The Last of Us

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 25 Ιαν 2013, 12:58

Δηλαδή ρε παίδες θέλετε να μου πείτε πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θα πάρουν τη συλλεκτική έκδοση ?? Οικονομική κρίση σου λέει μετά....
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 25 Ιαν 2013, 13:03

Λέει πάρα πολλά φαντάσου εγώ που ειμαι καμμενος δεν θα την πάρω......
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 25 Ιαν 2013, 14:21

kmanikas13 έγραψε:Δηλαδή ρε παίδες θέλετε να μου πείτε πως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θα πάρουν τη συλλεκτική έκδοση ?? Οικονομική κρίση σου λέει μετά....

Φίλε μου, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που δεν τους έχει πιάσει ακόμα η οικονομική κρίση και μπορούν να δώσουν αυτά τα λεφτά.
Δυστυχώς το να είσαι συλλέκτης συνήθως είναι ακριβό χόμπι. Εγώ προσωπικά δεν έχω αγοράσει ποτέ συλλεκτική έκδοση και ούτε πρόκειται αλλά καταλαβαίνω κάποιον που είναι κολλημένος και μπορεί να στερηθεί κάποια άλλα πράγματα για να κάνει το χόμπι του γιατί το έχω κάνει κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 25 Ιαν 2013, 21:28

Μπορεί να είναι ακριβή αλλά αν κάποιος είναι πορωμένος και στερηθεί άλλα πράγματα για να την πάρει δεν μπορεί κανείς να του πεί τίποτα. Εγώ π.χ. πήρα τη συλλεκτική του Hitman absolution και δεν τον μετάνιωσα καθόλου. Δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια αλλά έκανα οικονομία. Εντάξει αν δεν έχεις να φας δεν θα την πάρεις αλλά αν η κατάσταση είναι τραγική δεν θα πάρεις καν το παιχνίδι. Αν μπορείς με οικονομία γιατί όχι. Είναι βέβαια και μερικές συλλεκτικές που είναι πολύ πιο ακριβές από ότι θα έπρεπε και δεν αξίζουν. Τέλος ακόμα και σε συλλεκτικές πρέπει να κάνεις μια έρευνα. Και 10 ευρώ να γλυτώσεις κάτι είναι.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό kmanikas13 » 25 Ιαν 2013, 21:43

ρε παιδια και εγώ συλλεκτης είμαι αλλα δεν έχω δώσει ποτέ μα ποτέ παραπάνω λεφτα για συλλεκτικές που έχουν ενα μπλουζάκι και μια αφίσα παραπάνω , θα μου πεις περι ορέξεως.....
Άβαταρ μέλους
kmanikas13

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 04 Φεβ 2013, 12:06

Έλα να ζεσταινόμαστε λίγο χαχα :P
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Φεβ 2013, 18:33

Νοτι Ντογκ ωρε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Mojo-Jojo » 05 Φεβ 2013, 13:10

Playable θα είναι μόνο ο άντρας ή θα ελέγχουμε και το κοριτσάκι σε σημεία;;;
Άβαταρ μέλους
Mojo-Jojo

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό ichigo13 » 05 Φεβ 2013, 13:27

Mojo-Jojo έγραψε:Playable θα είναι μόνο ο άντρας ή θα ελέγχουμε και το κοριτσάκι σε σημεία;;;

Μόνο ο Joel, δεν θα ελέγχεις την Ellie όχι
Άβαταρ μέλους
ichigo13

Δημοσιευσεις : 123

Δημοσίευσηαπό giode13 » 05 Φεβ 2013, 14:42

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!Μπαίνει στη λίστα! :D
Άβαταρ μέλους
giode13

Δημοσιευσεις : 40

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση