Roronoa έγραψε:Δεν γινονται ολα τα παιχνιδια host στους servers της sony, αναρωτιεμαι ποια γινονται host, εχει η sony servers για games εκτος απο τα δικα της? Η microsoft αν θυμαμαι καλα εχει αλλα τους νοικιαζει (οχι 100% σιγουρος). Γιαυτο αλλωστε βλεπεις παιχνιδια να κλεινουν οι publishers τους servers τους και στο 360. Και για ποιους servers λεμε? Αφου δεν εχουν ολα τα παιχνιδια dedicated, πολλα ειναι peer2peer.
Σας πουλανε αερα κοπανιστο, πληρωνετε τα cloud saves που ειναι δωρεαν στο steam, και αν θυμαμαι καλα στο ps4 ειναι μονο 1gb?
Εδω περα αν ηθελες αυτοματα updates στο ps3 επρεπε να εχεις Plus...
Καθολου ανομοια πραγματα, ο κονσολας πληρωνει το Online και στην πραγματικοτητα πληρωνει τα παιχνιδια του ps+. Εκτος και αν εχεις την ψευδαίσθηση πως ειναι "δωρεαν" απο την καλη καρδια της sony και της microsoft αντιστοιχα.
Δεν ξέρω ποιά παιχνίδια είναι p2p και ποιά έχουν servers στις κονσόλες. Το ότι κάποια παιχνίδια κάποια στιγμή παύουν να έχουν online mode, μάλλον σημαίνει ότι είχαν servers.
1 GB (και μάλιστα για κάθε κονσόλα ξεχωριστά, δηλαδή για PS3/4/Vita έχεις συνολικά 3GB χώρο) για save files που κυμαίνονται από 600ΚΒ μέχρι λίγα ΜΒ (στην χειρότερη περίπτωση που θυμάμαι είναι 80ΜΒ για το LBP Vita που μαζί με το game progress αποθηκεύεται και ο κώδικας των User generated levels που έχω είτε δημιουργήσει ο ίδιος ή κατεβάσει από την κοινότητα) είναι υπεραρκετό. Δεν έχει χρειαστεί να σβήσω ποτέ όπως με τα full games για να κάνω χώρο. Και έχω παίξει πολλά παιχνίδια.
Όταν η Sony μου δίνει να παίξω ένα σωρό παιχνιδάρες στο PS3 (Ico and Shadow of the Colossus HD, LittleBigPlanet 2, Okami HD, Batman Arkham City, Mass Effect 3, God of War 1 HD) και στο Vita (Rayman Origins, Killzone Mercenary, Uncharted Golden Abyss, Gravity Rush, Soul Sacrifice, Dragon's Crown) μέσω του PS Plus (και σταματάω εδώ γιατί δεν θα τελειώσω να γράφω σήμερα