το αγαπημενο μου thread ..
αφου ακουσα γνωμες και γνωμες για πιο games να αρχισω κατέληξα επιτελους στο Uncharted 3 !!
απλα χαζεψα το σαββατο το βραδυ ..... 21% στην αρχη δηλαδη ακομα , και συνηδητοποιησα ποσο ευχρηστο ειναι να υπαρχουν ελληνικοί υποτιτλοι σε παιχνιδι τετοιου βεληνεκούς ( ιδιως εαν κοιμαται η μικρη και φορας ακουστικα )
παραλληλα ομως δεν αφήνω την αγαπη μου που ακουει στα PSN games ......
machinarum (ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ) + Quantum Conundrum.... (εθιστικοτατο αν και στην αρχη δεν μου γέμιζε το ματι) !!!!
τα προτεινω σε ολους !!!!!
Υ.Γ βρήκα το επόμενο game που θα ξεκινησω ...... PORTAL 2 !!! περίμενε πάρα πολυ στο ντουλάπι !!
- Τώρα είναι 22 Ιούλ 2025, 00:44 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Αρχισα να παιζω παλι ολα τα God of War (τωρα βρισκομαι στο 2ο) περιμενωντας το Ascension που εχω ηδη κανει pre-order το collectors edition!!
-
Eikichi134 - Δημοσιευσεις : 4
καταφερα και επαξα και μεσοβδομαδα !!!! ολε .....
36% στο Uncharted 3 , εχω ενθουσιαστει παρα πολυ απο την ατμοσφαιρα και απο τους ελληνικους διαλογους .....στο δυσκολο παντα επιπεδο ετσι ωστε οι μαχες να ειναι λιγο ανταγωνιστικες !!
εχει ομως καποια θεματα η A.I. τους και σε αυτο το επιπεδο !!! ειναι σαν να μην με βλεπουν μερικες φορες .......
36% στο Uncharted 3 , εχω ενθουσιαστει παρα πολυ απο την ατμοσφαιρα και απο τους ελληνικους διαλογους .....στο δυσκολο παντα επιπεδο ετσι ωστε οι μαχες να ειναι λιγο ανταγωνιστικες !!
εχει ομως καποια θεματα η A.I. τους και σε αυτο το επιπεδο !!! ειναι σαν να μην με βλεπουν μερικες φορες .......
-
whraziel - Δημοσιευσεις : 62
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης