Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Re: Bloodborne

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 28 Μαρ 2015, 00:49

Είμαστε ηδη φίλοι βρε, harkyn_Gr είναι το psn id μου :)
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Connie GR » 28 Μαρ 2015, 01:52

Guys, η συζήτηση έχει ξεφύγει. Αν θέλετε μπορείτε να μιλήσετε με pm μεταξύ σας, δεν χρειάζεται οι χρήστες να διαβάζουν τις μεταξύ σας διαφορές, με αφορμή έναν τίτλο που τυχαίνει να είναι το αντικείμενο του thread.

Θερμή παράκληση: Stay on topic.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Άβαταρ μέλους
Connie GR

Δημοσιευσεις : 343

Δημοσίευσηαπό lak100 » 28 Μαρ 2015, 02:55

εγω παιδια ειμαι στην αρχη και δεν διασκεδαζω καθολου το παιχνιδι ειναι τρομερα δυσκολο για μενα πειτε με noobα οτι θελετε αλλα δεν την παλευω εχουν σπασει τα νευρα μου. Δεν θελω σε καμια περιπτωση το παιχνιδι να ειναι γελοια ευκολο οως και γελοια δυσκολο το gaming ειναι ψυχαγωγια το να με βαζει να πρεπει να περασω το μισο level για να ξαναπαω στο boss fight δεν ειναι ψτχαγωγια ειναι ανωμαλια
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Μαρ 2015, 11:22

Πρώτες εντυπώσεις
Παίζοντας το παιχνίδι από προχθές το βράδυ μπορώ να πω ότι συμφωνώ με αυτούς που λένε για frame drops το οποία προσωπικά όμως δε θεωρώ ενοχλητικά, τουλάχιστον για το offline mode του παιχνιδιού. Αλλά για όσους τους πειράζει το παραμικρό, ναι, το παιχνίδι από την αρχή του, από το πρώτο άνοιγμα της κεντρικής πόρτας, εμφανίζει frame drops κυρίως στα βίαια γυρίσματα της κάμερας και στις επιθέσεις σε πολλούς αντιπάλους. Από την άλλη δε ξέρω γιατί η μάχη με το πρώτο boss δεν εμφάνισε καθόλου ή δεν τα πρόσεξα εγώ που γίνεται πανζουρλισμός με το που βρίσκεται ο παίκτης και το Boss κάθε φορά.
Τώρα όσον αφορά τη δυσκολία, το παιχνίδι απλά το θεωρώ challenging. Μου ήταν δύσκολο για αρχή (μέχρι να ανακαλύψω ότι υπάρχει armor προς αγορά και μπορείς να κάνεις fortify το όπλο σου εξαρχής, ενώ εγώ πήγαινα ξυπόλητος στα αγκάθια με το armor που σου δίνει στην αρχή) αλλά από τη στιγμή που μάθεις τους τρόπους εξόντωσης αντιπάλων μπορείς άνετα να παίξεις και χωρίς να έχεις ασχοληθεί προηγουμένως με κάποιο από τα souls (όπως εγώ).
Σουπερ διασκεδαστικό παιχνιδάκι πάντως και μου θυμίζει έντονα εποχές Nightmare Creatures στο psone όπως έχω ξαναπει.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 12:51

Έχω συνεννοηθεί με τους mods να διαγραφούν τα άσχετα posts, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί χαλάνε και ένα ήρεμο κλίμα που γενικά προσπαθεί από πλευράς μας να υπάρξει παντού. Αντιλαμβάνομαι ότι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να συνυπάρξουν, δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε ban κανέναν γιατί απλά δεν συμπαθεί έναν άλλο. Παρακαλώ σεβαστείτε το ότι προσπαθούμε να διατηρήσουμε μία τάξη και ένα επίπεδο στο site και μην αρπάζεστε με το παραμικρό. Η προτροπή να σκοτωθείτε με PM έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν γίνεται μονίμως να δημιουργείται αυτή η κατάσταση.

Αντιληπτό επίσης ότι μπορεί να θέλετε να πάρουμε "μέτρα", αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λύση. Εκτιμούμε και ευχαριστούμε και τους δύο σας για τη συμμετοχή στο site, αλλά δεν θα πάρουμε μέτρα περί ban κανενός επειδή απλά σκοτώνεστε μεταξύ σας.

Παρακαλώ λοιπόν σε πρώτη φάση να ηρεμήσετε και οι δύο και να προσπαθήσετε να μην ασχολείστε ο ένας με τον άλλο αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βρείτε.

@raysod, νομίζω ότι μας αδικείς με την ατάκα περί του ότι θέλουμε μπάχαλο. Έχεις δει ότι χρήστες που δημιουργούσαν πρόβλημα έφυγαν και δεν θα ξαναγυρίσουν στο site. Δεν νομίζω ότι η στάση ενός χρήστη μπορεί να δώσει την ώθηση σε κάποιον απλά να φύγει από το site που γουστάρει και συμμετέχει ενεργά. Αν πραγματικά δεν αντέχετε την κατάσταση, θα μιλήσω με τον admin να βάλει ignore στους δύο σας, έτσι ώστε ο ένας να μην βλέπει καν τα σχόλια του άλλου και να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό TomTom » 28 Μαρ 2015, 13:30

TomTom έγραψε:Κάποιες πρώτες εντυπώσεις :

Σχετικά με frame rate :

Χτες που πάταγα online και μου έβγαζε το μήνυμα ότι από 24 θα ξεκινήσει ΔΕΝ παρατήρησα κανένα frame drop.
Σήμερα που το έβαλα offline (επίτηδες) έχει κάποια μικρά frame drop αλλά σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ είναι συνεχή ή είναι frame drops όπως σε Unity & Evil Within. Κάποιος μπορεί να μην τα καταλάβει κιόλας.

Παγώματα στις 10+ ώρες που το έχω παίξει δεν υπάρχουν.

Το loading είναι αργό αλλά δεν είναι τραγικό.

Το οnline κομμάτι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη.

Δυσκολία :

Όσο αφορά την δυσκολία είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Στην αρχή και εμένα μου φαινόταν δύσκολο αλλά όσο πέρναγε η ώρα και μάθαινα τον χειρισμό γινόταν όλο και πιο εύκολο. Όσο εύκολο μπορεί να γίνει.

Γραφικά :

Μην φανταστείτε ότι έχει τα super γραφικά. Απλά καλά είναι.

Σαν άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί με τα Souls μπορώ να πω πως το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Τουλάχιστον για αρχή.
Πιστεύω μόλις αρχίσω και το online (Dungeons) θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

EDIT σε ότι είχα πει στην αρχή :

Μιας και έχω προχωρήσει το παιχνίδι παρατήρησα πως σε κάποιες περιοχές υπάρχει μεγαλύτερο frame drop που είναι εμφανές απ' ότι υπάρχει σε κάποιες άλλες, που το ξαναλέω μπορεί κάποιος να μην το καταλάβει.
Και βέβαια δεν υπάρχει συνεχές frame drop.

Παγώματα και glitches συνεχίζω να μην έχω πετύχει.

Όσο αφορά τα παγώματα με 3 φιλαράκια που το παίζουν δεν έχουν πετύχει ούτε αυτοί.
Όσο αφορά τα glitches 1 φιλαράκι πέτυχε.

Το loading παρατήρησα επίσης ότι από περιοχή σε περιοχή αλλάζει. Σε κάποιες είναι πιο μικρό απ' ότι σε κάποιες άλλες.
Όταν πας στο σπίτι (dream house) είναι ο ίδιος χρόνος, μικρός σε σχέση όταν πας σε περιοχές.

Για το online δεν μπορώ να πω τίποτα διότι δεν έχω παίξει.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 15:28

Πριν συνεχιστεί το θέμα, θα πω το εξής. Το πλήκτρο της αναφοράς καλό θα είναι να το χρησιμοποιείτε όλοι. Βλέπουμε τι γίνεται κι αν μας ξεφύγει κάτι, αυτό το πλήκτρο μας βοηθάει.

Από τη στιγμή που ένα άτομο δεν βρίζει, δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία "τσεκουριού". Αυτό που θέλω να σεβαστείτε όλοι είναι πως προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα. Θυμόσαστε το που φτάσαμε για να κάνουμε ban κάποιους χρήστες και το πόσο πολύ στα άκρα το φτάσαμε για να μην πάρουμε "έκτακτα μέτρα". Αυτό που ζητάω από τα μέλη που είναι ενεργά στο site και θέλουν να λειτουργήσουν υπέρ της δημιουργίας ενός community, να μην απαντούν καν σε όσους θεωρούν ότι τους θίγουν. Δεν γίνεται να αρχίσει να πέφτει τσεκούρι παντού και κυρίως δεν γίνεται 24/7. Δυστυχώς δεν είμαστε 100 άτομα και δεν μπορούμε να έχουμε real time παρακολούθηση των πάντων. Η εναλλακτική θα ήταν να μπαίνουν όλα τα comments under moderation και αφού ελεγχθούν να ανεβαίνουν. Χαζό δεν θα ήταν;

Από πλευράς μου λοιπόν προσωπικά θέλω να μου στείλεις με ένα PM τα σχόλια που σε έχουν εκνευρίσει του commenter (και στο review του Bloodborne) και θα επιληφθώ προσωπικά αν και είναι ιδιαίτερα δύσκολη η περίοδος για μένα. Το ότι έχεις αναφέρει πως θα κινηθείς νομικά, το έχεις κάνει και το επιβεβαιώνω, ωστόσο αυτά είναι θέματα που φεύγουν εκτός της κοινότητας του Enternity. Όπου υπάρχει προσβλητικός χαρακτηρισμός, προσπαθούμε να επεμβαίνουμε όσο πιο έγκαιρα γίνεται, απλά ζητάμε και κατανόηση γιατί όλο αυτό που έχει γίνει το Enternity χρειάζεται αρχικά βοήθεια από την κοινότητα.

Δεν χρειάζεται κανείς να φύγει, είπαμε, όλα λύνονται με κουβέντα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 15:38

Σοβαρά τώρα, θέλετε να τα πούμε μια στιγμή οι τρεις μας online ή από κοντά να το τελειώνουμε γιατί είναι αστείο αυτό το πράγμα που γίνεται;
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 28 Μαρ 2015, 15:40

Κάντο ρε Παύλο και σε βλέπω υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 28 Μαρ 2015, 15:42

kakashi_hatake έγραψε:Κάντο ρε Παύλο και σε βλέπω υποψήφιο για Νόμπελ Ειρήνης.

XAXAXAAXAXAXAXAXXAAXXAXAAX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επειδή κουτσά στραβά τους έχω καταλάβει και τους δύο, είμαι σίγουρος ότι θα έχει πολύ γέλιο η φάση και θα τα βρουν και 100%.

Απλά αυτό το ρημάδι το net είναι λίγο θέμα... :D
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB