Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Αύγ 2014, 14:17

Το πήρε κανείς το The Ship που είπα; :)
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 16 Αύγ 2014, 15:18

Από ότι διάβασα είχαν πολλοί χρήστες θέμα με τα συγκεκριμένο keys που έδιναν,και θα ενημερώσουν σε λίγο καιρό τι θα γίνει με το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Αύγ 2014, 17:18

Πρόβλημα με το The Ship; Αφού εγώ το ενεργοποίησα στο steam και έχω και δύο σε μορφή gift. Τι πρόβλημα είχαν; Δεν μπορούσαν να ενεργοποιηθούν;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Αύγ 2014, 17:21

Μόλις είδα στη σελίδα αυτή ότι κάποιοι παραπονιούνται για duplicate keys. Εμένα όμως μου λειτούργησε μια χαρά. Αν θες Luigi, μπορώ να σου δείξω σε φωτογραφία το The Ship στο steam λογαριασμό μου, όπως και τα δύο steam gifts τού The Ship.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Gorthol » 16 Αύγ 2014, 19:20

TheLuckyShamrock έγραψε:Μόλις είδα στη σελίδα αυτή ότι κάποιοι παραπονιούνται για duplicate keys. Εμένα όμως μου λειτούργησε μια χαρά. Αν θες Luigi, μπορώ να σου δείξω σε φωτογραφία το The Ship στο steam λογαριασμό μου, όπως και τα δύο steam gifts τού The Ship.
Τελευταία επεξεργασία από Gorthol και 28 Αύγ 2018, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Gorthol

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 16 Αύγ 2014, 19:36

Δεν χρειάζεται απλά το αναφέρω,λογικά σύντομα θα το διορθώσουν.Έχω και εγώ το ship αλλά ακόμα δεν το έχω βάλει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Αύγ 2014, 19:37

Το Tropico 4 Collector's Bundle κάνει 0,27 ευρώ στο steam. Αγοράστε το γρήγορα γιατί παίζει να έκανε κάποιο λάθος το steam.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Αύγ 2014, 19:39

Χεχε, άμα γουστάρεις, βγάζω και photo. :P Αλλά σας παρακαλώ, προλάβετε το Tropico 4 Collector's Bundle με 0,27 ευρώ στο steam. Σίγουρα θα είναι κάποιο λάθος που θα το διορθώσουν σύντομα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Αύγ 2014, 20:04

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Το διορθώσανε και κοστίζει παραπάνω τώρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Gorthol » 16 Αύγ 2014, 20:06

TheLuckyShamrock έγραψε:Το Tropico 4 Collector's Bundle κάνει 0,27 ευρώ στο steam. Αγοράστε το γρήγορα γιατί παίζει να έκανε κάποιο λάθος το steam.

:D Να 'σαι καλά φίλε, την πρόλαβα! Τώρα έχει πάει στα 4,κάτι
Τελευταία επεξεργασία από Gorthol και 28 Αύγ 2018, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Gorthol

Δημοσιευσεις : 10

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB