alex4444 έγραψε:@LIONHEART Ειχα χρονια να παιξω ενα απαιτητικο παιχνιδι, που ομως να νιωθεις πως τα achievments του εχουν νοημα και δεν ειναι εκει απλα για να βαφτιστει δυσκολο. Μου θυμιζει(το ξερω ιεροσυλια) zelda σε αυτο το πραγμα και εχω ενθουσιαστει!
Επειδη ποτε δεν αρκουμαι σε απλο playthrough, εχω κλεισει τοσες ωρες καθως λιγα πραγματα εχω αφησει ανεξερευνητα. Παω παντα οπου φτανει το ματι κι ας κοπιασω! Κι εννοειται απειρο backtracking. Στο επομενο playthrough θα δω και κανα FAQ γιατι απ' οτι ακουω εχει πολλα πραγματα που δε γινεται να τα βρεις. Για την ωρα εχω συμβουλευτει καποιους οδηγους μονο για το συστημα αναβαθμισης των οπλων και μου χει πει 2-3 πραγματακια ο φιλος ner0 που με επεισε να το ξεκινησω!
Έτσι είμαι και εγώ κατα καποιο τρόπο,αν και άμα γίνετε άδικο (όχι λόγο ικανότητας παίκτη) το παρατάω ασχέτως άμα το έχω ξεκινήσει, έχω την αρχή να το τελειώνω, με οπουδήποτε κόστος γιαυτό και αν και έχω μεγάλη συλλογή τίτλων πότε δεν ξεκινάω παράλληλα πόλους τίτλους ταυτόχρονα...
Βέβαια δεν έχω πια τον χρόνο να λιώνω όσο θα ήθελα τους τίτλους άλλα αν μου αρέσει κάτι κολλάω και το παλεύω μέχρι τέλους ....