- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 11:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
οταν καταχωρησα το κωδικο για το δωρεαν παιχνιδι ουτε επιβεβαιωτικο email δε μου εστειλε η nortec. Πηγα να τηλεφωνησω αλλα μιλουσε συνεχεια επι μιση ωρα. Τα παρατησα και πηρα το δωρεαν παιχνιδι μεσω του αγγλικου acount και ησυχασα. Μεσα σε 10 λεπτα εγινε η δουλεια μου.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
ninty έγραψε:δεν ελαβα ακομα κωδικο απο νορτεκ να ανησυχω?
Εγώ λέω απλά να περιμένεις λίγο ακόμα, δεν τους κόβω να έστειλαν ταυτόχρονα σε όλους...
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
new: wii u
then exo pari akoma ton kothiko gia to thorean pexnithi kai exo thialeji to new super mario bros u kai thelo na to pejo
-
baggelis12 - Δημοσιευσεις : 4
Πρόβλημα με τους κωδικούς του MK8 για το δεύτερο παιχνίδι.
Τσεκάρετε καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, τραπέζια, junk mail...
Τσεκάρετε καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, τραπέζια, junk mail...
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
@ninty εμενα δε μου ηρθε καν απαντητικο email oταν εκανα τη καταχωρηση. Μιλαμε τραγικοι. Επαιρνα τηλεφωνο ,οπως ελεγε στη σελιδα που γινονταν η καταχωρηση "αν δε λαβετε απαντητικο email τηλεφωνηστε", αλλα μιλουσε συνεχεια και κανα δυο φορες που χτυπησε δεν απαντουσαν. Απλα ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Δε το ρισκαρα και πηγα με το αγγλικο account μου και το πηρα το παιχνιδακι. Ακομα περιμενω τον κωδικο απο τη νορτεκ. χααχχαχαχααχχααχαχαχχαχααχ
-
@rabbit σιγα μη κανουν μηνυσεις για ενα δωρεαν παιχνιδι που το βρισκεις στην αγορα μεταχειρισμενων απο 15 εως 30 ευρω το πολυ. Απλα τη πατησαν οσοι εμπιστευτηκαν τη Νορτεκ. Κανε ενα Αγγλικο account να εχεις την ησυχια σου φιλε... Και εγω με το που ειδα οτι δε μου ηρθε απαντητικο email μετα απο 24 ωρες , πηγα κατευθειαν στον Αγγλο και ησυχασα. Την πατησες μαλλoν rabbit... Θα σου ελεγα να τους τηλεφωνησεις. Ελπιζω να εχεις κρατησει καποιο αποδεικτικο αγορας με την ημερομηνια πανω
-
To Zelda ειχα διαλεξει που κατω απο 40 ευρω δεν το βρισκεις πουθενα.Εγω φταιω που ειχα την καλη διαθεση να στηριξω την "προσπαθεια" της Νορτεκ,παρολο που ειχα αγγλικο account.Aπλως οι ανθρωποι ειναι αχρηστοι και δν κανουν καλα τη δουλεια τους,την στιγμη που υπαρχει τετοια ανεργεια εξω.Εγω παντως θα στειλω email στην NINTENDO OF EUROPE κανοντας παραπονα,ελπιζουν να το κανουν κ ολοι οι αλλοι που ειχαν προβληματα
-
rabbit - Δημοσιευσεις : 7
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης