Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό naruto14 » 22 Ιαν 2013, 14:53

PetrifieD- έγραψε:Μόλις τελείωσα το LIMBO. Ωραίο παιχνιδάκι αν και μικρό. Μου πήρε γύρω στις 5 ώρες συνολικά. Τώρα συνεχίζω με ΝΒΑ 2κ13.

Τόσο πολύ σου πήρε? Μια χαρά είσαι. Εγώ μέσα σε 2-3 ώρες το πολύ το τελείωσα. Είναι όμως φανταστικό, από τα πιο έξυπνα που έχω δει.
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF

Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Άβαταρ μέλους
naruto14

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Anna1987 » 22 Ιαν 2013, 15:01

Λοιπόν, μην κοροιδέψετε όμως παίζω το Lego The Lord of the Rings αν και άρχισα να το ψιλοβαριέμαι... :oops: :P
Άβαταρ μέλους
Anna1987

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιαν 2013, 15:28

Anna1987 έγραψε:Λοιπόν, μην κοροιδέψετε όμως παίζω το Lego The Lord of the Rings αν και άρχισα να το ψιλοβαριέμαι... :oops: :P

Γιατι να σε κοροιδεψουμε?? Η σειρα lego εχει κερδισει τον σεβασμο μας με τις συνεχεις ποιοτικες και προσεγμενες κυκλοφοριες της. Προσωπικα περιμενω νεα για το lego city undercover του 3ds!

Εγω κοντευω να τελειωσω το dark souls που το παιζω εδω και 2-3 μηνες, εχω κλεισει 75 ωρες και δεν εχω βαρεθει στιγμη! Tι παιχνιδαρα βγαλαν οι θεοι πραγματικα. Τοσο πολυ exploring αλλα και ενα story που εσυ πρεπει να κυνηγησεις για να το μαθεις... Αξιζει να το παιξεις ξανα και ξανα!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 15:51

alex4444 έγραψε:
Anna1987 έγραψε:Λοιπόν, μην κοροιδέψετε όμως παίζω το Lego The Lord of the Rings αν και άρχισα να το ψιλοβαριέμαι... :oops: :P

Γιατι να σε κοροιδεψουμε?? Η σειρα lego εχει κερδισει τον σεβασμο μας με τις συνεχεις ποιοτικες και προσεγμενες κυκλοφοριες της. Προσωπικα περιμενω νεα για το lego city undercover του 3ds!

Εγω κοντευω να τελειωσω το dark souls που το παιζω εδω και 2-3 μηνες, εχω κλεισει 75 ωρες και δεν εχω βαρεθει στιγμη! Tι παιχνιδαρα βγαλαν οι θεοι πραγματικα. Τοσο πολυ exploring αλλα και ενα story που εσυ πρεπει να κυνηγησεις για να το μαθεις... Αξιζει να το παιξεις ξανα και ξανα!

Δεν μου άρεσαν ποτέ τα lego ακόμα και σε videogames δεν μπορώ να πω ότι με ξετρελαίνουν (πολύ kits για τα γούστα μου φαίνονται) σέβομαι όμως την αναγνωρισιμότητας τους και την αποδοχή στο κοινό...
Καλα 75 ώρες εσύ δεν κάηκες εσύ τσουρουφλίστηκες σε ένα τόσο δύσκολο game...θαυμάζω το κουράγιο σου...
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Anna1987 » 22 Ιαν 2013, 15:58

Έχω την prepare to die edition και έχω κολλήσει στην γιγάντια πεταλούδα (moonlight butterfly) ακόμα... :P Μου έρχεται να αρχίσω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο κάθε φορά που δοκιμάζω να την βγάλω επιτέλους!!! :D
Άβαταρ μέλους
Anna1987

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιαν 2013, 16:02

@LIONHEART Ειχα χρονια να παιξω ενα απαιτητικο παιχνιδι, που ομως να νιωθεις πως τα achievments του εχουν νοημα και δεν ειναι εκει απλα για να βαφτιστει δυσκολο. Μου θυμιζει(το ξερω ιεροσυλια) zelda σε αυτο το πραγμα και εχω ενθουσιαστει!

Επειδη ποτε δεν αρκουμαι σε απλο playthrough, εχω κλεισει τοσες ωρες καθως λιγα πραγματα εχω αφησει ανεξερευνητα. Παω παντα οπου φτανει το ματι κι ας κοπιασω! Κι εννοειται απειρο backtracking. Στο επομενο playthrough θα δω και κανα FAQ γιατι απ' οτι ακουω εχει πολλα πραγματα που δε γινεται να τα βρεις. Για την ωρα εχω συμβουλευτει καποιους οδηγους μονο για το συστημα αναβαθμισης των οπλων και μου χει πει 2-3 πραγματακια ο φιλος ner0 που με επεισε να το ξεκινησω!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Ιαν 2013, 16:05

Anna1987 έγραψε:Έχω την prepare to die edition και έχω κολλήσει στην γιγάντια πεταλούδα (moonlight butterfly) ακόμα... :P Μου έρχεται να αρχίσω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο κάθε φορά που δοκιμάζω να την βγάλω επιτέλους!!! :D

Δεν ειναι δυσκολη, θελει απλα υπομονη!
Αποφευγεις τις μαγειες της και οταν κουραστει παει στη μεση της γεφυρας για να ξεκουραστει χωρις να κινειται. Εκει πας με ενα δυνατο οπλο στα 2 χερια και της κανεις οσο πιο πολυ damage προλαβεις!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Ιαν 2013, 16:09

και γω θελω να παιξω το limbo, το εμαθα τωρα προσφατα....και νομιζω οτι αξιζει.... ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο οτι εχουμε συνηθισει και νομιζω πως εχει και αρκετη δοση φοβου ή τρομου.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 22 Ιαν 2013, 16:14

alex4444 έγραψε:@LIONHEART Ειχα χρονια να παιξω ενα απαιτητικο παιχνιδι, που ομως να νιωθεις πως τα achievments του εχουν νοημα και δεν ειναι εκει απλα για να βαφτιστει δυσκολο. Μου θυμιζει(το ξερω ιεροσυλια) zelda σε αυτο το πραγμα και εχω ενθουσιαστει!

Επειδη ποτε δεν αρκουμαι σε απλο playthrough, εχω κλεισει τοσες ωρες καθως λιγα πραγματα εχω αφησει ανεξερευνητα. Παω παντα οπου φτανει το ματι κι ας κοπιασω! Κι εννοειται απειρο backtracking. Στο επομενο playthrough θα δω και κανα FAQ γιατι απ' οτι ακουω εχει πολλα πραγματα που δε γινεται να τα βρεις. Για την ωρα εχω συμβουλευτει καποιους οδηγους μονο για το συστημα αναβαθμισης των οπλων και μου χει πει 2-3 πραγματακια ο φιλος ner0 που με επεισε να το ξεκινησω!

Έτσι είμαι και εγώ κατα καποιο τρόπο,αν και άμα γίνετε άδικο (όχι λόγο ικανότητας παίκτη) το παρατάω ασχέτως άμα το έχω ξεκινήσει, έχω την αρχή να το τελειώνω, με οπουδήποτε κόστος γιαυτό και αν και έχω μεγάλη συλλογή τίτλων πότε δεν ξεκινάω παράλληλα πόλους τίτλους ταυτόχρονα...
Βέβαια δεν έχω πια τον χρόνο να λιώνω όσο θα ήθελα τους τίτλους άλλα αν μου αρέσει κάτι κολλάω και το παλεύω μέχρι τέλους ....
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό gamelover » 22 Ιαν 2013, 16:16

παντως αυτο που επαιξα προσφατα....ειναι το god of war 3..σχετικα παλιο....αλλα τωρα επεσε στα χερια μου.....παντως ξετρελαθηκα.....γενικα εχω μενει πισω στο gaming λογω βλαωης του ps3...και περασε αρκετος καιρος μεχρι να το επισκευασω.....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB