- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 16:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Last of Us
Δηλαδή ρε παίδες θέλετε να μου πείτε πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θα πάρουν τη συλλεκτική έκδοση ?? Οικονομική κρίση σου λέει μετά....
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
kmanikas13 έγραψε:Δηλαδή ρε παίδες θέλετε να μου πείτε πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θα πάρουν τη συλλεκτική έκδοση ?? Οικονομική κρίση σου λέει μετά....
Φίλε μου, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δεν τους έχει πιάσει ακόμα η οικονομική κρίση και μπορούν να δώσουν αυτά τα λεφτά.
Δυστυχώς το να είσαι συλλέκτης συνήθως είναι ακριβό χόμπι. Εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει ποτέ συλλεκτική έκδοση και ούτε πρόκειται αλλά καταλαβαίνω κάποιον που είναι κολλημένος και μπορεί να στερηθεί κάποια άλλα πράγματα για να κάνει το χόμπι του γιατί το έχω κάνει κι εγώ.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Μπορεί να είναι ακριβή αλλά αν κάποιος είναι πορωμένος και στερηθεί άλλα πράγματα για να την πάρει δεν μπορεί κανείς να του πεί τίποτα. Εγώ π.χ. πήρα τη συλλεκτική του Hitman absolution και δεν τον μετάνιωσα καθόλου. Δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια αλλά έκανα οικονομία. Εντάξει αν δεν έχεις να φας δεν θα την πάρεις αλλά αν η κατάσταση είναι τραγική δεν θα πάρεις καν το παιχνίδι. Αν μπορείς με οικονομία γιατί όχι. Είναι βέβαια και μερικές συλλεκτικές που είναι πολύ πιο ακριβές από ότι θα έπρεπε και δεν αξίζουν. Τέλος ακόμα και σε συλλεκτικές πρέπει να κάνεις μια έρευνα. Και 10 ευρώ να γλυτώσεις κάτι είναι.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
ρε παιδια και εγώ συλλεκτης είμαι αλλα δεν έχω δώσει ποτέ μα ποτέ παραπάνω λεφτα για συλλεκτικές που έχουν ενα μπλουζάκι και μια αφίσα παραπάνω , θα μου πεις περι ορέξεως.....
-
kmanikas13 - Δημοσιευσεις : 50
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης