Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 19 Φεβ 2013, 19:36

nkav64 έγραψε:Ετοιμάζομαι, απλά περιμένω να πάει η συζυγος βόλτα με το μικρό...αμα έβλεπε ότι πήρα πάλι παιχνίδι θα έκραζε... :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Ευτυχώς που το μπουφάν έχει μεγάλες τσέπες και δεν καταλαβαίνει τίποτα :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ετσι ωρε, αντριλα! Μα ποσο γατακια ειμαστε μπροστα στις γυναικες, ποσο; :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 19 Φεβ 2013, 19:42

Shepard έγραψε:
nkav64 έγραψε:Ετοιμάζομαι, απλά περιμένω να πάει η συζυγος βόλτα με το μικρό...αμα έβλεπε ότι πήρα πάλι παιχνίδι θα έκραζε... :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Ευτυχώς που το μπουφάν έχει μεγάλες τσέπες και δεν καταλαβαίνει τίποτα :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ετσι ωρε, αντριλα! Μα ποσο γατακια ειμαστε μπροστα στις γυναικες, ποσο; :P

Είδες τι κάνουμε για τη gaming τρέλα μας; Ακόμα και τις γυναίκες μας αφήνουμε να νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι...που να' ξεραν βεβαια :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 20 Φεβ 2013, 11:35

[quote="nkav64"

Είδες τι κάνουμε για τη gaming τρέλα μας; Ακόμα και τις γυναίκες μας αφήνουμε να νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι...που να' ξεραν βεβαια :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

χχαχαχαχαχα πόσο δίκιο έχεις αν και μου νομίζω οτι δέν μιλα η γάτα....
nkav64 την ιδια ''μουρμούρα'' εχω και εγω οταν φέρνω κανενα καινουργιο τιτλό η ακόμα χειρότερα κονσόλα .....
Αν και να λέμε την αλήθεια η δικιά μου λιονταρίνα με γνωρίζει και σέβεται απόλυτα την δικία μου τρέλα και δεν με πιέζει (οχι οτι θα της πέρναγιε... ;) )
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 21 Φεβ 2013, 14:11

LIONHEART έγραψε:
nkav64 έγραψε:
Είδες τι κάνουμε για τη gaming τρέλα μας; Ακόμα και τις γυναίκες μας αφήνουμε να νομίζουν οτι έχουν το πάνω χέρι...που να' ξεραν βεβαια :lol: :lol: :lol: :lol:

χχαχαχαχαχα πόσο δίκιο έχεις αν και μου νομίζω οτι δέν μιλα η γάτα....
nkav64 την ιδια ''μουρμούρα'' εχω και εγω οταν φέρνω κανενα καινουργιο τιτλό η ακόμα χειρότερα κονσόλα .....
Αν και να λέμε την αλήθεια η δικιά μου λιονταρίνα με γνωρίζει και σέβεται απόλυτα την δικία μου τρέλα και δεν με πιέζει (οχι οτι θα της πέρναγιε... ;) )

Εμείς στο σπίτι το πάμε συνήθως αντισταθμιστικά...το Wii U πχ το "ξεπλήρωσα" με πλυντήριο πιάτων :D :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό evergrey » 21 Φεβ 2013, 22:42

Sly Cooper: Thieves in Time(Demo).Πολυ καλο και μαλιστα στα ελληνικα που το εβαλα ειναι μια χαρα!Καλη δουλεια κανανε και στις φωνες και στα λογια!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό ckastam » 22 Φεβ 2013, 14:06

Εχω βρει ένα καταπληκτικό ραλλάκι ανοιχτού κώδικα τύπου καρτ ελαφρύ και διασκεδαστικό
το SuperTuxKart και καμια φορά κάνω κανένα διάλλειμα και παιζω κανα πρωταθληματακι

άμα το παιξεις στο "hard" level είναι αρκετά απαιτητικό ώστε να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον
Το μυστικό νομιζω βρίσκεται πως ουσιαστικά τρέχεις σε "ενιαιο" όλα τα μοντέλα έχουν ισάξιες δυνατότητες οποτε σημασία έχει ο χειρισμός απο τον χρήστη.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 22 Φεβ 2013, 16:41

Bowser's Inside Story. Στην αρχή είχα ανυσηχίες για το πώς θα κολλούσε turn-based RPG σε ένα Μάριο game, αλλά το αποτέλεσμα είναι άψογο.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 23 Φεβ 2013, 09:32

Συνεχίζω το dead space extraction στο ps3 .. ωραίος τιτλος καλή ιστορία αλλα καποια κολληματα με το move με ενοχλουν αφάνταστα ...ειδηκά στα σημεία που ειναι να κολησεις καποια εμπόδια για να μην μπουν οι necrophorms εκει κανταντάει πολυ εκνευριστηκο δεν δινει την εντολή ευκολα... :? και χάνεις άσκοπα.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 23 Φεβ 2013, 12:42

Τελείωσα το Vanquish και ξεκινώ το Sleeping Dogs.
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό ninty » 23 Φεβ 2013, 15:57

τελειωσα assasins creed brotherhood,+revelations
τελειωσα το uncharted golden abyss στο vita απο plus
και τωρα παιζω sleeping dogs παλι απο plus
και final fantasy xiii-2
Άβαταρ μέλους
ninty

Δημοσιευσεις : 41

ΠροηγούμενηΕπόμενο