακολουθήστε το trailer για το DLC μέσα από τον παρακάτω player:
Γεύση από το Deus Ex: Human Revolution φαίνεται πως θα πάρουν οι κάτοχοι του πρόσφατου Hitman: Absolution, μέσα από το DLC που κυκλοφόρησε σήμερα η IO Interactive σε συνεργασία με την Eidos Montreal. Το DLC κοστίζει ένα δολάριο ή 80 Microsoft Points και θα περιέχει την στολή του Adam Jensen και το όπλο «Zenith», ενώ θα είναι διαθέσιμο για PS3, Xbox 360 και PC. Αν θέλετε να δείτε τον Agent 47 ντυμένο ως Adam Jensen, παρακολουθήστε το trailer για το DLC μέσα από τον παρακάτω player:

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Και η deluxe έκδοση με τη φιγούρα και τα λοιπά στις 53 για PC. Όποιος ενδιαφέρεται ας κοιτάξει εδώ http://www.amazon.co.uk/Hitman-Absolution-Deluxe-Professional-Edition/dp/B008H0H404/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1354718530&sr=8-5
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Scott_Pilgrim έγραψε:Ωραίο αλλά ακριβό.
Άλλες εποχές 8α έλεγα πως αξίζει τα λεφτά του τώρα όμως θα πρέπει να συμφωνίσω μαζί σου
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
korko έγραψε:σαν παιχνίδι είναι τρομερό...η υπόθεση είναι λίγο μπαρούφα κατά την γνώμη μου...αλλά από gameplay κλπ είναι πάρα πολύ καλό...όσο για την τιμή είναι ακριβό και σχετικά μικρό σε διάρκεια...
E...όχι και μικρό ρε συ korko μια χαρά είναι.Μα καλά πως το παίζεις τρέχοντας

Εμένα στο normal μου πήρε γύρω στις 15 ώρες το campaign συνολικά.
Όμως το έπαιζα full stealth και εκτός από τους targets δεν σκότωνα σχεδόν κανέναν άλλο.
-
ichigo13 - Δημοσιευσεις : 123
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης