από vonzuchter » 27 Απρ 2014, 21:00
Tο πηρα εγω πριν λιγους μηνες. Ωραιο μηχανηματακι , το κοντρολερ τα σπαει ειμαι πολυ ικανοποιημενος , δυστυχως δε το αξιοποιουν οι δημιουργοι ακομα και η ιδια η Νιντεντο δεν εχει καταφερει να το αξιοποιησει παρα σε ελαχιστους τιτλους. Αλλα απο παιχνιδια ξηρασια. Ελαχιστοι τιτλοι θα βγουν και φετος και παντα προσωπικη μου αποψη τα ΑΑΑ παιχνιδια που εχει ειναι με το ζορι καμια δεκαρια. Supermario 3D world , Monster Hunter , Wonderfull 101 (παιχνιδαρα) , Pikmin 3 ,Αντε να σου βαλω και το New Supermario Bros U... ΑΑΑΑΑντε και το Zelda το remake που εβγαλαν σε HD... To donkey kong δε το εχω παιξει ακομα. Αυτα απο νιντεντο. Και εχεις 5-6 ΑΑΑ 3rd parties οπως Αrkham City , Lego City undercover (αυτο νομιζω ειναι WiiU Exclusive) , Darksiders 2 , Deus X κτλπ τα οποια ομως βρισκεις και ΑΛΛΟΥ και βρισκεις και ΠΟΛΥ φτηνοτερα...
Iσως ειμαι το μεγαλυτερο φανμποη της Νιντεντο εδω μεσα αν διαβασεις τα σχολια στα αρθρα θα το εχεις καταλαβει. Αλλα το WiiU ΔΕΝ θα το προτεινα. Κανε λιγο υπομονη. Ο Βασικος λογος δεν ειναι η ελλειψη τιτλων. ο βασικος λογος ειναι η τιμη του. Ειναι ακριβο. Και η νιντεντο συνεχιζει γενικα να πουλαει πανακριβα τα παντα. Και τα παιχνιδια που περιμενουν φετος ειναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ λιγα και απο τη νιντεντο και (κυριως) απο τριτους. Για πρωτη και μοναδικη κονσολα δε θα το προτεινα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εκτος αν εχεις τοση Κ**λα με τη νιντεντο και τα παιχνιδια της και το παρεις οπως το πηρα εγω. Εγω το αγορασα για το 3d world πχ... Αν παει το μηχανημα στα 200 ευρω και αρχισουν να βγαινουν και τιτλοι συχνοτερα και με μεγαλυτερη ποικιλια θα το προτεινα. Διαφορετικα κανει μονο για οσους εχουμε κολλησει Νιντεντίτιδα