Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιαν 2013, 16:25

LIONHEART έγραψε:Έτσι είμαι και εγώ κατα καποιο τρόπο,αν και άμα γίνετε άδικο (όχι λόγο ικανότητας παίκτη) το παρατάω ασχέτως άμα το έχω ξεκινήσει

Σε καταλαβαινω... Το καλο με το dark souls ειναι οτι για τους απειρους θανατους σου δεν μπορεις να κατηγορησεις ουτε το χειρισμο ουτε κανεναν, παρα μονο την απειρια σου και τη βιασυνη σου. Aν δεν πιανει η τακτικη σου σε καποιους εχθρους οφειλεις να την αλλαξεις εστω και προσωρινα! Θελει "διαβασμα" το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 16:36

Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τον συγκεκρυμμενο άλλα δεν θέλω να αφοσιωθώ σε έναν τίτλο που χρειαζετε υπερβολικά πολύ χρόνο ..δύστυχος δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες και θα απογοητευτώ από την δυσκολία ...... καλύτερα να μην το ξεκινήσω καν... :roll:
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2013, 16:42

naruto14 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε:Μόλις τελείωσα το LIMBO. Ωραίο παιχνιδάκι αν και μικρό. Μου πήρε γύρω στις 5 ώρες συνολικά. Τώρα συνεχίζω με ΝΒΑ 2κ13.

Τόσο πολύ σου πήρε? Μια χαρά είσαι. Εγώ μέσα σε 2-3 ώρες το πολύ το τελείωσα. Είναι όμως φανταστικό, από τα πιο έξυπνα που έχω δει.

Ε πήρε τόσες ώρες γιατί έψαχνα και τα μυστικά αν και δεν τα βρήκα όλα.

Καλό ακούγεται το Dark Souls αλλά είπαμε όχι και Zelda. :D Kαιρό έχω να παίξω ένα challenging παιχνίδι τέτοιου τύπου. Και εγώ με την ησυχία μου τα παίζω αυτά τα παιχνίδια γιατί θέλω απλά να τα βρώ όλα. Έχω το κόλλημα να τα τερματίσω 100% αν και πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Γι αυτό και το Skyward Sword ας πούμε μου πήρε παραπάνω από τις 25-30 ώρες που λέγανε ότι διαρκεί για να το τελειώσω αλλά δεν άφησα τίποτα :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 24 Ιαν 2013, 04:25

Ξεκινησα λιγο το darksiders 2(pc) που κερδισα στο διαγωνισμο(thnx enternity!!!). Για μια αναγνωριστικη γυρα το βαλα γιατι δε μπορω να καταπιαστω με αλλο παιχνιδι τωρα, αλλα μου φαινεται πως προκειται για πολυ δυνατο τιτλο. Το steam εσωσε το pc gaming γενικα, οχι αστεια! Πολυ σημαντικο να ερχονται τετοια multi και στους υπολογιστες!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Ιαν 2013, 13:54

Αφού με πείσατε με όσα γράφετε πήγα και πήρα το Zelda (3DS). Παράλληλα λοιπόν με το Zero Escape άλλο ένα παιχνίδι θρύλος :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 24 Ιαν 2013, 18:10

nkav64 έγραψε:Αφού με πείσατε με όσα γράφετε πήγα και πήρα το Zelda (3DS). Παράλληλα λοιπόν με το Zero Escape άλλο ένα παιχνίδι θρύλος :D

Εγώ θεωρώ ιεροσυλία που ως fan της nintendo δεν το είχες πάρει πιο νωρίς :P Ακόμα και να το έχεις ξαναπαίξει στο Ν64, αξίζει να το ξαναγοράσεις. Από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών για μένα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Ιαν 2013, 18:28

PetrifieD- έγραψε:
nkav64 έγραψε:Αφού με πείσατε με όσα γράφετε πήγα και πήρα το Zelda (3DS). Παράλληλα λοιπόν με το Zero Escape άλλο ένα παιχνίδι θρύλος :D

Εγώ θεωρώ ιεροσυλία που ως fan της nintendo δεν το είχες πάρει πιο νωρίς :P Ακόμα και να το έχεις ξαναπαίξει στο Ν64, αξίζει να το ξαναγοράσεις. Από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών για μένα.

Νομίζεις ότι με αφήνουν να πιάσω και τίποτα Nintendo στα χέρια μου σπίτι; :) Ο μικρός Wii U & Wii, η γυναίκα μου 3DS (To DS R.I.P.), εγώ έχω μείνει με τα της Sony :D. Υποσχέθηκα όμως στη γυναίκα πλυντήριο πιάτων οπότε θα βρει κατι νέο να ασχολείται :D
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 24 Ιαν 2013, 19:07

Αυτό τον καιρό παίζω τελευταίες κυκλοφορίες από:

Εικόνα
Double Dragon GOTY Edition

Εικόνα
Contra

Πέρα από τη πλάκα, μόλις τερμάτισα το "The Walking Dead" της Telltale - Επικό! Ένα δάκρυ κύλισε από το αριστερό μάτι μου στο τέλος.

To "I am Alive" - Αρκετά καλό, άλλα μου θύμισε πρόγευμα στο στρατό. (Απλά σου ανοίγει την όρεξη αντί να σε χορτάσει).

Και το έχω ρίξει λίγο στο Multiplayer του "Uncharted 3" γιατί.. ΕΤΣΙ!

Ααα! Μη ξεχάσω! είμαι με το δάχτυλο στ.... η σκανδάλη να αρχίσω και το "The Cave"

First World Problem: Από Steam ή στο Playstation3 ;
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό Trelogamer » 24 Ιαν 2013, 19:19

LIONHEART έγραψε:Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τον συγκεκρυμμενο άλλα δεν θέλω να αφοσιωθώ σε έναν τίτλο που χρειαζετε υπερβολικά πολύ χρόνο ..δύστυχος δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες και θα απογοητευτώ από την δυσκολία ...... καλύτερα να μην το ξεκινήσω καν... :roll:

Αααα! Dark Souls! Πωωω φίλε παιχνιδάρα! Πολύ ωραίο πολύ εθιστικό! έχασα 30.000 ψυχές και το παράτησα... :(
---------------------------------------ΤρελόGamer--------------------------------------
Άβαταρ μέλους
Trelogamer

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 24 Ιαν 2013, 19:23

PetrifieD- έγραψε:

Μετά το A Link to the Past όμως;)

Εγώ έχω μπουρδουκλώσει 800 είδη παιχνιδιου.

Στο 360 παίζω Skyrim, Hard Souls, Tekken Tag Tournament 2 και SSF4 AE.

Στο Wii συνεχίζω το DKC Returns και το Xenoblade, ειδικά μετά το trailer της MonolithSoft για το νέο της RPG στο WiiU, επήλθε μια πόρωση:)

Το PS3 μαζεύει ακόμα σκόνη, γιατί δε το χρησιμοποιώ (μέχρι να πάρω την MGS HD Collection).

Επίσης θα πάει για αγορά το Castlevania: Dawn of Sorrow στο 3DS στις αρχές του άλλου μήνα.

Όσο για το Dark Souls που αναφέρθηκε πιο πάνω, είναι Η παιχνιδάρα. Δε ζορίστικά ιδιαίτερα, γιατί ήμαν ήδη προετοιμασμένος από το Demon's. Αν εξαιρέσω το δίδυμο Boss στην Anor Londo, όλα τα άλλα τα είχα με την 2-3 προσπάθεια. Θέλει μυαλό και όχι αέρα-πατέρα:) Έχω φτάσει στη Crystal Cave μέσα σε 80 ώρες περίπου.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB