Bloodborne

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 26 Μαρ 2015, 16:21

raysod έγραψε:Υπονοείς με την τοποθέτησή σου ότι το online κομμάτι του παιχνιδιού λειτουργούσε κανονικά και εμείς γράφαμε ψευδή πράγματα…

Δεν υπονόησα τίποτα. Περιέργεια ήταν η οποία απαντήθηκε απλά από τον Κώστα που μας είπε ότι υπάρχουν και NPC Hunters στο offline. Εμείς την Κυριακή βλέπαμε σχεδόν όλους να παλεύουν με άλλους Hunters, αναφέρθηκε ότι το Online κομμάτι ήταν ανοιχτό για τους reviewers και απόρησα πως γίνεται να streamάρουν όλοι οι reviewers, μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και NPC Hunters στο offline. Και δεν ανέφερα πουθενά ότι ψεύδεστε. Αντιθέτως εσύ κάνεις μια δήλωση για να δείξεις και καλά την ασχετοσύνη μου με το εν λόγω τίτλο και μετά μου λές ότι δεν με κοροϊδεύεις. Εγώ βλέπω εντυπώσεις από 5 φίλους μου στο PSN και κανένας δεν λέει ότι είναι τραγικά τα πράγματα από frame drops. Τώρα τι λέτε εσείς... είδωμεν. Και δεν αναφέρομαι στη συντακτική ομάδα που έχει τις γνώσεις για να παρουσιάσει μια εικόνα αρχική του παιχνιδιού. Θα το δω και εγώ όταν το πιάσω στα χέρια μου και θα συμφωνήσω με μια από τις δυο πλευρές.

raysod έγραψε:Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας δεν υπονόησα πουθενά ότι ανήκεις στο SFD…
Εσύ, ο Tom Tom και ο commenter ήσασταν οι τρεις που γράψατε στο θέμα και αναφέρατε με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ότι είχα εγώ λάθος για την τεχνική μου τοποθέτηση επί του παιχνιδιού…
Πριν βγει η ανάλυση του Digital Foundry ήσασταν όλοι λαλίστατοι, τώρα τι έγινε;

Νομίζω ότι αυτά που λες δεν έχουν καν σχέση με εμένα. Τοποθετήθηκα απλά για την διάθεση του παιχνιδιού στα καταστήματα κυρίως, για το streaming του παιχνιδιού και τα ban που έδινε η sony την Κυριακή και δεν υποστήριξα καθόλου το παιχνίδι, ούτε ανέφερα ότι εσύ ο Καλκάνης ή ο Καρέτσος λέτε ψέμματα. Παρόλα αυτά λες ότι ήμουν λαλίστατος αρχικά αλλά τώρα σιώπησα αλλά αντίθετα δεν ανήκω στην SFD.
Και να σου πω και για το Digital Foundry στην τελική, αν μου αρέσει εμένα ένα game, "να" και αν δεν παίρνει τα εύσημα από έναν reviewer ή από μια ομάδα που αναλύει το τεχνικό κομμάτι ενός game. Το να κάθομαι να στεναχωριέμαι για το που βαδίζει η βιομηχανία και τι κυκλοφορίες βγάζουν και να τσακώνομαι με χίλια δυο άτομα για ένα game ειδικά, δεν είναι του χαρακτήρα μου και δόξα το Θεό όσα παιχνίδια έχω αγοράσει μέχρι στιγμής με εξαίρεση το Knack τα έχω ευχαριστηθεί. Και το frame drop στις μάχες με τους δράκους στο Dragon Age είναι ελεεινό αλλά δε σημαίνει ότι θα κράξω το παιχνίδι σαν σύνολο, θα βγω να τσακωθώ με όσους τους αρέσει το παιχνίδι και να χαλάσω τη ζαχαρένια μου ειδικά σε έναν ιστότοπο.

raysod έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε παίξει τα προηγούμενα souls, αλλά όσοι τα έχουμε παίξει ξέρουμε τι είχαμε να δούμε από την παραγωγή της From Software – τουλάχιστον από τον τεχνικό της τομέα…
Το κομμάτι που η Sony μας παρουσίαζε το παιχνίδι με 60 fps και καταλήγουμε με ένα προϊόν που ζορίζετε να μας δώσει 30 fps , αλήθεια δεν σας ενοχλεί καθόλου ρε γαμώτο;

Raysod μπορεί να μας ενοχλεί αλλά δε γίνεται από τη μια να υποστηρίζεις με αγορές τέτοιων προϊόντων τις εταιρείες αλλά να φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που δε θάβουμε το παιχνίδι και πάμε και το αγοράζουμε. Γιατί το αγόρασες το υποστήριξες και μάλιστα με τα περισσότερα λεφτά επιλέγοντας τη nightmare edition. Στο ξέσπασμα του Καρέτσου στο radio συμφωνήσατε πολλοί για τα προβληματικά day one games και τα day one patches (εγώ το θεωρώ απλά λογικό επακόλουθο απόταν τα συστήματα άρχισαν να είναι Online), οι οποίοι όμως υποστηρίζετε τα παιχνίδια αγοράζοντάς τα. Αλλά στο τέλος φταίει μόνο η SDF που αγόρασε το παιχνίδι day one και το γουστάρει ενώ το πιο σωστό θα είναι, σύμφωνα με εσάς, να αγοράσεις το game και να το θάψεις για τα κακά του. Αυτό το θεωρείς λογικό;
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Altair » 26 Μαρ 2015, 19:03

Raysod φίλε μου,πραγματικά γράφεις κατεβατά,2 και 3 ποστ στη σειρά,σόρρυ κιόλας αλλά κάτι πρέπει να κάνεις με την πολυλογία σου. :P
Από κει και πέρα,όπως σου είπα και χτες,από τη στιγμή που δεν το έχεις πιάσει ακόμα στα χέρια σου δεν μπορείς να βγάζεις συμπέρασμα.Επίσης,να πω εδώ πως το GTA 5 στα PS3+X360 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του Online είχε επίσης προβλήματα.Και μιλάμε για έναν τίτλο που κυκλοφόρησε σε γνωστό hardware και από μια εταιρεία επιπέδου Rockstar.Οπότε,υπομονή και όλα θα φτιάξουν.
Τώρα κάτι βλακείες που διάβασα για μπράβους,μηνύσεις κλπ,ρε παιδιά,έλεος,μια παρέα είμαστε,μην το τραβάτε στα άκρα από μια διαφωνία για μερικά γα****να πίξελς.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Μαρ 2015, 19:10

Ρε σεις, προλαβαίνετε να παίξετε το παιχνίδι; :P :P :P
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 26 Μαρ 2015, 19:38

Είπε η Σόνυ οτι θα τρέχει 60fps το Bloodborne?Γιατί εγώ θυμάμαι δηλώσεις της From Software τον περασμένο Δεκέμβριο οτι το παιχνίδι θα τρέχει στα 30.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό costas » 26 Μαρ 2015, 21:07

παιδια στο public γιατι δεν εχει την collector s του παιχνιδιου?
Άβαταρ μέλους
costas

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 26 Μαρ 2015, 22:28

costas έγραψε:παιδια στο public γιατι δεν εχει την collector s του παιχνιδιου?

Έχει εξαντληθεί και όχι μόνο στα Public...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Guardian » 27 Μαρ 2015, 16:43

Imaginative, powerful and coherent, Bloodborne is genius.

These flaws, however, are like the tiny cracks in the Sistine Chapel's ceiling. They exist but, in the context of such a masterpiece as Bloodborne, they don't diminish the achievement.

The fact is that few other studios in the world can match what From Software is doing in big-budget games. Director Hidetaka Miyazaki is possessed of a rare talent, an all-encompassing design sensibility capable of tying everything that matters - aesthetics, narrative, sound and mechanical design - together in a manner where each feeds into and enhances the others. The structure underlying Bloodborne is not just original but coherent, and because of this the impact of everything it does is commensurately greater. This is total design. It feels wonderful to have a world like this and, over a week of solid play later, feel that there's so much more to discover. And it's awful to know that, in all likelihood, it will be a painfully long time until I play anything else that matches up to Bloodborne's breadth of vision, generosity of content, and - yes - genius.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-27-bloodborne-review
Kαταπληκτικό review
Άβαταρ μέλους
Guardian

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Μαρ 2015, 16:54

commenter έγραψε:Εγώ προσωπικά θεωρώ μάγκα όποιον κάνει μποϋκοτάζ (θέλει εγκράτεια και σπανίζει στις μέρες μας). Το αντίθετο λέγεται καταναλωτισμός/να'χαμε να λέγαμε, άρα κάθε διαμαρτυρία παύει να έχει έρεισμα.

Όσο για τα 60fps και αφού βλέπω θέλετε offtopic, πάρ' τε το και καλή χώνεψη: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=589

Έχουμε και το Halo 5 το οποίο είναι 720p60 μέχρι στιγμής (ό,τι έχουμε δει από την MP beta) αντί για 1080p60... αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Επίσης, ο Πλέσσας είχε πει ότι το Halo MCC έχει κάποια προβληματάκια στο framerate (δεν μιλάω για το online) και μιλάμε για παλιά παιχνίδια (άρα είναι πιο εύκολο να τα σηκώσει το νεότερο hardware), αλλά δεν το κάναμε σημαία (περιέργως). 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Όποιος έχει όρεξη/χρόνο για χάσιμο, ας ψάξει να βρει κι άλλα.

ΥΓ: Πώς γίνεται πάντως και «θυμηθήκαμε» ξαφνικά εκείνο το trailer... τόσο καιρό δεν το είχε ποστάρει κανείς εδώ μέσα. Περίεργα πράγματα... αλλά είπαμε, βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6.

Κάποια πράγματα προφανώς δεν συζητιούνται αν δεν υπάρχουν άτομα που βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτά. Εφόσον δεν υπάρχουν πολλοί ενεργοί χρήστες που ασχολούνται με το Halo εδώ μέσα, πως ακριβώς περίμενες πέρα από το review και τα δικά μου σχόλια από εδώ και από εκεί, να το σχολιάσουμε γενικότερα?

Να αρχίσω να το ποστάρω κάθε μέρα στο αντίστοιχο νήμα? "Πάλι μπήκα να παίξω και σε 2 φάσεις στο ματς έπεσε το framerate?" Νομίζω ότι εγώ θα ήμουν κατάλληλος (όχι Ο κατάλληλος) μιας και ο Γιάννης δεν είναι πλέον παρών και εφόσον είμαι από τους πιο αφοσιωμένους παίκτες Halo στην Ελλάδα.

Προφανέστατα, το Bloodborne ως exclusive της κονσόλας που παίζει να πουλάει και 10πλάσια σε σχέση με το One, θα συζητηθεί πολύ περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι θα φανούν και τα θετικά και τα αρνητικά του σημεία. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κανείς δεν έχει απαντήσει στον Raysod επί του θέματος, αλλά χαραμίζετε χρόνο και ενέργεια στο να παρατηρείτε ότι κατά την άποψή σας δεν είναι αντικειμενικός. Αν θεωρείτε ότι κακώς σκοτίζεται για τα όποια προβλήματα στο frame rate βλέπει ή αν πιστεύετε ότι λέει ψέμματα πως η Sony είχε τάξει 60fps και 60fps δεν είδατε ούτε με το κυάλι, απλά μην απαντήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται αυτή η διαδικασία.

EDIT: Αυτό που αναφέρεται στο κομμάτι του review από το EG που πόσταρε από πάνω ο Guardian είναι επίσης κάτι που πρέπει να σκεφτούμε, ότι η FS δεν είναι καμιά εταιρεία με τρελό budget όπως η 343. Επομένως το παιχνίδι είναι ήδη πολύ καλό σε σχέση με αυτά που ίσως να περίμενε κανείς κοιτώντας τα νούμερα.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 27 Μαρ 2015, 18:59

@Raysod Επειδή απο οτι καταλαβαίνω το εχεις ψάξει το θέμα διαβάζοντας review και βλέποντας livestreams θα ήθελα να μου πεις το παιχνίδι το βρίσκεις καλό μέτριο η κακό?Και επίσης τι βαθμό θα τους εβαζες εσύ με τα μειονεκτήματα του και τα πλεονεκτήματα του.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 27 Μαρ 2015, 20:53

Thank you με καλυψες!Και εγώ το έχω παραγγείλει απλα δεν μου έχει έρθει ακόμα στα χέρια μου.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB