Destiny

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 23 Αύγ 2014, 16:57

Για οσους εχουν παιξει την alpha ή την beta εκδοση του Destiny,εδω και χρονια παιζω competitive FPS οπως Counter strike,Call of duty,Battlefield,Homefront,Killzone 3 και Crysis 3,πιστευετε πως σε καποιον σαν και εμενα θα του αρεσει το multiplayer του Destiny?Εχω δει βιντεακια στο youtube αλλα ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 23 Αύγ 2014, 23:35

greenkiller.13 έγραψε:Για οσους εχουν παιξει την alpha ή την beta εκδοση του Destiny,εδω και χρονια παιζω competitive FPS οπως Counter strike,Call of duty,Battlefield,Homefront,Killzone 3 και Crysis 3,πιστευετε πως σε καποιον σαν και εμενα θα του αρεσει το multiplayer του Destiny?Εχω δει βιντεακια στο youtube αλλα ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη

Απολυτως τιποτα νεο οσον αφορα το gameplay. Μια απο τα ιδια. απλα εχει στοιχεια ψιλο rpg αναβαθμιζεις οπλα , δυνατότητες , κτλπ. Ιστορια απλα ενδιαφερουσα χωρις και παλι να ειναι τιποτα σπουδαιο. Δε καταλαβαινω γιατι τετοιο σουσουρο με αυτο το παιχνιδι. Αν το θες καθαρα για multiplayer δε θα σε εντυπωσιασει σε κατι.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Re: Απ: Destiny

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 24 Αύγ 2014, 01:40

vonzuchter έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:Για οσους εχουν παιξει την alpha ή την beta εκδοση του Destiny,εδω και χρονια παιζω competitive FPS οπως Counter strike,Call of duty,Battlefield,Homefront,Killzone 3 και Crysis 3,πιστευετε πως σε καποιον σαν και εμενα θα του αρεσει το multiplayer του Destiny?Εχω δει βιντεακια στο youtube αλλα ακομα δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη

Απολυτως τιποτα νεο οσον αφορα το gameplay. Μια απο τα ιδια. απλα εχει στοιχεια ψιλο rpg αναβαθμιζεις οπλα , δυνατότητες , κτλπ. Ιστορια απλα ενδιαφερουσα χωρις και παλι να ειναι τιποτα σπουδαιο. Δε καταλαβαινω γιατι τετοιο σουσουρο με αυτο το παιχνιδι. Αν το θες καθαρα για multiplayer δε θα σε εντυπωσιασει σε κατι.

Έχει φάει τρελό hype το παιχνίδι αλλά προσωπικά το ζουμί βρίσκεται στο co-op το οποίο εάν παίζεις με φίλους είναι κάψιμο. Και τα public events που σκάνε ξαφνικά και γίνεται ο χαμός είναι απολαυστικά. Για το σενάριο δεν μπορούμε να πούμε πολλά μιας και πρέπει να τερματίσουμε το παιχνίδι και να δούμε άμα αξίζει ή όχι.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 24 Αύγ 2014, 03:34

Ότι είπε και ο vonzuchter, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αν είσαι κολλημένος με τα Halo θα σου αρέσει, περισσότερο για το story παρά για οτιδήποτε άλλο. Με τα παιχνίδια που αναφέρεις ως competitive multiplayer FPS δεν θα έλεγα οτι είναι αυτό που ψάχνεις..Δυστυχώς απο τις κυκλοφορίες που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα για multi αντίστοιχο του Battlefield (προ BF4) ή άντε και του COD, υπάρχει μια τάση προς παιχνίδια για campaign, co-op, ζόμπια και horror.
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 24 Αύγ 2014, 10:30

ετσι... το Multiplayer ηταν στυλοβατης του gaming εδω και μια πενταετια περιπου αλλα βλεπω οτι τωρα παλι το βαρος πεφτει στο single player και φυσικα στη νεα μοδα το co-op. Iσως γιατι το κοινο επαιξε τοσο multi με τα COD και με τα battlefield που το ψιλοσιχαθηκε
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 24 Αύγ 2014, 12:15

Το PvP στο Destiny είναι κυρίως για να σπάει την μονοτονία του PvE. Το Destiny βασίζεται στο PvE κυρίως και όπως είπε και η Ζωή παραπάνω, το PvP δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πολλά fps έχουν καλύτερο multiplayer μέρος. Επομένως για εσένα που έχεις ιστορία με τους τίτλους που ανέφερες, μάλλον το παιχνίδι δεν κάνει. Είναι ο ίδιος λόγος που και εγώ θα πάω "πάσο", δεδομένου του χρόνου που απαιτείται να αφιερώσεις στο παιχνίδι για να το απολαύσεις στον μέγιστο βαθμό.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 01 Σεπ 2014, 22:55

Σε pc ποτε βγαινει?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό xristostsaou » 01 Σεπ 2014, 22:58

Δε παει προς pc μερια απο οτι εχω καταλαβει.
xristostsaou

Δημοσιευσεις : 35

Δημοσίευσηαπό gkampanis » 03 Σεπ 2014, 18:13

Το ανακατεμα τον στοιχειων ΜΜΟ RPG ειναι αριστη, επισης δεν συγκρινετ με τα παραπανω shooter γιατι θα ελεγα οτι ανηκει σε αλλη κατηγορια.
Άβαταρ μέλους
gkampanis

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Σεπ 2014, 21:09

Live action video. Απλά απίστευτο!

https://www.youtube.com/watch?v=IOsu-vm4Dg4
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming