News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 07 Μαρ 2014, 11:22

vonzuchter έγραψε:Εχω τοσα παιχνιδια ανεγγιχτα ειδικα στο 360 που αυτη τη φορα αληθεια λεω το θελω για το μικρο. Αλλωστε χορτασα πλατφορμ παιχνιδια αηδιασα . επι 3 μηνες λιωναμε Rayman , New Super Mario Bros Wii U , Super Mario 3d World με την οικογενεια και τωρα η γυναικα και το παιδι εχουν πορωθει με το Super Mario Galaxy. Koυραστηκα. Παντως ελιχθηκα αριστοτεχνικα για να πεισω τη γυναικα να παρουμε το Wii U και ειπα οτι το παιρνω για το παιδι και το χαψε. χαχαχχααχαχχαχαχααχχααχ

Screenshot!!!Θα το στείλω στην γυναίκα σου αν δεν μου δώσεις λεφτά :p
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό V.for.Veteran » 07 Μαρ 2014, 11:47

vonzuchter έγραψε:
V.for.Veteran έγραψε:Ρε σεις... αφήστε τα ψέματα... για τους μικρούς θα τα αγοράσετε αλλά εσείς θα λιώσετε! xaxaxaxa :P

Εχω τοσα παιχνιδια ανεγγιχτα ειδικα στο 360 που αυτη τη φορα αληθεια λεω το θελω για το μικρο. Αλλωστε χορτασα πλατφορμ παιχνιδια αηδιασα . επι 3 μηνες λιωναμε Rayman , New Super Mario Bros Wii U , Super Mario 3d World με την οικογενεια και τωρα η γυναικα και το παιδι εχουν πορωθει με το Super Mario Galaxy. Koυραστηκα. Παντως ελιχθηκα αριστοτεχνικα για να πεισω τη γυναικα να παρουμε το Wii U και ειπα οτι το παιρνω για το παιδι και το χαψε. χαχαχχααχαχχαχαχααχχααχ

χαχαχαχαχαχαχα... Ωραίος!!! :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
V.for.Veteran

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 27 Απρ 2014, 18:52

Ψήνομαι άσχημα να αφήσω πίσω το νέο pc και να πάρω wii u...

Τα φώτα σας.

(υπόψιν, μόνο που σκέφτομαι zelda, mario, mariokart, donkey kong, τελειώνω :P)
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 27 Απρ 2014, 19:12

Από εμένα μια θετική ψήφο :)

Σε τι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 27 Απρ 2014, 20:03

Θα διαβάσω όλο το νήμα nkav για να μην κάνω ερωτήσεις που μπορεί να έχουν απαντηθεί ήδη.

Τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι όλο και πιο έντονα να το πάρω πάντως.
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 27 Απρ 2014, 20:58

Πάντως για ό,τι θέλεις στειλε pm ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 27 Απρ 2014, 21:00

Tο πηρα εγω πριν λιγους μηνες. Ωραιο μηχανηματακι , το κοντρολερ τα σπαει ειμαι πολυ ικανοποιημενος , δυστυχως δε το αξιοποιουν οι δημιουργοι ακομα και η ιδια η Νιντεντο δεν εχει καταφερει να το αξιοποιησει παρα σε ελαχιστους τιτλους. Αλλα απο παιχνιδια ξηρασια. Ελαχιστοι τιτλοι θα βγουν και φετος και παντα προσωπικη μου αποψη τα ΑΑΑ παιχνιδια που εχει ειναι με το ζορι καμια δεκαρια. Supermario 3D world , Monster Hunter , Wonderfull 101 (παιχνιδαρα) , Pikmin 3 ,Αντε να σου βαλω και το New Supermario Bros U... ΑΑΑΑΑντε και το Zelda το remake που εβγαλαν σε HD... To donkey kong δε το εχω παιξει ακομα. Αυτα απο νιντεντο. Και εχεις 5-6 ΑΑΑ 3rd parties οπως Αrkham City , Lego City undercover (αυτο νομιζω ειναι WiiU Exclusive) , Darksiders 2 , Deus X κτλπ τα οποια ομως βρισκεις και ΑΛΛΟΥ και βρισκεις και ΠΟΛΥ φτηνοτερα...
Iσως ειμαι το μεγαλυτερο φανμποη της Νιντεντο εδω μεσα αν διαβασεις τα σχολια στα αρθρα θα το εχεις καταλαβει. Αλλα το WiiU ΔΕΝ θα το προτεινα. Κανε λιγο υπομονη. Ο Βασικος λογος δεν ειναι η ελλειψη τιτλων. ο βασικος λογος ειναι η τιμη του. Ειναι ακριβο. Και η νιντεντο συνεχιζει γενικα να πουλαει πανακριβα τα παντα. Και τα παιχνιδια που περιμενουν φετος ειναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ λιγα και απο τη νιντεντο και (κυριως) απο τριτους. Για πρωτη και μοναδικη κονσολα δε θα το προτεινα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εκτος αν εχεις τοση Κ**λα με τη νιντεντο και τα παιχνιδια της και το παρεις οπως το πηρα εγω. Εγω το αγορασα για το 3d world πχ... Αν παει το μηχανημα στα 200 ευρω και αρχισουν να βγαινουν και τιτλοι συχνοτερα και με μεγαλυτερη ποικιλια θα το προτεινα. Διαφορετικα κανει μονο για οσους εχουμε κολλησει Νιντεντίτιδα
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό double dragon » 28 Απρ 2014, 01:31

Το wii u απο θέμα gameplay προσφέρει κάτι διαφορετικό απο όλες τι αλλες κονσόλες.Είχε αρκετά καιρό παιχνιδι να με απορροφήσει τόσο πολύ όσο το zombiu η να είναι τόσο καινοτόμο όπως το picmin 3.Και ας λένε οτι το zombiu δεν είχε καλά γραφικά και αλλες τέτοιες μπούρδες, είναι μακράν ο πιο ωραίος horror τιτλος που έχω παίξει !Δυστυχώς απο την στιγμη που οι εταιρίες αποφάσισαν να μην στηρίξουν το wiiu δεν υπάρχει περιπτώση να βγει κανένα "μεγαλο" παιχνιδι που να εκμεταλλεύεται το gamepad όπως το zombiu δηλ.γιατί απλα δεν θα πάρουν τα Λεπτά τους πίσω! Εγώ πείρα πέρσι το wiiu και πραγματικα το ευχαριστήθηκα,φέτος πείρα και το ps4 γιατί βλέπω οτι δεν πρόκειται να δω μεγάλες παραγωγές στο wiiu.Πάντως απο θέμα ευχαρίστησης και διαφορετικότητας ψηφιζω wiiu!!!κρίμα....
double dragon

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 28 Απρ 2014, 22:54

Μόλις διάβασα όλες τις σελίδες -κάνοντας έναν έλεγχο δηλαδή στον εαυτό μου, μάλλον το θέλω πολύ το Wii U χαχαχα.

Με εντυπωσιάζει το γεγονός πως το 3DS φαίνεται καλύτερο σαν λύση (και οικονομικά και σε θέμα τίτλων), επίσης μου προκαλεί απορία η τακτική της Nintendo (και από αυτά που διαβάζω στο site αλλά και τις δικές σας παρατηρήσεις).

Ωστόσο έχω ένα Playstation 3, έχω μια ιδιαίτερη καύλα για τα παλιά παιχνίδια που έλιωνα σε κονσόλες φίλων (ποτέ δεν είχα Nintendo, μια ζωή Sega-Sony και πιο πίσω κάτι family απομιμήσεις του SNES) και πραγματικά, μόνο το Donkey Kong Tropical Freeze, μαζί με Mario Kart κάνουν την καρδούλα μου από μέσα να ουρλιάζει χαχαχ

Αυτό που με προβληματίζει. Είμαι έτοιμος να πάω να το πάρω αύριο το πρωί. Αλλά μήπως να περιμένω μήπως ανακοινωθεί καμιά μείωση-προσφορά;;;;
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσίευσηαπό rabbit » 28 Απρ 2014, 23:22

Σα καινουριος κατοχος WII U(μια βδομαδα το χω) ,το μηχανημα ειναι εξαιρετικο,και το χειρηστηριο ολα τα λευτα.Αυτο που με τρελενει περισσοτερο απ ολα ειναι πως παιζουμε με τον μικρο τον αδερφο μου local multi ,ο ενας στη τηλεοραση κ ο αλλος στην οθονη του Gamepad.To WARRIORS OROCHI 3 το χουμε λιωσει ετσι.Και θα ψαχτω κ για αλλα παιχνιδια που σου δινουν αυτη τη δυνατοτητα(BLACK OPS 2,NINTENDOLAND,RAYMAN,MONSTER HUNTER κ.α)Το splitscreen,ειδικα στις συγχρονες 16/9 tv ειναι πολυ κουραστικο.
Τωρα για μειωση τιμης δυσκολα,ποσο πιο κατω.220 πηρα εγω το ZOMBIE U PREMIUM PACK.Αλλα το πακετακι με το MARIO KART πιστευω θα σε βολεψει ;)
Άβαταρ μέλους
rabbit

Δημοσιευσεις : 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB