commenter έγραψε:GooDShiveR έγραψε:Τελος της βδομαδας ανακοινωνει ενα price drop 100$ κατω και ουτε γατα ουτε ζημια!
Ισχύει αυτό ή το υποθέτεις;
Προσωπικά πάντως με καλύπτει άνετα το Splatoon για αρκετό καιρό... από την άλλη καταλαβαίνω ότι ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει να ξοδέψει 100-200 ώρες σε ένα παιχνίδι και προτιμάει να τα ξεπετάει στα γρήγορα ένα-ένα. Μακάρι να μπορούσα να ξεπετάξω/καθαρίσω κι εγώ έτσι το backlog μου...
Αδερφέ δεν είναι θέμα αν έχεις παιχνίδια να παίξεις ή δεν έχεις...
Κατα αυτή την άποψη το PS2 Θα έπρεπε να μην έχει η SONY καν Press Conference μετα τα 2 πρώτα χρόνια γιατί... παιχνίδια υπάρχουν με το κιλό.
Το θέμα είναι οτι έχεις ένα προϊόν που καλώς ή κακώς έχει πουλήσει αυτή τη στιγμή κοντά στα 10 εκατομμύρια τεμάχια σε περίοδο 3 ετών και αντί να κάνεις κάτι να το βοηθήσεις να ανέβει του βάζεις ταφόπλακα.
Και στην τελική δεν φταίει ο κόσμος που δεν το αγοράζει, η εταιρία το έφτιαξε έτσι, ας το λουστεί. Εγώ πάντως θα είμαι πολύ επιφυλακτικός πλέον σε αγορά κονσόλας Nintendo. Δεν το έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ αυτό το πράγμα.
Το WiiU το πήρα συνειδητά ξέροντας οτι θα είναι 3ο άλογο στον αγώνα. Είχα μέσα μου όμως τη σκέψη οτι ασχέτως με την 3rd party υποστήριξη θα έχει τα διαμάντια της Nintendo. Πού είναι αυτά;; 1 το χρόνο; Ακόμη και στο Gamecube είδαμε μεγαλύτερη ποικιλία. Καλά για το Wii δε λέω ..ηταν η καλύτερη κονσόλα που έπιασα στα χέρια μου μετά το SNES...
Το WiiU όμως δεν το πρόσεξε καθόλου. Πρακτικά το σκότωσε. Όλα τα άλλα..ναχαμε να λέγαμε...