Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 20 Μαρ 2014, 00:08

Alucard έγραψε:Naked Snake πώς ήταν το voice-over του Kiefer; Ξενίζει υπερβολικά η απουσία του Hayter; Αν βγάλουμε τον παράγοντα Hayter από την εξίσωση και εξετάσουμε το voice-acting ανεξάρτητα, σε τι επίπεδα ποιότητας κινείται;

Όπως ανέφερε και ο scarsick είναι μικρό το δείγμα.Εκεί που διαφωνώ είναι για το "άψυχος".Άψυχος δεν είναι,η ερμηνεία του είναι επαγγελματικότατη.Βέβαια το θέμα είναι ολίγον τι υποκειμενικό καθώς εναπόκειται στ'αυτί του καθενός.Για μένα φερειπειν δίνει μια πιο "ανθρώπινη" χροιά στον Big Boss,αλλά σε αυτό συντελεί και το script.Ο Hayter είναι ο Hayter.Είναι δεδομένο ότι κάθε λάτρης της σειράς θα βρεθεί κάποια στιγμή να επαναλαμβάνει μια ατάκα του παιχνιδιού με φωνή Hayter στο μυαλό του.Και με εμένα το ίδιο έγινε.Ο Sutherland όμως είναι εκεί πειστικός και συμπεριφέρεται άψογα.Επαναλαμβάνω,υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές σε βάθος,και μία εξ'αυτών αφορά και την κατεύθυνση που κινούνται οι χαρακτήρες ως προσωπικότητες.Ο Big Boss αλλάζει,ο Kaz αλλάζει,τα γεγονότα αλλάζουν,το παιχνίδι αλλάζει.Ως εκ τούτου λοιπόν θα σου απαντήσω αιρετικά.Ακόμα και ο Hayter με βάση αυτό το scipt θα ξένιζε αρχικώς.Και εκεί φτάνω και στο τελευταίο σου ερώτημα Ηλία αναφορικά με την ποιότητα του voice acting.

Είναι άλλη η κατεύθυνση του voice acting,πιο κινηματογραφική,πιο "έντονη",αποπνέει μια συνεχώς αυξανόμενη ένταση που συμβαδίζει άψογα με τα γεγονότα.Για να το παρουσιάσω πιο...λυρικά,θα σου πω ότι εν τέλει το voice acting είναι ότι προμηνύει το GZ.Χρόνος που πιέζει,καταστάσεις που χρίζουν χειρουργικής ακριβείας,εκσυγχρονισμένο stealth αλλά και ωμή βία μια κατάσταση συνεχούς συναγερμού.Νομίζω ότι αυτό είναι ότι κοντινότερο σε γραπτή περιγραφή μπορώ να σου δώσω.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό Alucard » 23 Μαρ 2014, 15:43

ΟΚ, με κάλυψες. Από σήμερα το ξεκινάω κι εγώ και είμαι περίεργος να δω τι αίσθηση θα μου αφήσει.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό malkataz » 26 Μαρ 2014, 11:46

@Naked Snake σε ποια πλατφόρμα παίζεις; PS3 ή PS4;
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 26 Μαρ 2014, 17:58

Σκεφτομαι να το αγορασω σε Ps3 μιας και δεν εχω αγορασει ακομα το 4 . Ειναι καλο ? To βρηκα σε προσφορα 37 ευρω και ειπα να το τσιμπησω . Τα 2 τελευταια δεν μου αρεσαν και τοσο πολυ . ηταν λες και επαιζες DMC 5 αλλα σε εκδοση metal gear solid . Το The phantom Pain το βλεπω πολυ καλο .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό equation » 26 Μαρ 2014, 19:15

37e για ενα dlc της μιας ωρας δεν ειναι προσφορα!!!
live: eQua77
psn: eQuation77
equation

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό evergrey » 26 Μαρ 2014, 19:34

mariodm22 έγραψε:Σκεφτομαι να το αγορασω σε Ps3 μιας και δεν εχω αγορασει ακομα το 4 . Ειναι καλο ? To βρηκα σε προσφορα 37 ευρω και ειπα να το τσιμπησω . Τα 2 τελευταια δεν μου αρεσαν και τοσο πολυ . ηταν λες και επαιζες DMC 5 αλλα σε εκδοση metal gear solid . Το The phantom Pain το βλεπω πολυ καλο .

37 παντος δεν ειναι και προσφορα!Αλλα 1 ωρα δεν ειναι το "παιχνιδι".Αν εισαι κολλημενος με την σειρα MGS τοτε αξιζει να το παρεις.Για να φτασεις το "παιχνιδι" 100% θα φας αρκετες ωρες.Οριστε και μια καλη τιμουλα... http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6038531
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 29 Μαρ 2014, 11:11

Μπορεί να είναι καλό από άποψη gameplay-graphics αλλά να δώσω τόσα λεφτά για 2 ώρες (max) μου φαίνεται κάπως.Το να ξανά παίξω τα ίδια side missions over and over again για να "ανεβάσω" τη διάρκεια δεν μου λέει κάτι,αυτό μπορώ να το κάνω σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Εμένα με προβληματίζει ότι αν τα πάει εμπορικά καλά,θα δώσει πάτημα και σε άλλες εταιρίες να κάνουν το ίδιο..
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Απρ 2014, 20:21

Δεν είναι max δύο ώρες. Ξέρω άτομα που έχουν κλείσει 10ωρο. Έχει ζουμί για αυτό που προσφέρει. Και δυστυχώς ή ευτυχώς καλά τα πάει σε πωλήσεις απότι φαίνεται....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 04 Απρ 2014, 13:09

Scott_Pilgrim έγραψε:Δεν είναι max δύο ώρες. Ξέρω άτομα που έχουν κλείσει 10ωρο. Έχει ζουμί για αυτό που προσφέρει. Και δυστυχώς ή ευτυχώς καλά τα πάει σε πωλήσεις απότι φαίνεται....
Για την main mission μιλάω,υπάρχουν παραδείγματα που το έχουν τερματίσει σε 10 λεπτά αλλά δεν τα αναφέρω.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

"I'm afraid it's been... nine years"

Δημοσίευσηαπό majorfox » 26 Απρ 2014, 21:39

Naked Snake έγραψε:Άντε πάμε πάλι στις επάλξεις...Κάθε φορά που βγαίνει και άλλο ένα MGS κοιτάω τα μαλλιά μου στον καθρεφτη να δω αν βγήκε άσπρη τρίχα.Δεν παίζει βέβαια κάποια μέρα θα γίνει και αυτός ο συνδυασμός.

Προς το παρόν τα γνωστά.Καλοδουλεμένο και έξυπνο hype,το phantom pain μετά το νεο trailer με το flash του "Ω" (see MGS GZ trailer πινακίδα του bootcamp) πιθανότατα είναι και αυτό μέρος του marketing και για άλλη μια φορά όλοι χορεύουν στον ρυθμό του Hideo.

Μέχρι στιγμής αν και ήμουνα πολύ σκεπτικός αρχικά (επικριτικός γύρω απο την συνέχεια είμαι ακόμα) αρχίζω να το βλέπω με άλλο μάτι μιας και φαίνεται ότι πάμε σε ένα ημι-reboot της σειράς,και το GZ στα δικά μου μάτια τουλάχιστον ως τώρα μοιάζει σαν ένα πολύ καλό (τέλειο θα αποδειχτεί αν θα είναι) "γεφύρωμα" παλαιού και νέου.Ίδωμεν.

Και το νέο βίντεο που δείχνει κάποιες σκηνές μέσα απο έναν πυρηνικό αντιδραστήρα.Κατα την διάρκεια του βίντεο ακουγονται κάποια χαρακτηριστικά μπιπ που παραπέμπουν σε σήματα μορς και κάποια τσακάλια μετέφρασαν ως εξής :

“GENERATING IMAGE HOLD SCENARIO LOADING HOLD ACTIVATE PHANTOM PAIN DOT MEME HOLD ERROR ERROR ERROR ERROR ”

και αυτά αναγρράφονται στην Flash screen

PROJECT OMEGA
AI MATRIX: SECTOR07-A942
VR PROGRAM: PHANTOM_PAIN.MME
CONTRACTOR: MOBY DICK STUDIOS
SUBJECT: REDACTED

PURPOSE-
TREATMENT OF NEUROLOGICAL DAMAGE SUSTAINED IN COMBAT SITUATIONS
TREATMENT OF COMBAT RELATED PSYCHOLOGICAL STRESS
ENHANCEMENT OF COMBAT ABILITIES FOLLOWING IMPAIRMENT
IMPLEMENTATION OF ..::.|>..::.:

Εικόνα

Πιθανότατα μιλάμε λοιπόν πλέον για PTSD του Big Boss απο το οποίο έπασχε ολοφάνερα στο PW,και ίσως για την αρχή των VR προγραμμάτων δια μέσω ιατρικής σε πρώτη φάση.Όλες άλλωστε οι εικόνες του πρώτου phantom pain trailer έχουν σύνδεση με το MGS και τον Big Boss εν συνεχεία (Volgin φλεγομενος,το αλογο της The Boss ως φλεγόμενος μονόκερος κλπ).Συνδέοντας τα κομμάτια λοιπόν αυτού του παζλ,μπορούμε να εικάσουμε ότι το project omega είναι κάποιο VR simulation σχετικό με το PTSD που ελληνιστί σημαίνει Μετατραυματικό Σύνδρομο.

Πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο,απλώς ερευνούμε το κατα δύναμιν αυτά που μας δίδονται...Αρε Joakim,Jaokim,Mokaji,Kojoma ή όπως σε λένε τελοσπάντων τι μας κάνεις!

Εικόνα

Εικόνα

The Phantom Pain secret
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB