...για να γράψω και εγώ κάποιες εντυπώσεις...Ξεκίνησα να το παίζω χτες...Φαντάζομαι έχετε δει τα ποστ μου που εκθειάζω το BF3,σωστά?Σωστά!
Ε,εδώ δεν χωράνε με τίποτα!Περίμενα ένα κλασσικό παιχνίδι μετρίου ενδιαφέροντος...Το πρώτο MW με άφησε λίγο αδιάφορο(αν και το έχω αγοράσει κιόλας),το δεύτερο μου άρεσε λίγο αλλά δεν το αγόρασα...Τώρα στο τρίτο,έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΥ θα ήθελε η ΕΑ να είναι δικό της το παιχνίδι,αλλά δεν!Λοιπόν,έχουμε και λέμε:
-Το single player δεν το τερμάτισα ακόμα και δεν έχω μπει καν online.
-Με χαλάει που δεν έχει trophies για το Competitive MP.
-Κλασσικά,έχουμε ιστορία που δεν καταλαβαίνουμε ποτέ τι γίνεται!
-Το περιβάλλον δεν είναι destructible όπως στο BF,αλλά με τόσες καταστροφές και τόσα particle effects,δεν με νοιάζει,δείχνει κάτι εκατομμύρια φορές πιο επικό.
-Τα γραφικά είναι σαφώς κατώτερα από το BF3,αλλά τα aesthetics είναι πάρα μα πάρα πολύ ανώτερα και απολαμβάνεις πολύ περισσότερο.
-Μεγάλη ποικιλία στο gameplay.
-Νιώθεις ΟΝΤΩΣ πως γίνεται παγκόσμιος πόλεμος(δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στο παιχνίδι που να παίζεις και να μην πετάνε αεροπλάνα και να γίνονται εκρήξεις και καταστροφές μεγάλου μεγέθους!)!
-Στην πίστα στο κάστρο,απλά σιώπησα και θαύμαζα!Πάντα ευχόμουν ένα καλό shooter σε σκηνικά Uncharted...Απλά υπέροχη πίστα!
-Μέτριος προς κακός ο ήχος.
-Bullet penetration χειρότερο και από τα Killzone!!!Απλά απαράδεκτο!Αν πυροβολείτε συνεχόμενα κατά ενός εχθρού,θα χρειαστείτε περίπου 12-15 σφαίρες για να τον τελειώσετε και αυτό γιατί το παιχνίδι ΔΕΝ αναγνωρίζει τις σφαίρες που χτυπάνε τη στιγμή που ξεκινάει το animation του εχθρού λόγω του χτυπήματος.Επίσης, μερικές φορές θα δείτε αλλαγή στο animation και τότε πάλι δεν μετράνε οι σφαίρες σας...Αν πυροβολείτε κατά ριπές,θα χρειαστείτε μόλις 2-4 σφαίρες.Απλά απαράδεκτο.
-Μοντέλα χαρακτήρων κλάσεις ανώτερα από το BF3 (EA, you suck!),καταπληκτικό animation και καθόλου clipping (EA, you suck again!).
-Ειδικά το νερό,είναι για κλάματα στο παιχνίδι, μην το κοιτάξετε ποτέ!
-Η λέξη έπος περιγράφει όλο το campaign.
-Σίγουρα παραπάνω από 6 ώρες!
Σύνολο,μέχρι στιγμής: Το πιο επικό CoD που έχει βγει ποτέ, που δυστυχώς όμως, κρατάει όλα τα αρνητικά των παλαιών.
Προσωρινή βαθμολογία: 9/10 (πήγαινα για 10/10 αλλά έπεσε λόγω του bullet penetration και της δυσνόητης ιστορίας)
Επίσης, HD μπορεί να μην είναι,αλλά η έκδοση στο Wii δείχνει απλά υπέροχη και μάλλον εκεί θα το τσιμπήσω. IR aiming για πάντα!
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 10:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3 biggest entertainment launch ever
http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-11-call-of-duty-modern-warfare-3-biggest-entertainment-launch-ever
http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-11-call-of-duty-modern-warfare-3-biggest-entertainment-launch-ever

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Γενικά συμφωνώ με πολλά απο όσα έχουν γραφεί για το MW3 και γενικότερα για το COD, αλλά δεν βρίσκω σωστό να χαρακτηρίζουμε περιφρονητικά κάποιους άσχετους και να ζητάμε όλοι να είναι ''αστέρια'' και να παίζουν-συμπεριφέρονται στο επίπεδο που θεωρούμε εμείς σωστό. Αν κάποιοι έχουν το χρόνο να τελειώνουν το campaign σε 41/2 ώρες και να φτάνουν level 40 και 45 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, δεν φταίνε υπόλοιποι που δεν έχουν το χρόνο ,αν και πιστέυω πώς θα ήθελαν),να ασχοληθούν παραπάνω ώρες και να είναι στα ίδια επίπεδα. Το λάθος είναι της activision και κάθε άλλης εταιρείας που δεν καθιερώνει ένα matchmaking με παραπλήσιου επιπέδου χρήστες. Επιπλέον σκεφτείτε ότι, ειδικά φέτος ,έχουν κυκλοφορήσει πολλά ''αριστουργήματα'' που δεν ξέρει με τι να πρωτοασχοληθεί κανείς.Και μην ξεχνάμε ότι δεν είναι κριτήριο το IQ για τη συμμετοχή σε ένα οnline game, όλοι έχουν δικαίωμα να πάιξουν τα πάντα...
-
GOWVD - Δημοσιευσεις : 12
Συμφωνώ με τον GOWVD για το matchmaking!Είναι απλά τραγική η κατάσταση...Μόνο το Crysis2 πήγε να κάνει κάτι με το Recruit mode,αλλά και αυτό,μετά το LVL10 τα χάλαγε όλα...Πήγαινε level 11 εναντίον level 50...Ε,κλάφτα Χαράλαμπε!
Πρέπει να φτιάχνουν επίπεδα στα modes,όπως το Recruit στο Crysis2...0-10, 10-20, 20-30 κλπ...Αυτό πιστεύω!
Πρέπει να φτιάχνουν επίπεδα στα modes,όπως το Recruit στο Crysis2...0-10, 10-20, 20-30 κλπ...Αυτό πιστεύω!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Ας γράψω και γω την άποψή μου γιατί κόντεψα να παρεξηγηθώ απο μερικούς..Προειδοποίηση..το κείμενο θα είναι αρκετά μεγάλο..Ξεκινώντας...το Cod,το 90% των αγοραστών,το παίρνουν για το online του.Μιας και σε μένα μια χαζοαμερικάνιά story (σε COD και BF) με αφήνει παγερά αδιάφορο.Συν οτι δεν θα δώσω ποτέ 60 ευρώ για 5 ώρες campaign...Οπότε παρακάτω θα αναφερθώ στο Online...
Για μένα η σειρά COD, απο το WaW και μετα έχει πάρει την κατιούσα..Το Cod 4 το θεωρώ απο τα καλύτερα Online FPS μετά το CS και το Halo...H στοφή που άρχισε να παίρνει,ειδικά το MW κομμάτι είναι αρκετά λυπητερη...και εξηγούμαι...
Γενικά δεν είμαι ο pro παίχτης ούτε μ αρέσει να το παίζω ιστορία ούτε τίποτα τέτοιο...όταν όμως αφιερώνω 200 ώρες σε ένα game θέλω να γουστάρω που ασχολούμαι και να βελτιώνομαι σ αυτό,ειδικά στα FPS...Πχ το halo, Με το σύστημα που 'τρέχει' πισω απο το online ξέρεις αν μένεις στάσιμος η όχι στο παιχνίδι σου...Επισης μου αρέσει σε ένα FPS να είμαι εγώ,η οθόνη και ο μοχλός/ποντίκι με ελάχιστες βοήθειες...Αυτό σημάινει skill και τίποτα παραπάνω
Η πορεία του MW franchise ποιούς ήθελε να προσεγγίσει στη πορεία του,με αποκορύφωμα το MW3 λοιπόν?Τους NOOBS, Και δεν εννοώ τους κακούς παιχτες...αλλά τους noobs που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προέκταση του π@#^ς τους δηλαδή το k/d που σημαίνει οτι ta objective games άρχισαν να καταστρέφονται, τους noobs που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει burst controled fire και μας παρουσιάσαν το νεο Noob-o profession (ή κάπως έτσι) Kick, τους noobs που ξενέρωναν όταν τους σκότωνε κάποιος 3 kill πριν το nuke και πλέον το streak δεν μηδενίζεται μετά απο θάνατο και πολλά πολλά άλλα...
Τώρα θα μου πείτε 'το παιρνεις πολύ σοβαρά'...ΛΑΘΟΣ, σαν χόμπυ το αντιμετωπίζω αλλά δεν γουστάρω το χόμπυ μου να γίνεται φτηνιάρικο...Γιατί φτηνιάρικο είναι να έχεις 30 Kills και τα 20 να είναι απο τα AI controlled Killstreaks που πολλαπλασιάζονται κάθε χρόνο...Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ όμως NOOB-ιά ονομάζετια auto -aim που μετά απο πολλά πολλά παράπονα και mail (και δικά μου) εξακολουθεί να υπάρχει, απλά και μόνο για να μας το παίζουν, οι δήθεν έμπειροι παίχτες,ιστορία με τα περίφημα 720 noscope κλπ...
Ανέκαθεν η MW σειρά ήταν arcade orientated αλλά πλέον έχει γίνει τόσο arcade όσο και τα παιχνίδια στο newgrounds.com...
Ποτέ δεν είπα οτι το MW3 είναι κακό παιχνίδι...Για 9/10 όμως ούτε στη δευτερα παρουσία...Απλά απορώ με την ασσυλία που απολαμβάνει...Άλλα παιχνίδια έχουν θαφτεί ανελέητα για την επαναληψιμότητα (π.χ AC1) και τη στασιμότητά τους...Το Reach πχ το θάβανε γιατί το Online του έμεινε στάσιμο, στη πραγματικότητα όμως το θάβανε γιατί το Halo είναι αρκετά πιο δύσκολο στο να το μάθεις απο το MW3...Για να μην μιλήσω για το Bf3 που το σκίσανε κανονικά (και σε πολλά σημεία είχαν δίκιο)
Προσωπικά λοιπόν σαν gamer που το Cod 4 το έλιωσα , και με το MW2 άρχισα να κουράζομαι μετά απο λίγο, πλέον σιχάθηκα με το πόσο γελοίο το καταντήσανε απλά για να ικανοποιήσουν μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού που απαρτίζεται από ανήλικα πιτσιρικια που θέλουν απλά να ποστάρουν βιντεάκια στο youtube με το δήθεν επαγγελματικό τους παιχνίδι...ΓΙ αυτό για μένα πέρνει ένα 7/10 και πολύ αυστηρά...
Υ.Γ.Το να χειροκροτείται η στασιμότητα όσα κέρδη και να αποφέρει, είναι πραγματικά γελοίο και τραγικό και σαν community η στάση θα ήταν να επιθυμείται η εξέλιξη, η ουσιαστική εξέλιξη..Και μην μου αναφέρεται κανα fifa κλπ, γιατί τέτοια παιχνίδια αφορούν ένα είδος που δεν χωράει πολύ φαντασία.Απλά φανταστείτε τι παιχνίδι θα έβγαινε αν οι devs του MW3 δεν ξυνόντουσαν και βρίσκαν τη χαμένη τους δημιοουργικότητα.
Υ.Γ2...Με ελάχιστη προσπάθεια και λίγο outside the box στρατηγική οποιοδήποτε level και αν είναι κάποιος στο MW3 ξεφτυλίζει οποιονδήποτε και έχει 15000 prestige διαφορά
Αυτά
Για μένα η σειρά COD, απο το WaW και μετα έχει πάρει την κατιούσα..Το Cod 4 το θεωρώ απο τα καλύτερα Online FPS μετά το CS και το Halo...H στοφή που άρχισε να παίρνει,ειδικά το MW κομμάτι είναι αρκετά λυπητερη...και εξηγούμαι...
Γενικά δεν είμαι ο pro παίχτης ούτε μ αρέσει να το παίζω ιστορία ούτε τίποτα τέτοιο...όταν όμως αφιερώνω 200 ώρες σε ένα game θέλω να γουστάρω που ασχολούμαι και να βελτιώνομαι σ αυτό,ειδικά στα FPS...Πχ το halo, Με το σύστημα που 'τρέχει' πισω απο το online ξέρεις αν μένεις στάσιμος η όχι στο παιχνίδι σου...Επισης μου αρέσει σε ένα FPS να είμαι εγώ,η οθόνη και ο μοχλός/ποντίκι με ελάχιστες βοήθειες...Αυτό σημάινει skill και τίποτα παραπάνω
Η πορεία του MW franchise ποιούς ήθελε να προσεγγίσει στη πορεία του,με αποκορύφωμα το MW3 λοιπόν?Τους NOOBS, Και δεν εννοώ τους κακούς παιχτες...αλλά τους noobs που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προέκταση του π@#^ς τους δηλαδή το k/d που σημαίνει οτι ta objective games άρχισαν να καταστρέφονται, τους noobs που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει burst controled fire και μας παρουσιάσαν το νεο Noob-o profession (ή κάπως έτσι) Kick, τους noobs που ξενέρωναν όταν τους σκότωνε κάποιος 3 kill πριν το nuke και πλέον το streak δεν μηδενίζεται μετά απο θάνατο και πολλά πολλά άλλα...
Τώρα θα μου πείτε 'το παιρνεις πολύ σοβαρά'...ΛΑΘΟΣ, σαν χόμπυ το αντιμετωπίζω αλλά δεν γουστάρω το χόμπυ μου να γίνεται φτηνιάρικο...Γιατί φτηνιάρικο είναι να έχεις 30 Kills και τα 20 να είναι απο τα AI controlled Killstreaks που πολλαπλασιάζονται κάθε χρόνο...Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ όμως NOOB-ιά ονομάζετια auto -aim που μετά απο πολλά πολλά παράπονα και mail (και δικά μου) εξακολουθεί να υπάρχει, απλά και μόνο για να μας το παίζουν, οι δήθεν έμπειροι παίχτες,ιστορία με τα περίφημα 720 noscope κλπ...
Ανέκαθεν η MW σειρά ήταν arcade orientated αλλά πλέον έχει γίνει τόσο arcade όσο και τα παιχνίδια στο newgrounds.com...
Ποτέ δεν είπα οτι το MW3 είναι κακό παιχνίδι...Για 9/10 όμως ούτε στη δευτερα παρουσία...Απλά απορώ με την ασσυλία που απολαμβάνει...Άλλα παιχνίδια έχουν θαφτεί ανελέητα για την επαναληψιμότητα (π.χ AC1) και τη στασιμότητά τους...Το Reach πχ το θάβανε γιατί το Online του έμεινε στάσιμο, στη πραγματικότητα όμως το θάβανε γιατί το Halo είναι αρκετά πιο δύσκολο στο να το μάθεις απο το MW3...Για να μην μιλήσω για το Bf3 που το σκίσανε κανονικά (και σε πολλά σημεία είχαν δίκιο)
Προσωπικά λοιπόν σαν gamer που το Cod 4 το έλιωσα , και με το MW2 άρχισα να κουράζομαι μετά απο λίγο, πλέον σιχάθηκα με το πόσο γελοίο το καταντήσανε απλά για να ικανοποιήσουν μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού που απαρτίζεται από ανήλικα πιτσιρικια που θέλουν απλά να ποστάρουν βιντεάκια στο youtube με το δήθεν επαγγελματικό τους παιχνίδι...ΓΙ αυτό για μένα πέρνει ένα 7/10 και πολύ αυστηρά...
Υ.Γ.Το να χειροκροτείται η στασιμότητα όσα κέρδη και να αποφέρει, είναι πραγματικά γελοίο και τραγικό και σαν community η στάση θα ήταν να επιθυμείται η εξέλιξη, η ουσιαστική εξέλιξη..Και μην μου αναφέρεται κανα fifa κλπ, γιατί τέτοια παιχνίδια αφορούν ένα είδος που δεν χωράει πολύ φαντασία.Απλά φανταστείτε τι παιχνίδι θα έβγαινε αν οι devs του MW3 δεν ξυνόντουσαν και βρίσκαν τη χαμένη τους δημιοουργικότητα.
Υ.Γ2...Με ελάχιστη προσπάθεια και λίγο outside the box στρατηγική οποιοδήποτε level και αν είναι κάποιος στο MW3 ξεφτυλίζει οποιονδήποτε και έχει 15000 prestige διαφορά
Αυτά
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
silver_knight έγραψε:Ας γράψω και γω την άποψή μου γιατί κόντεψα να παρεξηγηθώ απο μερικούς...
Δυστυχώς,θα παρεξηγηθείς! Όχι γιατί δεν έχεις δικαίωμα στην άποψή σου αλλά γιατί πρέπει να παρεξηγηθείς.Και εξηγούμαι...Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχεις παίξει το MW3 καν...Αν και προσωπικά δεν ασχολήθηκα με το ονλάιν του 2...
Και πάμε στα επιμέρους.
Συν οτι δεν θα δώσω ποτέ 60 ευρώ για 5 ώρες campaign...Οπότε παρακάτω θα αναφερθώ στο Online...
Αυτά
Εντάξει,να τελειώνει λίγο η καραμελίτσα με τις αστείες δικαιολογίες!
Όταν τα σκάμε για ένα Resident Evil των 8-9 ωρών,όπως το REmake,τότε είναι καλά και δεν μιλάμε όλοι?Επίσης,το έπαιξα πρώτα στο επίπεδο Recruit και μου πήρε 8 ώρες.9 πες αν βάλω και τις χαζομάρες που έκανα...Στο Recruit...Και παίζω FPS από το GoldenEye64 ακόμα...
Πχ το halo, Με το σύστημα που 'τρέχει' πισω απο το online ξέρεις αν μένεις στάσιμος η όχι στο παιχνίδι σου...Επισης μου αρέσει σε ένα FPS να είμαι εγώ,η οθόνη και ο μοχλός/ποντίκι με ελάχιστες βοήθειες...Αυτό σημάινει skill και τίποτα παραπάνω
...το καταντήσανε απλά για να ικανοποιήσουν μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού που απαρτίζεται από ανήλικα πιτσιρικια που θέλουν απλά να ποστάρουν βιντεάκια στο youtube με το δήθεν επαγγελματικό τους παιχνίδι...ΓΙ αυτό για μένα πέρνει ένα 7/10 και πολύ αυστηρά...
-----------------Μόνος σου αναιρείσαι!Δηλαδή το camp and gun ή run and gun που εμμέσως περιγράφεις εσύ,το θεωρείς επαγγελματικό παιχνίδι?Γιατί να στο πω στην ψύχρα,ο τρόπος που λες ότι είναι skilled είναι ο πιο πούστικος ever και ο λιγότερο skilled,όπου το μόνο που κάνεις είναι απλά να ανεβάζεις το turning speed για να γυρνάς και να βλέπεις τους άλλους πιο γρήγορα και να έχεις προβάδισμα...Αν αυτό εσύ το αποκαλείς skilled και επαγγελματικό τότε λυπάμαι,αλλά δεν έχεις ιδέα από ορισμό επαγγελματισμού ή οποιαδήποτε εξέλιξη μάχης.
Επίσης,το Battlefield3 το ξεσκίσανε στα σχόλια αλλά ο βαθμός έμεινε πολύ ψηλά...8 και 9 παίρνει σχεδόν από παντού και μάλιστα με κακό Campaign...Οπότε το MW3 πάει για 9 ή 10...Η πορεία του MW franchise ποιούς ήθελε να προσεγγίσει στη πορεία του,με αποκορύφωμα το MW3 λοιπόν?Τους NOOBS, Και δεν εννοώ τους κακούς παιχτες...αλλά τους noobs που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προέκταση του π@#^ς τους δηλαδή το k/d που σημαίνει οτι ta objective games άρχισαν να καταστρέφονται, τους noobs που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει burst controled fire και μας παρουσιάσαν το νεο Noob-o profession (ή κάπως έτσι) Kick, τους noobs που ξενέρωναν όταν τους σκότωνε κάποιος 3 kill πριν το nuke και πλέον το streak δεν μηδενίζεται μετά απο θάνατο και πολλά πολλά άλλα...
---------------------Ενώ πριν,που ο πιο assφαρδος ή ο πιο καμπέρης έκανε Kill Streak 3 και έπαιρνε ραντάρ και έβλεπε τους πάντες,αμέσως έφτανε στα 5 λόγω του ραντάρ και έπαιρνε μαχητικά και έκανε από 2 έως 5 kills και μετά έφερνε και ελικόπτερο και από μόνος του κατέστρεφε το παιχνίδι και δεν υπήρχε περίπτωση οι αντίπαλοι να έχουν ελπίδα...Τότε ήταν καλύτερα?Ε,όχι,λυπάμαι!Υ.Γ2...Με ελάχιστη προσπάθεια και λίγο outside the box στρατηγική οποιοδήποτε level και αν είναι κάποιος στο MW3 ξεφτυλίζει οποιονδήποτε και έχει 15000 prestige διαφορά
Αυτά
Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι οι μάχες!Τα levels πρέπει να σου παρέχουν απλά περισσότερες επιλογές παιξίματος και όχι να σε κάνουν OverPowered...Και άμα φτάνεις σε τέτοιο επίπεδο και δεν μπορείς να σκεφτείς out of the box,τότε μάλλον δεν πρέπει να παίζεις αυτό το παιχνίδι!
Αν είναι δυνατόν δηλαδή να ζητάς κάποιος που έχει παίξει περισσότερες ώρες να μπορεί να κερδίζει συνέχεια τους άλλους που απλά μπαίνουν να διασκεδάσουν και/ή δεν έχουν τον χρόνο που έχει ο άλλος!Τραγικό!
Υ.Γ.: Το σύστημα quoting είναι GTP!Έλεος!
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Τα μόνα που θα σχολιάσω έιναι το οτι δεν μίλησα ποτέ για run and gun,επίσης απο που κατάλαβες εσύ οτι εγώ είμαι κανας καμπέρης,ή οτι έχω το Sensitivity στο 10 ή ακόμα οτι δεν έχω παίξει το MW3?Πες μου λίγο.Και όταν μίλησα για το σύστημα του Halo εννούσα οτι αξιλογείται το Level σου και παίζεις κατα κύριο λόγο με ίδια Level Παίχτες, ειδικά στο halo 3...
Και ναι, το παραδέχομαι είναι πιο πούστικο να έχω 3 killstreak και η μεγαλύτερη μερίδα των Kills να έιναι απο εμένα απο το να χρησιμοποιώ για παράδειγμα όπλα χωρίς ίχνος recoil.Το παραδέχομαι....
Μάλλον δεν κατάλαβες την ουσία αυτών που έγραψα...όπως επίσης έχω την εντυπωση οτι δεν κατάλαβες τι εννούσα στο Y.Γ2
Και ναι, το παραδέχομαι είναι πιο πούστικο να έχω 3 killstreak και η μεγαλύτερη μερίδα των Kills να έιναι απο εμένα απο το να χρησιμοποιώ για παράδειγμα όπλα χωρίς ίχνος recoil.Το παραδέχομαι....
Μάλλον δεν κατάλαβες την ουσία αυτών που έγραψα...όπως επίσης έχω την εντυπωση οτι δεν κατάλαβες τι εννούσα στο Y.Γ2
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
Why was CoD: Elite so unprepared? Activision answers
http://www.computerandvideogames.com/325878/why-was-cod-elite-so-unprepared-activision-answers/
Modern Warfare 3 sets Xbox Live concurrent player record
http://www.computerandvideogames.com/325842/modern-warfare-3-sets-xbox-live-concurrent-player-record/
Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-modern-warfare-3-vs-battlefield-3
MW3 Patch is Now Live on PS3 and 360 – More Issues to be Addressed Soon
http://mp1st.com/2011/11/11/mw3-patch-is-now-live-on-ps3-and-360-more-issues-to-be-addressed-soon/
http://www.computerandvideogames.com/325878/why-was-cod-elite-so-unprepared-activision-answers/
Modern Warfare 3 sets Xbox Live concurrent player record
http://www.computerandvideogames.com/325842/modern-warfare-3-sets-xbox-live-concurrent-player-record/
Modern Warfare 3 vs. Battlefield 3
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-modern-warfare-3-vs-battlefield-3
MW3 Patch is Now Live on PS3 and 360 – More Issues to be Addressed Soon
http://mp1st.com/2011/11/11/mw3-patch-is-now-live-on-ps3-and-360-more-issues-to-be-addressed-soon/

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης