Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Martch Gameinfrormer cover art

Δημοσίευσηαπό majorfox » 04 Φεβ 2014, 19:12

μόνο πόνος και τιποτα αλλο...

http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... 51321.aspx
Άβαταρ μέλους
majorfox

Δημοσιευσεις : 600

Δημοσίευσηαπό evergrey » 19 Φεβ 2014, 12:37

Πως ειναι σε ολα τα φορματ το MSG 5 Ground Zeroes: http://bit.ly/1gElsTM
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 19 Φεβ 2014, 12:50

evergrey@ ωραιο βιντεακι βρηκες!!! σε ολα ειναι γαματο .PS4 το καλυτερο απο ολα. αλλα πλεον η νεα γενια δεν εχει τεραστιες διαφορες απο την προυγουμενη, απλος λιγο καλυτερα
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 13 Μαρ 2014, 14:15

Για πάμε λίγο...!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό HostGR » 18 Μαρ 2014, 15:19

παιδια ξερετε αν στις 21 που βγενει θα βγει και στο PS Store?
Άβαταρ μέλους
HostGR

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 19 Μαρ 2014, 18:07

Πρώτο σχόλιο μετά το πρώτο playthrough (ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕ ΡΙΧΝΩ SPOILER!!) :

1)Είναι τελείως σχετική η διάρκεια του παιχνιδιού.Μα τελείως όμως.Όσοι μιλάγανε για τέταρτα και 20λεπτα προδικάσανε είτε απο κακοήθεια είτε απο μπουνταλισμό με πιθανότερο το πρώτο.Και φυσικά έχουν τόση σχέση με MGS όση ο Παπαθεμελής με το μπάσκετ.

2)Θυμάστε που στο MG2...και μετά το ίδιο στο 3 και μετά στο 4...Ε,ότι ξέρατε,ξεχάστε το!

3)18+ :!:

4)Είναι τεράστια η αλλαγή στο voice acting και στο στυλ γενικότερα.

5)No more tricks...Η πλάστιγγα γέρνει όλο και περισσότερο σε καθαρή stealth προσέγγιση.

Συνεχίζω με side missions.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 19 Μαρ 2014, 20:01

Naked σχετικά με την διάρκεια μπορείς να μου πεις εσύ τι είδες; Πόσο σου πήρε; Ένα απλό playthrought που να τα κάνεις όλα πόσο παίρνει; Ή ακόμα για πλατίνα.

Επίσης επειδή είμαι από τον ύπνο, μπορείς να μου πεις σε spoiler τι εννοείς με το 2.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 19 Μαρ 2014, 21:34

Λοιπόν έκανα 2ο playthrough και κάποιες side missions οπότε θα σου απαντήσω αλλά θα πω και 2-3 πραματάκια που συμπέρανα.Πάμε:

Δεν υπάρχει φιξ χρόνος τερματισμού.Αυτό εννοούσα λέγοντας ότι είναι σχετική η διάρκεια του παιχνιδιού.Δηλαδή ναι μεν μιλάμε για μία και μόνο main αποστολή,όμως εδώ έχουμε να κάνουμε πρώτον με έναν αρκετά μεγάλο χώρο,δεύτερον μια πολύ εξελιγμένη και δυνατή AI,τρίτον ένα σχεδόν ολοκληρωτικά αλλιώτικο στυλ παιχνιδιού που ανεβαίνει σε εντελώς άλλα επίπεδα σε σχέση με GOTP χάρης την πολύ καλύτερη κίνηση του χαρακτήρα,και όλα αυτά συντελούν αυτό που είπα - και με ρώτησες τι εννοούσα - στο 2,ότι δηλαδή ξεχάστε ότι ξέρατε (σε gameplay επίπεδο...για story δε μιλάω.Είπαμε no spoilers) με βάση τους προκατόχους,διότι αν το GZ είναι μια μικρογραφία του Phantom Pain,τότε παλιοί και νέοι στην σειρά MGS θα βουτήξουν σε "άγνωστα" νερά με την έλευση του PP.Τι εννοώ...

Προσωπικά,έχω καταναλώσει άπειρες ώρες με όλα τα MGS μέχρι σήμερα,όμως με το GZ τα βρήκα μπαστούνια.Ακόμα και όταν τα έκανα κώλος στο stealth που αποτελεί την νο.1 προσέγγιση και αποφάσισα να κάνω "ντου",εκεί που ενδεχομένως περίμενα να ρίξω 10-20 πιστολιές και να καθαρίσει το τοπίο ανακάλυψα ότι το μόνο που κατάφερα ήτανε να δυσκολέψω ακόμα περισσότερο την κατάσταση μου.Αυτό το open world ,έστω και σε μικρή κλίμακα σε συνδυασμό με την πανοπλία των αντιπάλων είναι μια μέγγενη που όσο πιο πολύ "θόρυβο" δημιουργείς τόσο αυτή σφίγγει γύρω σου.

Έτσι το stealth απο "πολύ καλή επιλογή" στα προηγούμενα installments εδώ γίνεται top priority.Επίσης τελειώσανε τα headshots απο τα 200 μέτρα με το tranquilizer.Πλέον υπάρχει αυτό που λέγαμε στον στρατό δραστικό και ωφέλιμο βεληνεκές για όσους γνωρίζουν.Εξ'ου και το no more tricks που προανέφερα.

Είναι σίγουρο ότι αρκετά στοιχεία του GZ είναι "work in development",αυτό όμως που είναι ακόμα πιο βέβαιο,είναι ότι η σειρά με όλες αυτές τις in-game (...και όχι μόνο όπως είπε και ο Kojima και επιβεβαίωσα ο ίδιος) αλλαγές κάνει reboot.Το πόσο μεγάλο ή μικρό θα είναι αυτό το reboot και ποια μέχρι τώρα "στεγανά" της σειράς θα παρασύρει θα φανεί στο Phantom Pain.

Και τέλος το πιο σημαντικό.Ως hardcore fan δεν με παίρνει να βγάλω άποψη για το αν αξίζει να δαπανήσει κανείς 30 ευρώ για το GZ γιατί προσωπικά εγώ το έκανα και θα το έκανα όπως και να χε γιατί το MGS για πολλούς απο εμάς είναι πολλά περισσότερα απο ένα απλό παιχνίδι.Για όσους όμως έχετε αμφιβολίες αν αξίζει να επενδύσετε πάνω του,θα είμαι το κατα δύναμιν όσο πιο λακωνικός και ουδέτερος μπορώ.Βρείτε κάποιον τρόπο να δοκιμάσετε το GZ απο κάποιον που θα το έχει αγοράσει,και κρίνετε μόνοι σας.Και για να ιντριγκάρω όμως λιγάκι παραπάνω...βρείτε ΑΜΕΣΑ έναν τρόπο να δοκιμάσετε το παιχνίδι.Αυτά.Εδώ θα μαστε για ότι νεότερο.Όποιος παίξει ας γράψει και αυτός τις εντυπώσεις του.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσίευσηαπό Alucard » 19 Μαρ 2014, 22:01

Naked Snake πώς ήταν το voice-over του Kiefer; Ξενίζει υπερβολικά η απουσία του Hayter; Αν βγάλουμε τον παράγοντα Hayter από την εξίσωση και εξετάσουμε το voice-acting ανεξάρτητα, σε τι επίπεδα ποιότητας κινείται;
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Scarsick » 19 Μαρ 2014, 22:39

Αρκετα καλος ο Kiefer. Περιμενα να ηταν χειροτερος αλλα τελικα ειναι καλος. Συνεχιζει να με ξενιζει ομως....δεν ξερω γιατι. Απλα μου φαινεται οτι δεν εχει το ιδιο παθος οπως o Hayter . Ο Hayter τον ειχε μεσα του τον ρολο ενω ο Kiefer σαν να ειναι λιγο αψυχος. Αλλα κ παλι ειναι πολυ μικρο για να καταλαβεις αν οντως αξιζει σαν VO του Snake
Άβαταρ μέλους
Scarsick

Δημοσιευσεις : 26

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB