Battlefield 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 11 Ιαν 2014, 00:27

Εντάξει, αφού τελείωσες με τους αφορισμούς καλέ μου φίλε, μπορώ να πάω για ύπνο ήσυχος τώρα :)

Και να ξέρεις ένα πράγμα... και εγώ σε αγαπάω! :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό GR-Romanos » 11 Ιαν 2014, 01:16

Θα πας πιο ευκολα για υπνο αφου μου σβήσατε τα post μου :lol: . Τοση ωρα βλεπατε αφορισμους ενω εγώ απλα ασκουσα κριτική για να δειτε το προφανες.Πολυ μεγαλος εγωισμος ομως, τι θα κανατε για περισσοτερα? Αυτο αναρωτιεμαι.Προφανως ουτε τα επιχειρηματα εχετε για να αντικρουσετε αλλα ουτε και ψυχραιμια. Λογοκρισια ομως φουλ... Καλη συνέχεια να σας χαιρεται το site παραπληροφόρισης BF4 7,5 στα 10 lol και ελεος μαζί. Αντε chiou
GR-Romanos

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 11 Ιαν 2014, 06:08

Καμία λογοκρισία φίλε μου δεν κάναμε, και καμία κριτική δεν ασκούσες... απλά ήσουν αγενής... δεν υπήρχε λόγος να μείνουν τα "σεντόνια" κάτω από το άρθρο. Σου έθεσα πολλά επιχειρήματα... αλλά το σταματάω εδώ. Πες μας από την αρχή - ξεκάθαρα όμως - ότι το πρόβλημα σου είναι ότι δεν γράφαμε αυτά που ήθελες εσύ για το αγαπημένο σου game. Το "site παραπληροφόρισης" θα το αφήσω ασχολίαστο... και σου ευχόμαστε και σε εσένα καλή συνέχεια.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 12 Ιαν 2014, 19:54

GR-Romanos έγραψε:Θα πας πιο ευκολα για υπνο αφου μου σβήσατε τα post μου :lol: . Τοση ωρα βλεπατε αφορισμους ενω εγώ απλα ασκουσα κριτική για να δειτε το προφανες.Πολυ μεγαλος εγωισμος ομως, τι θα κανατε για περισσοτερα? Αυτο αναρωτιεμαι.Προφανως ουτε τα επιχειρηματα εχετε για να αντικρουσετε αλλα ουτε και ψυχραιμια. Λογοκρισια ομως φουλ... Καλη συνέχεια να σας χαιρεται το site παραπληροφόρισης BF4 7,5 στα 10 lol και ελεος μαζί. Αντε chiou

Επειδή βρίσκομαι εκτός, θα τσεκάρω τι γράφτηκε και τι σβήστηκε από Τρίτη, απλά GR-Romanos στην περίπτωση που χρειάζεται να κάνεις μια διόρθωση, μπορείς να είσαι λιγότερο "επιθετικός". Τουλάχιστον, έτσι πράττεις αν θέλεις όντως να βοηθήσεις κάποιον να βελτιωθεί. Με την ειρωνία δε γίνεται δουλειά, χάνεις το δίκιο σου. Κάτι που ισχύει και με την ατάκα για τη βαθμολογία. Την άποψή μας μεταφέρουμε σε ένα κείμενο. Άλλο "διαφωνώ με την άποψή σου γι αυτό και γι αυτό" κι άλλο "Διαφωνώ, άρα δεν ξέρεις".

Όπως και να 'χει θα τσεκάρουμε τι έγινε και από Τρίτη επανερχόμαστε. Θα έχεις PM μου. Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 25 Ιαν 2014, 18:16

Εχουν πει εκει στην Dice μηπως ποτε και αν θα δωσουν το δικαιωμα στους χρηστες να νοικιαζουν τους δικους τους servers οπως γινοτανε στο Battlefield 3?Γιατι το να παιζεις Rush με 75 tickets απλα δεν λεει,το ματς τελειωνει πολυ γρηγορα και αντε αν εισαι τυχερος να παρεις 10-12 kills
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 06 Μαρ 2014, 18:30

Το Second assault λεει τιποτα παιδια,πως σας φαινονται οι πιστες οσοι το δοκιμασατε?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 02 Απρ 2014, 15:39

Παιδια εδω και καιρο τωρα,αρκετες φορες πεφτουν πολυ τα frame rates του παιχνιδιου,σε PS3 παιζω,το κανει και σε αλλους?Εχουν βγαλει τοσα patch αλλα ακομα υπαρχει το προβλημα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό Stamatis » 06 Ιουν 2014, 00:08

Το Battlefield 4 για μένα είναι το καλύτερο multyplayer όταν για πρώτη φορά έπαιξα δεν ξεκολλούσα από το παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Stamatis

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 09 Ιουν 2014, 09:47

Οποιος παιζει ακομα BF4 σε ps3 και θελει να παιξουμε παρεα να με κανει φιλο,το psn μου ειναι GoldenKnightGR
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό Giorgos78 » 30 Νοέμ 2014, 21:00

ετσι παιζουν τα veteran 11 !!! ...ναι ειμαι ο rambo

Άβαταρ μέλους
Giorgos78

Δημοσιευσεις : 31

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης