raysod έγραψε:Υπονοείς με την τοποθέτησή σου ότι το online κομμάτι του παιχνιδιού λειτουργούσε κανονικά και εμείς γράφαμε ψευδή πράγματα…
Δεν υπονόησα τίποτα. Περιέργεια ήταν η οποία απαντήθηκε απλά από τον Κώστα που μας είπε ότι υπάρχουν και NPC Hunters στο offline. Εμείς την Κυριακή βλέπαμε σχεδόν όλους να παλεύουν με άλλους Hunters, αναφέρθηκε ότι το Online κομμάτι ήταν ανοιχτό για τους reviewers και απόρησα πως γίνεται να streamάρουν όλοι οι reviewers, μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και NPC Hunters στο offline. Και δεν ανέφερα πουθενά ότι ψεύδεστε. Αντιθέτως εσύ κάνεις μια δήλωση για να δείξεις και καλά την ασχετοσύνη μου με το εν λόγω τίτλο και μετά μου λές ότι δεν με κοροϊδεύεις. Εγώ βλέπω εντυπώσεις από 5 φίλους μου στο PSN και κανένας δεν λέει ότι είναι τραγικά τα πράγματα από frame drops. Τώρα τι λέτε εσείς... είδωμεν. Και δεν αναφέρομαι στη συντακτική ομάδα που έχει τις γνώσεις για να παρουσιάσει μια εικόνα αρχική του παιχνιδιού. Θα το δω και εγώ όταν το πιάσω στα χέρια μου και θα συμφωνήσω με μια από τις δυο πλευρές.
raysod έγραψε:Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας δεν υπονόησα πουθενά ότι ανήκεις στο SFD…
Εσύ, ο Tom Tom και ο commenter ήσασταν οι τρεις που γράψατε στο θέμα και αναφέρατε με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ότι είχα εγώ λάθος για την τεχνική μου τοποθέτηση επί του παιχνιδιού…
Πριν βγει η ανάλυση του Digital Foundry ήσασταν όλοι λαλίστατοι, τώρα τι έγινε;
Νομίζω ότι αυτά που λες δεν έχουν καν σχέση με εμένα. Τοποθετήθηκα απλά για την διάθεση του παιχνιδιού στα καταστήματα κυρίως, για το streaming του παιχνιδιού και τα ban που έδινε η sony την Κυριακή και δεν υποστήριξα καθόλου το παιχνίδι, ούτε ανέφερα ότι εσύ ο Καλκάνης ή ο Καρέτσος λέτε ψέμματα. Παρόλα αυτά λες ότι ήμουν λαλίστατος αρχικά αλλά τώρα σιώπησα αλλά αντίθετα δεν ανήκω στην SFD.
Και να σου πω και για το Digital Foundry στην τελική, αν μου αρέσει εμένα ένα game, "να" και αν δεν παίρνει τα εύσημα από έναν reviewer ή από μια ομάδα που αναλύει το τεχνικό κομμάτι ενός game. Το να κάθομαι να στεναχωριέμαι για το που βαδίζει η βιομηχανία και τι κυκλοφορίες βγάζουν και να τσακώνομαι με χίλια δυο άτομα για ένα game ειδικά, δεν είναι του χαρακτήρα μου και δόξα το Θεό όσα παιχνίδια έχω αγοράσει μέχρι στιγμής με εξαίρεση το Knack τα έχω ευχαριστηθεί. Και το frame drop στις μάχες με τους δράκους στο Dragon Age είναι ελεεινό αλλά δε σημαίνει ότι θα κράξω το παιχνίδι σαν σύνολο, θα βγω να τσακωθώ με όσους τους αρέσει το παιχνίδι και να χαλάσω τη ζαχαρένια μου ειδικά σε έναν ιστότοπο.
raysod έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε παίξει τα προηγούμενα souls, αλλά όσοι τα έχουμε παίξει ξέρουμε τι είχαμε να δούμε από την παραγωγή της From Software – τουλάχιστον από τον τεχνικό της τομέα…
Το κομμάτι που η Sony μας παρουσίαζε το παιχνίδι με 60 fps και καταλήγουμε με ένα προϊόν που ζορίζετε να μας δώσει 30 fps , αλήθεια δεν σας ενοχλεί καθόλου ρε γαμώτο;
Raysod μπορεί να μας ενοχλεί αλλά δε γίνεται από τη μια να υποστηρίζεις με αγορές τέτοιων προϊόντων τις εταιρείες αλλά να φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που δε θάβουμε το παιχνίδι και πάμε και το αγοράζουμε. Γιατί το αγόρασες το υποστήριξες και μάλιστα με τα περισσότερα λεφτά επιλέγοντας τη nightmare edition. Στο ξέσπασμα του Καρέτσου στο radio συμφωνήσατε πολλοί για τα προβληματικά day one games και τα day one patches (εγώ το θεωρώ απλά λογικό επακόλουθο απόταν τα συστήματα άρχισαν να είναι Online), οι οποίοι όμως υποστηρίζετε τα παιχνίδια αγοράζοντάς τα. Αλλά στο τέλος φταίει μόνο η SDF που αγόρασε το παιχνίδι day one και το γουστάρει ενώ το πιο σωστό θα είναι, σύμφωνα με εσάς, να αγοράσεις το game και να το θάψεις για τα κακά του. Αυτό το θεωρείς λογικό;