God of War Ascension - Extended Gameplay Demo
God of War returns to PlayStation 3 with God of War Ascension. In this 30 minute gameplay clip Kratos escapes from the Prison of the Dammed, enters the sewers and makes his way to the Guardhouse and a climatic boos fight.
Developer diary για το God of War: Ascension
Ένα νέο developer diary του God of War: Ascension δόθηκε στην κυκλοφορία με θέμα τον δαίμονα της μυθολογίας Empusa. Στην ελληνική μυθολογία εμφανίζεται σε διαφορετικές εκδοχές, αλλά στο παιχνίδι είναι αρκετά τρομακτική και φαίνεται να μπορεί να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο developer diary μέσα από τον παρακάτω player:
- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 21:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
God of War Ascension
litanies έγραψε:τα Ελληνικά θα υπάρχουν μόνο στην "δικιά" μας έκδοση, λογικά, σωστά?
Λογικα ναι δυστυχως. Παντως παιζει να το παρω απο Αγγλια για να γλιτωσω κανα λεφτο....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Καλά παίξατε το demo; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. H μεταγλώττιση είναι απίστευτη. Αξίζει 10 με τόνο. Απλά συγχαρητήρια. Και το game τα σπάει σε όλους τους τομείς. Είμαι κατενθουσιασμένος .

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
-
DrManolo - Δημοσιευσεις : 68
Μόλις τελέιωσα το demo. Πολύ καλύτερα γραφικά από το ΙΙΙ, καλύτερα animations και γενικά ο τεχνικός τομέας έχει υποστεί βελτιώσεις. Ωστόσο να πω πως δεν ενθουσιάστηκα και πολύ. Μάλλον επειδή τα έχω ξαναδεί άλλες 5 φορές. Το HUD της υγείας και των υπολοίπων δεν μου άρεσε. Η μπάρα που ανεβάζει το Rage.. Και ζεστό και κρύο. Τα bosses τα γούσταρα κάργα και αυτή η νέα κίνηση με το grab πολύ μου άρεσε. Θα κάνω ότι θηλυκό υπάρχει bitch μου.
Στα της φωνής. Η εισαγωγική φωνή ψιλο χάλια. Η Φωνή του Kratos για τις τρεις λέξεις που είπε μου άρεσε και η φωνή της αλληνής που κηνυγούσα.. Δεν με ξετρέλανε.. Σε κάποιες φάσεις ήταν σαν να την έπιανε υστερία. Πάντως εγώ πιστεύω πως το Ascension είναι ένα Alpha demo για το τι θα δούμε στο PS4.
Στα της φωνής. Η εισαγωγική φωνή ψιλο χάλια. Η Φωνή του Kratos για τις τρεις λέξεις που είπε μου άρεσε και η φωνή της αλληνής που κηνυγούσα.. Δεν με ξετρέλανε.. Σε κάποιες φάσεις ήταν σαν να την έπιανε υστερία. Πάντως εγώ πιστεύω πως το Ascension είναι ένα Alpha demo για το τι θα δούμε στο PS4.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
DrManolo έγραψε:Καλά παίξατε το demo; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. H μεταγλώττιση είναι απίστευτη. Αξίζει 10 με τόνο. Απλά συγχαρητήρια. Και το game τα σπάει σε όλους τους τομείς. Είμαι κατενθουσιασμένος .
ο εξελληνισμός είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και συμπληρώνει άριστα το παιχνίδι. Παίζω την τελική έκδοση και έχω ενθουσιαστεί. Είναι πάρα πολύ καλό!
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης