News: PlayStation Vita

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό zenev » 27 Νοέμ 2015, 22:48

atmakakashi έγραψε:Το Vita είναι απίστευτη κονσόλα και δυστυχώς τρεις είναι οι βασικότεροι λόγοι που δεν χρήζει μεγαλύτερης υποστήριξης! Τα καλά γραφικά κοστίζουν, οι πανάκριβες memory cards της Sony, και η ανυπαρξία του Monster Hunter και ενός Grand Theft Auto! Το Monster Hunter στο PSP όχι απλά πούλησε σα τρελό, έβλεπες παντού white collars υπαλληλους να παίζουν με αυτό! Το επόμενο παιχνίδι που περιμένω μετά την ξενέρα του Gravity Rush 2 είναι το Digimon Cyber Sleuth

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει monster hunter παιχνίδι στο vita. Δεν θα έκανε ποτέ τα νούμερα που κάνει στο 3ds.

Το vita έχει πολύ 3rd party όμως υποστήριξη. Πολλοί developers κάνουν localise παιχνίδια που ξέρουν ότι δεν θα πουλήσουν στη Δύση.
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό atmakakashi » 28 Νοέμ 2015, 03:23

zenev έγραψε:
atmakakashi έγραψε:Το Vita είναι απίστευτη κονσόλα και δυστυχώς τρεις είναι οι βασικότεροι λόγοι που δεν χρήζει μεγαλύτερης υποστήριξης! Τα καλά γραφικά κοστίζουν, οι πανάκριβες memory cards της Sony, και η ανυπαρξία του Monster Hunter και ενός Grand Theft Auto! Το Monster Hunter στο PSP όχι απλά πούλησε σα τρελό, έβλεπες παντού white collars υπαλληλους να παίζουν με αυτό! Το επόμενο παιχνίδι που περιμένω μετά την ξενέρα του Gravity Rush 2 είναι το Digimon Cyber Sleuth

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει monster hunter παιχνίδι στο vita. Δεν θα έκανε ποτέ τα νούμερα που κάνει στο 3ds.

Το vita έχει πολύ 3rd party όμως υποστήριξη. Πολλοί developers κάνουν localise παιχνίδια που ξέρουν ότι δεν θα πουλήσουν στη Δύση.

Mοnster Hunter δεν θα βγει όχι γιατί δεν θα πουλήσει αλλά γιατί δεν έκανε εξαρχής συμφωνία η Sony με την Capcom ου βγάζει το game και άφησε την Nintendo να το πάρει exclusive για το 3DS! Σκέψου ότι έχω και 3DS αλλά θα το προτιμούσα προφανώς στο Vita με τα καλύτερα γραφικά και την οθόνη! Δε λέω καλά τα 3rd parties παιχνίδια αλλά νομίζω ότι είμαστε της φάσης να λέμε ότι απο το τίποτα καλό είναι και αυτό, χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
atmakakashi

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό zenev » 28 Νοέμ 2015, 23:50

atmakakashi έγραψε:
Mοnster Hunter δεν θα βγει όχι γιατί δεν θα πουλήσει αλλά γιατί δεν έκανε εξαρχής συμφωνία η Sony με την Capcom ου βγάζει το game και άφησε την Nintendo να το πάρει exclusive για το 3DS! Σκέψου ότι έχω και 3DS αλλά θα το προτιμούσα προφανώς στο Vita με τα καλύτερα γραφικά και την οθόνη! Δε λέω καλά τα 3rd parties παιχνίδια αλλά νομίζω ότι είμαστε της φάσης να λέμε ότι απο το τίποτα καλό είναι και αυτό, χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιχνίδια.

Κοίτα , εμένα που μου αρέσουν τα jrpgs , το vita προσφέρει αρκετα ποιοτικά παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά δεν θα πω ότι δεν απογοητεύτηκα π.χ που το gravity rush 2 δεν θα βγει στο vita
Άβαταρ μέλους
zenev

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Νοέμ 2015, 11:11

zenev έγραψε:Κοίτα , εμένα που μου αρέσουν τα jrpgs , το vita προσφέρει αρκετα ποιοτικά παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά δεν θα πω ότι δεν απογοητεύτηκα π.χ που το gravity rush 2 δεν θα βγει στο vita

Πραγματι @zenev μια ξενερα ολοι την φαγαμε.Αλλα ετσι οπως το ειδα να "τρεχει" στο PS4 χλωμο να το βλεπαμε στο "βητακι".Οχι οτι βγαζει ματια με τα γραφικα του στο 4,αλλα και μονο που θα εχει διπλασιο και βαλε κοσμο,καλυτερα που δεν το βγαλανε και να ηταν μουφα.
Ευτυχως που θα ερθει στα μερη μας το Digimon World.Γιατι πολυ κλ@σιμο εχει πεσει σε εμας "εδω" με καλα παιχνιδια που χαιρονται οι Japan.
Ετοιμαστειτε και για το Oddworld: New ‘n’ Tasty.Οσοι το εχουν στο Plus θα το τσεπωσουν και στο "βητακι".

Digimon World: Next Order details Luce, Taomon, Gallantmon: Crimson Mode, and more.
http://gematsu.com/2015/11/digimon-world-next-order-details-luce-taomon-gallantmon-crimson-mode-more#Lh5hkwhwQ6pQk0GR.99

Εικόνα

Oddworld: New ‘n’ Tasty – Vita Screenshots Ahoy!
https://twitter.com/OddworldInc/status/669652419882721280

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό atmakakashi » 29 Νοέμ 2015, 16:10

evergrey έγραψε:
zenev έγραψε:Κοίτα , εμένα που μου αρέσουν τα jrpgs , το vita προσφέρει αρκετα ποιοτικά παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά δεν θα πω ότι δεν απογοητεύτηκα π.χ που το gravity rush 2 δεν θα βγει στο vita

Πραγματι @zenev μια ξενερα ολοι την φαγαμε.Αλλα ετσι οπως το ειδα να "τρεχει" στο PS4 χλωμο να το βλεπαμε στο "βητακι".Οχι οτι βγαζει ματια με τα γραφικα του στο 4,αλλα και μονο που θα εχει διπλασιο και βαλε κοσμο,καλυτερα που δεν το βγαλανε και να ηταν μουφα.
Ευτυχως που θα ερθει στα μερη μας το Digimon World.Γιατι πολυ κλ@σιμο εχει πεσει σε εμας "εδω" με καλα παιχνιδια που χαιρονται οι Japan.
Ετοιμαστειτε και για το Oddworld: New ‘n’ Tasty.Οσοι το εχουν στο Plus θα το τσεπωσουν και στο "βητακι".

Digimon World: Next Order details Luce, Taomon, Gallantmon: Crimson Mode, and more.
http://gematsu.com/2015/11/digimon-world-next-order-details-luce-taomon-gallantmon-crimson-mode-more#Lh5hkwhwQ6pQk0GR.99

Εικόνα

Tο μόνο που θέλω απο το Digimon Next Order είναι να μην πηγαίνουν επιτέλους τα Digimon τουαλέτα! Δεν θέλω να ζω με τον φόβο ενός Sukamon ή Numemon
Άβαταρ μέλους
atmakakashi

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό radpilot » 29 Δεκ 2015, 10:42

Monster Hunter κυκλοφορέι στο ps vita στην Ιαπωνία και είναι το MH Frontier G.
http://thevitalounge.net/forum/threads/monster-hunter-frontier-g-ps-vita.616/
Άβαταρ μέλους
radpilot

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Pirederas » 29 Δεκ 2015, 12:41

Volume Finally Gets A Vita Release Date

In a statement on Volume’s official website Mike Bithell had the following to say;

I know how many of you have been waiting eagerly for this version of the game. I get a lot of polite requests on twitter every day (along with a couple of slightly rude ones, but that’s ok). It’s been a source of frustration for me that we didn’t get to release it alongside the other platforms. We missed our launch day for personal reasons, but having missed that date, we decided to take the opportunity to pour a great deal of attention into the Vita version, learning from the feedback other platforms were getting, and working hard to ensure that this game was worth the wait. And while that wait was longer than we hoped, I’m proud of the result, and the game we’re going to be releasing.

Volume will be released on Vita on January 5th in America, and January 6th in Europe.

It’ll release crossbuy, so if you already own the game, it’ll be a nice bonus. If you don’t, when you do buy the game, you’ll be getting the game on PS4 too the second you buy. And if, say, you were to notice and purchase Volume in some kind of… sale… between now and release, then that discount would absolutely let you get Vita Volume at a lower price. And rightly so, we kept you waiting.

Thanks to PlayStation gamers for your support of the game, and for your patience. While I never want to be in this position again, I’m unapologetically excited to hand you folks the best possible version of Volume achievable on Vita this January.

http://thevitalounge.net/2015/12/22/volume-finally-gets-a-vita-release-date/
Άβαταρ μέλους
Pirederas

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό evergrey » 03 Ιαν 2016, 19:34

Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 31 Ιαν 2016, 20:47

Δυστηχώςμετα τα τελευταια Updates και την αφερεσει των εφαρμογων fb και youtube σα να αρχιζεινα αργοσβήνει η κονσολα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό evergrey » 22 Μαρ 2016, 13:40

Άβαταρ μέλους
evergrey

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB