- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Pc vs κονσόλες
Έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότεροι gamers που άρχισαν να ασχολούνται με το gaming σε κονσόλα ακόμα και σήμερα ασχολούνται με console gaming? Θέλω να πω πως αν έχεις συνηθίσει σε κονσόλα δύσκολα θα πας σε PC (και προφανώς το αντίστροφο) αλλά για τους "κονσολάκιες" φαντάζομαι είναι κάπως παραπάνω! Θέλω να πω με αυτό πως η "στροφή" από PC σε κονσόλα είναι βέβαια αλλαγή συνήθειας και δύσκολο πράγμα για να το πετύχεις αλλά η αντίθετη "στροφή " (από κονσόλα σε PC) θα έλεγα οως είναι ακόμα δυσκολότερη!
(Εύχομαι να καταλάβατε
)
(Εύχομαι να καταλάβατε

- krypton_28
- Δημοσιευσεις : 48
η αλήθεια ειναι οτι εαν θες να παιζεις στην καλύτερη δυνατή ποιότητα πας pc...απλα πρέπει να εχεις και την οικονομικη ανεση καθε 3 πες χρ να αναβαθμίζεις...απο την αλλη εαν θες να παιζεις ''ολα'' τα παιχνιδια χωρις να ξοδευεσαι αρκετα παιρνεις κονσόλα και τελειώνει η υπόθεση(και παιζεις σε χαμηλότερη ποιότητα)...απλα αγοράζεις τα παιχνίδια και παιζεις....ανάλογα τι ζητάει ο καθένας.
-
stali84 - Δημοσιευσεις : 32
Eγω θα ελεγα κονσολα γτ μπορεις να κανεις πιο ευκολα την δουλεια σου (πιστευω δηλαδηη)και μερικα pc κολλανε κιολας !
geia sas ♥3
- Greek Girl Gamer
- Δημοσιευσεις : 82
Είναι πολύ διαφορετική η εμπειρία ανάμεσα σε αυτά τα 2. Απο προσωπική εμπειρία, ανάλογα το παιχνίδι που θέλω να παίξω διαλέγω και την εκάστοτε πλατφόρμα. Για παράδειγμα, είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις Pro
σε κονσόλα και διαφορετικό σε PC. Είναι άλλη ατμόσφαιρα χααχχα
σε κονσόλα και διαφορετικό σε PC. Είναι άλλη ατμόσφαιρα χααχχα
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
Ενας λόγος που αγάπησα τις κονσόλες ειναι οτι δε σε κουραζουν....λιγα καλώδια, μικρος χωρος...το pc εχει πολλά θετικά αλλα μαλλον ειναι θεμα γουστου και χώρου.....
-
Velociraptor7 - Δημοσιευσεις : 19
Καλά τα pc αλλά σαν τις κονσόλες δεν έχει. Για μένα τα pc πιο πολύ μου κάνουν για εργαλεία για να κάνεις την εργασία σου. Είναι και αυτό το θέμα συμβατότητας, ένα παιχνίδι που προγραμματίστηκε για windows xp, δεν θα παίζει σε windows 7/10.
Αντίθετα έχω παιχνίδια απο κονσόλα ps one & Nintento 64 που μπορώ να τα παίξω όποτε θέλω, σαν ένα παλιό συλλεκτικό μουσικό cd. Πως να το κάνουμε, είναι άλλη φάση να έχεις μια συλλογή απο παιχνίδια για κονσόλα , με τα κουτιά τους και τα manual τους.
Δε λέω, το pc έχει παιχνιδάρες που δεν βρίσκονται σε μια κονσόλα αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί και μια κονσόλα έχει παιχνιδάρες.
Απλά σαν gaming εμπειρία πιο πολύ μου ταιριάζει να έχω την κονσόλα μου στο σαλόνι μου, να αράζω στην καναπεδάρα μου και να καλέσω και παρέα αν είναι multiplayer το παιχνίδι, παρά να είμαι απομονωμένος μπροστά σε μια οθόνη pc με τις ώρες.
Αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να αράζει στον υπολογιστή να ασχολείται με κάποιο παιχνίδι στρατηγικής. όπως και να το κάνουμε καταλήγουμε πάντα στο τι θέλει ο καθένας, οπότε δεν έχει νόημα η κουβέντα.
Απλά πλέον ό,τι και να διαλέξει ο καθένας, το σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθεί gaming. Λεφτά μόνο να έχει.
Αντίθετα έχω παιχνίδια απο κονσόλα ps one & Nintento 64 που μπορώ να τα παίξω όποτε θέλω, σαν ένα παλιό συλλεκτικό μουσικό cd. Πως να το κάνουμε, είναι άλλη φάση να έχεις μια συλλογή απο παιχνίδια για κονσόλα , με τα κουτιά τους και τα manual τους.
Δε λέω, το pc έχει παιχνιδάρες που δεν βρίσκονται σε μια κονσόλα αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί και μια κονσόλα έχει παιχνιδάρες.
Απλά σαν gaming εμπειρία πιο πολύ μου ταιριάζει να έχω την κονσόλα μου στο σαλόνι μου, να αράζω στην καναπεδάρα μου και να καλέσω και παρέα αν είναι multiplayer το παιχνίδι, παρά να είμαι απομονωμένος μπροστά σε μια οθόνη pc με τις ώρες.
Αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να αράζει στον υπολογιστή να ασχολείται με κάποιο παιχνίδι στρατηγικής. όπως και να το κάνουμε καταλήγουμε πάντα στο τι θέλει ο καθένας, οπότε δεν έχει νόημα η κουβέντα.
Απλά πλέον ό,τι και να διαλέξει ο καθένας, το σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθεί gaming. Λεφτά μόνο να έχει.
-
Efkar - Δημοσιευσεις : 25
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης