Οι πωλήσεις έχουν ως εξής:
- 302,000 για το PlayStation 3
- 29,000 για το Xbox 360

Scott_Pilgrim έγραψε:Το τελείωσα πριν κάμπσες ώρες και αυτές τις 2 ημέρες έχω ρίξει το κάψιμο της ζωής μου. Το σενάριο τελικά αποδείχτηκε πολύ καλό, ψαγμένο και πρωτότυπο. Η κάθε επιλογή πραγματικά μετράει για το κάθε τέλος που υπάρχει. Το gameplay μου φάνηκε αρκετά καλό αν και δεν ήταν τίποτα το πρωτότυπο. Όταν συναντάς high level εχθρούς καταντάει λίγο button mashing και ίσως κουράσει. Τα bosses αλλά και τα mini bosses είναι το ζουμί του τίτλου. Δεν βαρέθηκα ούτε στιγμή να σκοτώνω χίμαιρες, griffins, κύκλωπες, ιπτάμενους στρουνθοκάμηλους(?) αλλά ούτε και δράκους. Η εναλλαγή vacation καθώς και τα skill tree ήταν επίσης κάτι πολύ καλό και εφάρμοσε πολύ καλά στον τίτλο. Έχω μέχρι στιγμής μαξάρει τρεις κλάσεις και πάω για 4η. Μάγο δεν έχω φτιάξει ακόμα, καθώς έκανα το pawn μου και είναι πολύ overpowered.
Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι θα νοιαστώ τόσο πολύ για ένα άψυχο pawn. Αν μου δινόταν η επιλογή να παντρευτώ την Jill μου πραγματικά θα το έκανα. Με βοήθησε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και παρότι απλά μίλαγε χωρίς να μου πρόσφερε κάτι, πέρα από gifts, νοιαζόμουν πολύ για αυτήν.
Αυτό που με ξετρέλανε στο τίτλο είναι το pawn system. Άλλαζα συνεχώς pawns και πολλά επειδή ήταν πιο μπροστά στο σενάριο από εμένα, με βοηθούσαν με τα quests μου. Μου έλεγαν που θα μπορούσα να ψάξω τι, σε ποιο άτομο θα μπορούσα να μιλήσω. Θα μου πεις είναι σαν walkthrought. Ναι, αλλά και πάλι είναι κάτι πολύ ψαγμένο και έξυπνο. Αυτό που διάβασα στα περισσότερα reviews ήταν πως η ιστορία δεν ήταν πολύ καλή. Πιστεύω πως και ήταν πρωτότυπη και πολύ καλή και ολοκληρωμένη, με κάποιες μικρές τρυπούλες να υπάρχουν αλλά εντάξει. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.
Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να γράψω για το Dragon's Dogma, αλλά δεν με παίρνει ο χρόνος και θα σας κουράσω. Ο τίτλος σίγουρα έχει ψευγάδια, αλλά πραγματικά μετά από λίγες ώρες δεν θα σας νοιάζουν καθώς θα σας έχετε μπει για τα καλά μέσα στο κόσμο του.
Από εμένα παίρνει 9/10. Η Capcom έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς για το πως φτιάχνεται ένα καλό RPG. Συγχαρητήρια κύριοι!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης