- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 21:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ευκαιρίες και προσφορές!
Το πήρε κανείς το The Ship που είπα; 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Από ότι διάβασα είχαν πολλοί χρήστες θέμα με τα συγκεκριμένο keys που έδιναν,και θα ενημερώσουν σε λίγο καιρό τι θα γίνει με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Πρόβλημα με το The Ship; Αφού εγώ το ενεργοποίησα στο steam και έχω και δύο σε μορφή gift. Τι πρόβλημα είχαν; Δεν μπορούσαν να ενεργοποιηθούν;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Μόλις είδα στη σελίδα αυτή ότι κάποιοι παραπονιούνται για duplicate keys. Εμένα όμως μου λειτούργησε μια χαρά. Αν θες Luigi, μπορώ να σου δείξω σε φωτογραφία το The Ship στο steam λογαριασμό μου, όπως και τα δύο steam gifts τού The Ship.

-
TheLuckyShamrock έγραψε:Μόλις είδα στη σελίδα αυτή ότι κάποιοι παραπονιούνται για duplicate keys. Εμένα όμως μου λειτούργησε μια χαρά. Αν θες Luigi, μπορώ να σου δείξω σε φωτογραφία το The Ship στο steam λογαριασμό μου, όπως και τα δύο steam gifts τού The Ship.
Τελευταία επεξεργασία από Gorthol και 28 Αύγ 2018, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Gorthol - Δημοσιευσεις : 10
Δεν χρειάζεται απλά το αναφέρω,λογικά σύντομα θα το διορθώσουν.Έχω και εγώ το ship αλλά ακόμα δεν το έχω βάλει.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Το Tropico 4 Collector's Bundle κάνει 0,27 ευρώ στο steam. Αγοράστε το γρήγορα γιατί παίζει να έκανε κάποιο λάθος το steam.

-
Χεχε, άμα γουστάρεις, βγάζω και photo.
Αλλά σας παρακαλώ, προλάβετε το Tropico 4 Collector's Bundle με 0,27 ευρώ στο steam. Σίγουρα θα είναι κάποιο λάθος που θα το διορθώσουν σύντομα.

-
Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Το διορθώσανε και κοστίζει παραπάνω τώρα.

-
TheLuckyShamrock έγραψε:Το Tropico 4 Collector's Bundle κάνει 0,27 ευρώ στο steam. Αγοράστε το γρήγορα γιατί παίζει να έκανε κάποιο λάθος το steam.

Τελευταία επεξεργασία από Gorthol και 28 Αύγ 2018, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Gorthol - Δημοσιευσεις : 10
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης